Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    07. Kolovoz 2018. 05:25

Jutroooo 🤣😁 di su ranoranioci 🤣

Salatica9192
    07. Kolovoz 2018. 06:05

Tu smoo 😂
    Blaza, srecno u novom stanuuu 😊😊😊😊😊 Jedna se oslobodilaa 😍😂
    Ana, 
    stomooo 😍😊 Baas ste lijepi 😊

Monikaharmonika
    07. Kolovoz 2018. 06:40

Kani07

Ptičica

Kani07

Ptičica

Kani07

Ptičica

Cure, vi ste moj normabel.
    Nalaz rizika nije na temelju samo nuhalnog, vec ove povisene slobodne bete.
    U svakom slucaju, disem duboko. Nemam neku trecu opciju. Amniocentezu odbijam. Najvise me umiruje postojanje nosne i bedrena od 11mm koja odgovara 13tt.
    Ivyleekakvi su bili tvoji omjeri?
    Truskawka jesi ti vadila hormone?
    E pa neznam kako da vam se oduzim, nemate pojma kako me umirujete. Ako ste u St, naptavit cu vam najdrazi kolac. Ili ribu i blitvu 🤣

Pticice samo hrabro ,citala sam sad malo po forumima za tu povisenu betu,i vecina kaze ako je ultrazvuk uredu da je i bebica u redu bila koliki ti je omjer

Neznam za omjer cega me pitas 😥 stavila sam sliku nalaza na stranici prije..koliko sam shvatila savrsen rezultat je 1MoM. Jedino mi nije jasno zasto je nuhalni oznacen kao duplo povecan 😔

Sad sam vidila ,znam da se brines ali bit ce beba dobro.Sve vise mislim da ti testovi vise stete nego koristi naprave.

Jesu sigurno. U prvoj ih nisam radila i nitko mi ni nuhalni nije spomenuo i da sam znala sta je nebi ga ni sad radila..jos uvik ne razumim zasto mi ne ocjena nuhalnog tako losa. Sad vec radoznalost radi. I koliki bi bio rizik sa nuhalnim 2.2 🤨

Vidim kad je nuhalni preko 3 da je alarmantno a tvoj nije i ultrazvuk je dobar.Meni je 38 god i kad vidim koliko vas muce i strah u kosti nabijaju drago mi je da sam odbila testove pa sta dragi Bog dadne.
    Prica mi moja prijateljica njenoj nevjesti raden nifty u podobnika isto preporucen zato sto je 35+i zovu da nije u redu zena i svi u kuci frapirali se da bi bilo da uzorak krvi nije dobro uzet i sad ponavlja i ceka i ko je tu lud igraju se bogova ponekad.
    Zato pticice ja vjerujem da ce ove bebice bit zive i zdrave😘😘😘

I ja sam 38 god, kad rodim taman ću napuniti 39. Prvorotkinja sam. Odbila sam sva testiranja. 

Mina93
    07. Kolovoz 2018. 07:30

Salatica9192

Tu smoo 😂
    Ana,
    Evo jutarnji stomo 😂 Kod mene jos ima malo prelaz, a dobila sam dojavu da ce nam u naredne dvije do tri sedmice nenormalno porastiiii 😍 ps, nemam velikog ogledala i moram se po kupatilu slikati xD

Jedna se oslobodila 🤣🤣 SZUZ!! 😁🤣

Pikica89
    07. Kolovoz 2018. 07:36

Ana89

So pregnant 😅😅 kolika li ću doći do 9. mj. Uglavnom na trbuhu mi se vide paučinaste žilice i ful je tvrd sad. Mislim da sam se lijepo proširila iz uskog zategnutih stanja ☺️☺️Ali neka.
    Mi uzimamo komodu za prenatalnog, trebam mjesta za stvari 😅

