Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivylee
    02. Kolovoz 2018. 12:39

Joooj cure, tako ja kad gledam terminski jesenske sve spremaju torbe za rodilište a ja tek shvatila da sam trudna 🤣🤣🤣
    Morat ću se skroz preseliti k vama da imam o čemu pisati 🙊

du1988
    02. Kolovoz 2018. 12:42

Ja sam malo pocela skicati kolica...zapela mi za oko neonato puro i abc design condor 4. Ako netko zna nesto, prosvijetlite me 😎 bitno mi je da nisu glomazna i da se lako sklapaju...i da ne kostaju milijun kuna. s tim da mislim da cemo cekati baby sajam pa odmah obaviti i ikeu sve u jednom điru!

url=https://lilypie.com]

Ana89
    02. Kolovoz 2018. 12:43

Mi ćemo pegperego 0-4. godine u Babycentru i jaje 0- 15 mj.čini mi se Cybex. Jaje ćemo seliti po kući, po autima, uglavnom kudgod treba, a ova rastuća ide u onaj auto koji ćemo najviše koristiti.
    A za milestonove, ja čekam 27. tt za ući u treće tromjesečje i onda 33. - cause I like it, a onda 37. , jer je beba do kraja razvijena 😀 😀

url=https://daisypath.com]

Ana89
    02. Kolovoz 2018. 12:51

Ivylee

Joooj cure, tako ja kad gledam terminski jesenske sve spremaju torbe za rodilište a ja tek shvatila da sam trudna 🤣🤣🤣
    Morat ću se skroz preseliti k vama da imam o čemu pisati 🙊

Well, dobrodošla  anyway😀😀😀 Jednako si i zimska i jesenska, a mi se tek spremamo 😀😀

url=https://daisypath.com]

_lily_0
    02. Kolovoz 2018. 13:06

Ptičica  vjerujem da ce na kraju bit sve u redu kako su ti cure i rekle a i sam nacin i pristup doktora nebi se cudila da nije nekaj zbrcko... vidjet ces da ce na kraju sve bit super 😘😘

Curke vjerojatno ste i vi dobile na mail akcije od bubamare ovo mi se cini jako jako isplativo samo treba vidit uzivo kako to izgleda 

pepe1907
    02. Kolovoz 2018. 13:21

_lily_0

Ptičica vjerujem da ce na kraju bit sve u redu kako su ti cure i rekle a i sam nacin i pristup doktora nebi se cudila da nije nekaj zbrcko… vidjet ces da ce na kraju sve bit super 😘😘

Curke vjerojatno ste i vi dobile na mail akcije od bubamare ovo mi se cini jako jako isplativo samo treba vidit uzivo kako to izgleda

okej je krevetić bili nedavno...jedino mi se posteljina ne sviđa 🙄

barbiemama
    02. Kolovoz 2018. 13:46

mi se danas ubili u Sofri. pita je bila prefina 😍

Sunflower! 🌻
    02. Kolovoz 2018. 13:48

Bok curke! 
    Kao i obicno, citam svakodnevno samo se bas ne stignem ukljucivati u teme... Mi bili utorak na pregledu, sve je super, ima skoro 600 grama, pisa je i dalje 😁 Sljedeci tjedan me je poslao secer kontrolirati, ono nataste pa slatka voda itd 😅
    Pticice, ne brini zbog nuhalnog! I nama je doktor na prvom mjerenju mjerio 2,8, ali vec nakon tjedan dana kad smo radili kombinirani je sve bilo dobro i bebica nam se dalje super razvija, uz nijednu naznaku da nesto ne bi bilo u redu! Znam da te je strah jer se i meni motalo sto misli po glavi u tom trenutku, al moras ostati pozitivna, a ako ce te to umiriti otidi i kod nekog privatno na ultrazvuk ili napravi Nifty. Meni je moj doktor odmah prvi puta reko da ne brinem zbog toga dok se sve drugo razvija dobro, da se je nagledo nuhalnih vecih od 3 a rodila su se potpuno zdrava djeca. Naravno da sam ja svejedno bila u panici, ali evo sada svaki put dobijem potvrdu nakon ultrazvuka da je sve u najboljem redu i super razvijeno tako da sam konacno mirna skroz vezano uz tu temu 🙂 Biti ce tako i kod tebe, sigurna sam 😘😘😘

barbiemama
    02. Kolovoz 2018. 13:57

Ptičice, sad kad čitam ... tko zna kako je taj doktor izmjerio nuhalni. s obzirom da je i sam rekao da nije siguran. užas mi je njegov pristup i komentar na debljinu. na tvom mjestu bih potražila što prije drugo mišljenje, da se ne sekiraš.

Monikaharmonika
    02. Kolovoz 2018. 14:08

Cure jel imate problema sa probavom u želudcu tipa nekih čudnih osječaja kao da vam hrana ne odgovara kad je pojedete? Do nedavno sam imala mučnine koje su hvala bogu većinom popustile. Ali sad kao da kreće neko drugo sr....Mislim da nije žgaravica jer mi se kiselina i sadržaj ne dižu do gore. Inače imam kronični gastritis i kolitis pa možda mi se uslijed sile trudničkih hormona i simptoma i to budi. 😣😣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.