Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    02. Kolovoz 2018. 14:09

Ptičice ne uzimaju u obzir njegove komentare i izračune.Trebao ti je odmah reći odite privatno,a ne bacati neke izračune po ultrazvuku koji je katastrofa... Ne brini i lijepo odi svog bebana vidit kako bezbrižno raste i razvija se kod nekog boljeg doktora 

Maggie85
    02. Kolovoz 2018. 14:15

Ivylee

Joooj cure, tako ja kad gledam terminski jesenske sve spremaju torbe za rodilište a ja tek shvatila da sam trudna 🤣🤣🤣
    Morat ću se skroz preseliti k vama da imam o čemu pisati 🙊

Ja se trudim pratiti jesenske jer graničim s kasnom jeseni, a dobro mi dođe jer sve si mislim kao ima vremena, a počelo je curitiiiii to vrijeme... Ja inače sve volim proanalizirati, usporediti, ispitati, a toliko je toga (kolica, marame, prematalice, kinderbeti, pelene, ...) da se onda u svemu tome pogubim i na kraju se za niš ne odlučim.  Jednostavno je previše toga, a u vezi svega trebamo odlučiti u roku mjesec-dva... Ne bih da me zadnji mjesec dočeka nespremnu. 
    Npr. banalna stvar, setovi za nokte/kosu za bebe. Vidim da su neke od jesenskih kupile one setove po 150 kn pa na više. Kaj se samo meni to čini bacanje novaca? Mislim unutra su i češalj i četka i četkica za zube i rašpice... Halo?? Dajte mame recite kaj nam stvarno treba, kaj ste vi koristile, da ne kupujemo bezveze.

• Kani07
    02. Kolovoz 2018. 14:23

Monikaharmonika

Cure jel imate problema sa probavom u želudcu tipa nekih čudnih osječaja kao da vam hrana ne odgovara kad je pojedete? Do nedavno sam imala mučnine koje su hvala bogu većinom popustile. Ali sad kao da kreće neko drugo sr….Mislim da nije žgaravica jer mi se kiselina i sadržaj ne dižu do gore. Inače imam kronični gastritis i kolitis pa možda mi se uslijed sile trudničkih hormona i simptoma i to budi. 😣😣

Ja isto imam problem i nedavno me bas bilo uhvatilo bolovi i neka nelagoda ne mogu opisat zraka nisam mogla uzet i par dana sam peptoran pila nasa Miranda je rekla da je siguran inace imam Controloc u terapiji i moram pazit sta jedem i cesce pomalo jjer ako malo visee pojedem uzas.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    02. Kolovoz 2018. 14:30

Maggie85

Ivylee

Joooj cure, tako ja kad gledam terminski jesenske sve spremaju torbe za rodilište a ja tek shvatila da sam trudna 🤣🤣🤣

Ja se trudim pratiti jesenske jer graničim s kasnom jeseni, a dobro mi dođe jer sve si mislim kao ima vremena, a počelo je curitiiiii to vrijeme… Ja inače sve volim proanalizirati, usporediti, ispitati, a toliko je toga (kolica, marame, prematalice, kinderbeti, pelene, …) da se onda u svemu tome pogubim i na kraju se za niš ne odlučim. Jednostavno je previše toga, a u vezi svega trebamo odlučiti u roku mjesec-dva… Ne bih da me zadnji mjesec dočeka nespremnu.
    Npr. banalna stvar, setovi za nokte/kosu za bebe. Vidim da su neke od jesenskih kupile one setove po 150 kn pa na više. Kaj se samo meni to čini bacanje novaca? Mislim unutra su i češalj i četka i četkica za zube i rašpice… Halo?? Dajte mame recite kaj nam stvarno treba, kaj ste vi koristile, da ne kupujemo bezveze.

Magi ona meka cetka i cesalj i male makazice sam imala sasvim dovoljno.Moje bebe su kosate bile obe😂😂😂po meni dosta gluposti sad ima,robicu osnovno jer bebice rastu brzo i mjesec nemogu u iste bodice.Jednu malu bocicu i dudu za svaki slucaj i hranu sam imala.Ja mislim nek bebica dode i treba nju osluskivat danas nije nista nedostupno i sta ja znam da se mora narucivat i cekat ne znam koliko.
    Ja cu poc s osnovnim stvarima☺

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Strudlica
    02. Kolovoz 2018. 14:40