Lijepa bušica 😍😍😍

_svjesna
    07. Kolovoz 2018. 07:42

Cure u kojem se tjednu radi anomaly onaj veliki glavni ultrazvuk? ☺️

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 07:44

Monikaharmonika

Kani07

Ptičica

Kani07

Ptičica

Kani07

Ptičica

Cure, vi ste moj normabel.
    Nalaz rizika nije na temelju samo nuhalnog, vec ove povisene slobodne bete.
    U svakom slucaju, disem duboko. Nemam neku trecu opciju. Amniocentezu odbijam. Najvise me umiruje postojanje nosne i bedrena od 11mm koja odgovara 13tt.
    Ivyleekakvi su bili tvoji omjeri?
    Truskawka jesi ti vadila hormone?
    E pa neznam kako da vam se oduzim, nemate pojma kako me umirujete. Ako ste u St, naptavit cu vam najdrazi kolac. Ili ribu i blitvu 🤣

Pticice samo hrabro ,citala sam sad malo po forumima za tu povisenu betu,i vecina kaze ako je ultrazvuk uredu da je i bebica u redu bila koliki ti je omjer

Neznam za omjer cega me pitas 😥 stavila sam sliku nalaza na stranici prije..koliko sam shvatila savrsen rezultat je 1MoM. Jedino mi nije jasno zasto je nuhalni oznacen kao duplo povecan 😔

Sad sam vidila ,znam da se brines ali bit ce beba dobro.Sve vise mislim da ti testovi vise stete nego koristi naprave.

Jesu sigurno. U prvoj ih nisam radila i nitko mi ni nuhalni nije spomenuo i da sam znala sta je nebi ga ni sad radila..jos uvik ne razumim zasto mi ne ocjena nuhalnog tako losa. Sad vec radoznalost radi. I koliki bi bio rizik sa nuhalnim 2.2 🤨

Vidim kad je nuhalni preko 3 da je alarmantno a tvoj nije i ultrazvuk je dobar.Meni je 38 god i kad vidim koliko vas muce i strah u kosti nabijaju drago mi je da sam odbila testove pa sta dragi Bog dadne.
    Prica mi moja prijateljica njenoj nevjesti raden nifty u podobnika isto preporucen zato sto je 35+i zovu da nije u redu zena i svi u kuci frapirali se da bi bilo da uzorak krvi nije dobro uzet i sad ponavlja i ceka i ko je tu lud igraju se bogova ponekad.
    Zato pticice ja vjerujem da ce ove bebice bit zive i zdrave😘😘😘

I ja sam 38 god, kad rodim taman ću napuniti 39. Prvorotkinja sam. Odbila sam sva testiranja.

Meni je 38 taman na termin😆i imam dvoje zive i zdrave djece i uvjek smo htjeli jos ali nije islo ,i ja i muz smo rekli boze pomozi ionako nikad ne bi napravila nesto svom djetetu i prvo me je dr to pitala i onda je rekla da nema smisla da pravim testove ,pojacat ce kontrole ultraschala ionako u svim testovima ima uvjek famozni 1%biti ili nebiti

💜Karla💜Nicol💙Anton

truskawka
    07. Kolovoz 2018. 07:45

_svjesna

20-22 tt ako se ne varam 😃

❤N i V💙

• Kani07
    07. Kolovoz 2018. 07:48

_svjesna

Od 19-22 tako su meni rekli ,ja sam radila sa 20 i imam jos jedan s 28 tjedana,sve je bilo bogu hvala uredu ali zbog moji god jos jedan ce pravit

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ana89
    07. Kolovoz 2018. 07:58

Salatica9192

Tu smoo 😂
    Ana,
    Evo jutarnji stomo 😂 Kod mene jos ima malo prelaz, a dobila sam dojavu da ce nam u naredne dvije do tri sedmice nenormalno porastiiii 😍 ps, nemam velikog ogledala i moram se po kupatilu slikati xD

Zgodne ste Salatice 😍😍 ( nosiš curu, right?) 😃😃
    Nasmija me najranije, jedna se oslobodila 😂😂😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.