Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    07. Kolovoz 2018. 12:28

Cure drage, jel vi imate problema sa zivcima? 😂
    Ja sam postala grozna, sve mi smeta, ali bas sve... Tako sam nervozna, najbolje mi je kad sam sama... Znam da to bas ruzno zvuci, nikad nisam bila ovakva, ali sta god netko napravi mene zivcira i postanem bahata, netko mi nesto kaze a ja podivljam... Bas sam tuzna zbog toga a jace je od mene 😞

Blaza26
    07. Kolovoz 2018. 12:29

Jao Salatice dobro se nasmija onome jedna se spasila 😂😂😂 SZUZ!!! 
    Hvala vam curke 😘😘
    Divne su vam busice svima.
    Ja cu svakako koristit jednokratne pelene,al tetra su za sve. Gdje god je stavis uvijek ce bit cisto ispod bebe. Tako da cu 10-tak kom.za pocetak. 
    Iscjedak nekad imam obilan bijel,nekad je zuckast,nekad ga nikako nema. Npr.jucer ga je bilo more, bijeli. Evo danas nema nista.. Mislim da je sve to uredno. Ako su brisevi ok,onda je ok.

• nali
    07. Kolovoz 2018. 12:31

Eni.6

2 ciste na horoidnim pleksusima obostrano 6 i 5mm,ustanovljene juce na uz pregledu. Dr nije uopste zabrinut i kaze da ce se sigurno povuci(najcesce do 24t),sve ostalo je ok na uz i NIPT je dobar
    Ja se isto nadam da ce sve biti u redu,ali eto ne mogu da budem skroz mirna. Sledeca kontrola za 4 tj

Znam da kad sam pisala za ciste da je miranda rekla da zna slucaj bebe s cistom mislim 11 mm i da je sve ok bilo. Pogledaj si cca kojih tjedan dana unazad sto su curke meni za ciste pisale..  Nemoj panicarit kao ja, samo ces nastetit bebi..misli pozitivno i ono, sanse su da sve bude ok 99,99 %, pogotovo uz sve ostale pretrage koje su ti ok. Saljem puse bebici i da ciste odu sto prije.

Blaza26
    07. Kolovoz 2018. 12:36

Bruna prijavljujem se za slabe zivce. Jedino me muz ne zivcira,do duse i njega nekad ne podnosim 😂😂
    Al brzo me prođe. A ovi ostali.... Nemoguce mi je s bilo kim bit. Hvala bogu preselili smo. Kuci mi je svekrva dizala tlak redovno. Nije ona od zla nista,ali zena non stop prica,i stvarno je dosadna. Ako kazem nesto,premeka je,uvrijedi se jer nije navikla.
    Onda opet moja mama. Ona nema takta,temperamentna je zena,isto kao i ja,nju cim vidim posvadam se s njom. Al opet za 5 min.ko da nista nije bilo. Na nju mogu vikat,ne uvrijedi se
    Ugl.svi mi idu na zivce 😐😐😐😐

Bruna92
    07. Kolovoz 2018. 12:53

O Blazo, znam sve... Moja svekrva je kat ispod mene, okej je zena al kolicina rijeci koju ona izgovori....... Takoder je vec tjedan dana kod mene rodak od 17 godina i sad je s nama i muzev brat istog godista kao moj rodak... Pa ja sam luda... Ali luuuuuda!! Muza slabo vidam jer trenutno radi dva posla ali uskoro ce i on biti kuci...
    Ja sam uvijek bila tiha i povucena, uvijek sam voljela vise promatrati ljude, njihove razgovore, reakcije nego sudjelovat u razgovorima.. ja volim duboke teme, zivotne i to me zanima a svi oni razgovori samo da bi se nesto pricalo mene zamaraju i ne volim sudjelovati u njima... 
    Bas sam nekako jadna sad kad sam ovako nervozna i nikakva...

zadranka86
    07. Kolovoz 2018. 12:54
    Evo i nas malo..19+1😗😗😗
    Evo i nas malo..19+1😗😗😗

url=https://lilypie.com]

• Enna010
    07. Kolovoz 2018. 13:22

Curee divne su vam slikee. Salatice hvala na ovom trebam se i ja malo pozabaviti sa njim cisto da sam u toku meni sve to nesto ranomkad god bi krenula sa tim.. zeljezo mi je palo na 12 i doktor mi je ukljucio ampule zeljeza kaze da prema nalazu polako ulazim u anemiju i da ocigledno ono koliko ja unosim kroz ishranu nije dovoljno. Jutros sam prvu popila i nisu toliko lose

Ana89
    07. Kolovoz 2018. 13:41

Zadranka86, lijepa bušica. Baš oblikovana 😍😍😍

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Maggie85
    07. Kolovoz 2018. 13:45

Pepe, ja već 2 mjeseca nosim muževe bokserice, one su mi najudobnije 
    A pregled imam sutra, jedva čekam!!
    Evo i novih slikica: 

• iamhappy
    07. Kolovoz 2018. 13:53

evo me curke, nisam obavila ništa, ponovno u 19h danas, krivo me zapisala 
    skuhala sam se, preznojila i sad u uredu lovim zraka. 
    joj  jedva cekam da to obavim i da sam mirna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.