Evo mog spiska nekih stvarcica, dodajte ako imate prijedloge neke :) Mislim sitnica ce se uvijek naci, ali ne znam jesam li nesto bitno, osnovno zaboravila hahah :D Slika je podijeljena na dva dijela (prepolovljena po pola) , znaci "za porodilje" pocinje na drugoj slici i zavrsava na prvoj haha. Ma skontacete …. Ne mogu iz Worda u jpg da prebacim, samo u pdf, nervira me, ne radim sa Word-om stalno.
Jesu ove tetra pelene nužne? Ja ih npr ne planiram koristiti, već one jednokratne.
Tetrice su ti dobre za raznorazne prilike ne samo da sluze kao pelene. Zapravo moras vidjeti da li ces raditi siroko povijanje bebici jer se ono radi s tim tetricama, ali ja cu ih svakako nabaviti da ih imam kao gaze za svakakve situacije. Ima u pepcu 3.5kn jedan komad bijele tetrice.
Ana slazem se ,tetrice sam ja koristila za svasta od sirokog povijanja ,kao podmetac za glavicu na ramenu,nosiljci za brisanje itd.
Ja sam svoje cure siroko povijala do 2-3 mjeseca Kukovi su uvijek bili ok i poslije te kontrole sam izbacila i samo pampers koristila
💜Karla💜Nicol💙Anton
Evo mog spiska nekih stvarcica, dodajte ako imate prijedloge neke :) Mislim sitnica ce se uvijek naci, ali ne znam jesam li nesto bitno, osnovno zaboravila hahah :D Slika je podijeljena na dva dijela (prepolovljena po pola) , znaci "za porodilje" pocinje na drugoj slici i zavrsava na prvoj haha. Ma skontacete …. Ne mogu iz Worda u jpg da prebacim, samo u pdf, nervira me, ne radim sa Word-om stalno.
Jesu ove tetra pelene nužne? Ja ih npr ne planiram koristiti, već one jednokratne.
Tetrice su ti dobre za raznorazne prilike ne samo da sluze kao pelene. Zapravo moras vidjeti da li ces raditi siroko povijanje bebici jer se ono radi s tim tetricama, ali ja cu ih svakako nabaviti da ih imam kao gaze za svakakve situacije. Ima u pepcu 3.5kn jedan komad bijele tetrice.
Ja sam mislila svedske su za to siroko povijanje. I hocu siroko povijati. Znaci da ostanem kako je na spisku, 20kom? Znam po drugaricama, da uvijek te neke pelene vuku, i stite ih od sunca, i svasta nesto, bas ono multi :) Ali opet necu da pretjerujem. Prihvatam vas savjet, 10 ili 20 haha
Ja sam mislila svedske su za to siroko povijanje. I hocu siroko povijati. Znaci da ostanem kako je na spisku, 20kom? Znam po drugaricama, da uvijek te neke pelene vuku, i stite ih od sunca, i svasta nesto, bas ono multi :) Ali opet necu da pretjerujem. Prihvatam vas savjet, 10 ili 20 haha
Ja cu 20 kom😊
💜Karla💜Nicol💙Anton
Ja cu ih uzeti kolko mi se sprdne 🤣🤣 10 sigurno, a mozda i 20 hehe. Ugl kupit cu 10kom u Pepcu za tih 3.5kn ili kolko 3.9kn tak nesto su i onda nakon poroda cu vidjeti jos i nadokupiti jos 10
❤N i V💙
Znaci ima nas..JOS...Ja san tamn bila malo odahnula kad evo ga opet...Uvik san u strahu da nemam kakvu bagudinu doli kad vidim da mi se on pojavi...Inace od pocetka trudnoce koristim vaginalete LAKTOGIN radi opcenito mog pojacanog iscjetka doli pa kao da se regulira ta flora..Tako mi moj ginic savjetovao...I ovog cuda nije bilo nekih misec dana i evo ga opet..Kolilo toga imam napomenuti na pregledu pomislim da cu pola toga zaboravit il da ce me izbacit van i reci da san paranoicna..uff uff..Jedva cekam cetvrtak i taj pregled...Znaci cure ima vas jos s tim zuckasti ili ti ga zutim iscjetko...Aj nadam se da je on onda POD NORMALNO..
url=https://lilypie.com]
mislim da ću i ja za početak manje, pa lako kasnije uzmem još. ne volim gomilati.
Znaci ima nas..JOS…Ja san tamn bila malo odahnula kad evo ga opet…Uvik san u strahu da nemam kakvu bagudinu doli kad vidim da mi se on pojavi…Inace od pocetka trudnoce koristim vaginalete LAKTOGIN radi opcenito mog pojacanog iscjetka doli pa kao da se regulira ta flora..Tako mi moj ginic savjetovao…I ovog cuda nije bilo nekih misec dana i evo ga opet..Kolilo toga imam napomenuti na pregledu pomislim da cu pola toga zaboravit il da ce me izbacit van i reci da san paranoicna..uff uff..Jedva cekam cetvrtak i taj pregled…Znaci cure ima vas jos s tim zuckasti ili ti ga zutim iscjetko…Aj nadam se da je on onda POD NORMALNO..
Imam i ja takav iscjedak, nekad proziran, nekad zuckast... Netko je spomenuo da je zuckastiji kad je bas vruce i neugodno, to sam i ja primjetila kod sebe... Ali uvijek do sad je sve bilo u redu pa se ne zamaram time, sve je to u opisu ovog stanja 😊
Oki cure :) Mogu postaviti i na fb grupi, pa da se nadje nekom, tako i vi ostale ukoliko pravite spiskove :P Ja sam ovo sastavila uz vas i komsinicu pred porod sto je, nisam pojma imala. Sada malo po malo ucim 😂 Skrinsotujem sve zivo haha, od na koliko stepeni se pere bebi robica do polozaji bebe pri spavanju. Hocu sto manje da zapitkujem svoje kad rodim i da se sto vise spremim.
Na uzv su vidjene ciste horoidnih pleksusa kod bebe, sve ostalo je ok.Dr kaze da ce se one povuci i da ne brinem,ali ja nemam mira.Jel se neko jos susreo sa tim?
Na bebinom mozgu? I moja bebica to ima (cista pleksus korioideusa) prije tjedan dana sam curama tu slikala nalaz, i cure tu i dr google i moja dok kaze da se ne brinem da ce se povuci.Kolko su velike ciste? Jel nepce ok? Znam da si u panici..evo ja nocima ne spavam, nemogu si pomoci.. ali probaj biti pozitivna, povuku se najcesce do 24 tjedna. Citala sam o slucajevima da su se bebice i rodile s tim cistama i sve je bilo ok.. Ali u svakom slucaju bi se trebalo povuci. Za kolko imas kontrolu? Mozda ih vec slj put nece biti.
2 ciste na horoidnim pleksusima obostrano 6 i 5mm,ustanovljene juce na uz pregledu. Dr nije uopste zabrinut i kaze da ce se sigurno povuci(najcesce do 24t),sve ostalo je ok na uz i NIPT je dobar
Ja se isto nadam da ce sve biti u redu,ali eto ne mogu da budem skroz mirna. Sledeca kontrola za 4 tj
To get the code: Tap and
Sortiraj odgovore
Najstariji