Kani07

Maggie85

Ivylee

Ja se trudim pratiti jesenske jer graničim s kasnom jeseni, a dobro mi dođe jer sve si mislim kao ima vremena, a počelo je curitiiiii to vrijeme… Ja inače sve volim proanalizirati, usporediti, ispitati, a toliko je toga (kolica, marame, prematalice, kinderbeti, pelene, …) da se onda u svemu tome pogubim i na kraju se za niš ne odlučim. Jednostavno je previše toga, a u vezi svega trebamo odlučiti u roku mjesec-dva… Ne bih da me zadnji mjesec dočeka nespremnu.
    Npr. banalna stvar, setovi za nokte/kosu za bebe. Vidim da su neke od jesenskih kupile one setove po 150 kn pa na više. Kaj se samo meni to čini bacanje novaca? Mislim unutra su i češalj i četka i četkica za zube i rašpice… Halo?? Dajte mame recite kaj nam stvarno treba, kaj ste vi koristile, da ne kupujemo bezveze.

Magi ona meka cetka i cesalj i male makazice sam imala sasvim dovoljno.Moje bebe su kosate bile obe😂😂😂po meni dosta gluposti sad ima,robicu osnovno jer bebice rastu brzo i mjesec nemogu u iste bodice.Jednu malu bocicu i dudu za svaki slucaj i hranu sam imala.Ja mislim nek bebica dode i treba nju osluskivat danas nije nista nedostupno i sta ja znam da se mora narucivat i cekat ne znam koliko.
    Ja cu poc s osnovnim stvarima☺

Upravo tako, ja sam isto uzela od chica šakrice i meku četkicu i klasični češalj,sve skupa za nekih 70kn i stvarno niš više od toga ne treba. Robice nisam ništa previše, samo po tri bodića od broja 56 i 62 i na kraju mi svaki dan stizalo toga tonu na poklon. 
    Ali ja sam sve kupovala pred kraj 7 mj,stvarno nema potrebe ranije,do tad dobro proučiti što se nudi i u nabavku.

Ana89
    02. Kolovoz 2018. 14:41

Stigla mi je prijenosna kolijevka i dva žuta ručnika za kupanje sa ušima 100x100 😀😀 Sve imam po par, osim ofc krupne stvari. Ima još 2 spiska osnovnih stvari za nabavku, pelene su zadnja stavka, netko će mi donesti u rodilište kad bude trebalo ☺️☺️

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    02. Kolovoz 2018. 14:56

Moram vam postavit sliku uzva. Screenshootajte pa uvecajte. Bez obzira na moj nalaz, pretuzno je da 90% socijalnih ginekologa ima bolji. Zvala sam mog privatnika gdje sam narucena 14.08. Rekao je da pricekamo ponedjeljak da vidimo sta kaze gotovi nalaz sa hormonima pa da ga nazovem i dodem bude li potrebe. Kaze da ce 14.08. on jos uvijek moci vidjeti sve sto treba.

• Strudlica
    02. Kolovoz 2018. 15:09

Ptičica

Moram vam postavit sliku uzva. Screenshootajte pa uvecajte. Bez obzira na moj nalaz, pretuzno je da 90% socijalnih ginekologa ima bolji. Zvala sam mog privatnika gdje sam narucena 14.08. Rekao je da pricekamo ponedjeljak da vidimo sta kaze gotovi nalaz sa hormonima pa da ga nazovem i dodem bude li potrebe. Kaze da ce 14.08. on jos uvijek moci vidjeti sve sto treba.

Ptičice ja sam kod svog dobila sve mutno,samo što se uspije vidjet Ili ruka ili noga = dakle nisam apsolutno ništa vidjela. Tako da definitivno nastavljam kod privatnog di je pregled uvijek sa prekrasnim sličicama. Želim ti reći da zanemariš sve upravo zbog same kvalitete ultrazvuka,pokušaj se opustiti i čekat pregled kod privatnog

• Strudlica
    02. Kolovoz 2018. 15:10

P.s i kad sam pitala onda iz znatiželje kako oni rade anomaly on mi je rekao da za to slobodno odem privatno jer oni nemaju dobre ultrazvuke za to. Tako da ne znam da ti je to dobro izmjerio uopće kad je sve u banani

Ptičica
    02. Kolovoz 2018. 15:15

Hvala ti Strudlice, hvala svim curama. Kao da imam 10 prijateljica oko mene koje mi ulijevaju snagu. Necu se vise mucit. To je moja beba, moje izboreno zlato, sta god bude. 🤰💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.