P.s i kad sam pitala onda iz znatiželje kako oni rade anomaly on mi je rekao da za to slobodno odem privatno jer oni nemaju dobre ultrazvuke za to. Tako da ne znam da ti je to dobro izmjerio uopće kad je sve u banani
Nemaju u KBC- u nekom? U Rijeci imaju stroj za 4D i 3 D od milijun i pol kuna.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Pticice nemoj se brinuti, sigurno je sve u redu s bebicom. 😊 moguće je da je i doktor pogrijesio s obzirom na druge "kvalitete" koje ti je pokazao. Privatni doktor sigurno ima bolju opremu. Kao sto su ti cure rekle, nuhalni je u granicama normale, probaj se ne stresirat previše jer ce sigurno sve bit u redu 🤗
Barbie pita izgleda slasno 😋😋
Ja danas jela ukusne punjene slovenske lignje 😂😂
Nisam bila u Rijeci, nego kod svog socijalnog ginekologa koji vodi ambulantu u sklopu bolnice u manjem gradu. Ovaj moj privatni je na go pa sam išla kod ovoga čisto da obavim kontrolu i da zna da sam trudna ne daj bože kakvih lijekova ili uputnica
Evo mene s kombiniranog. Beba je 61mm, radi salto. Nuhalni je 2.8. Nemogu vam opisat kolilo sam prestrasena. Sjedim ispred bolnice i gledam u prazno.
Ej otkud si? Hoću ti reći da ne brineš previše već da odeš kod dr.Kosa privatno u polikliniku Ginekos, pregled ti je 500 kn ali dr.ti je najbolji dijagnosičar u Hrvatskoj i doslovno će ti svaku kost izbrojiti na bebi.
Meni su u Petrovoj rekli (s obzirom da isto imaju koma aparate) da beba ima jednu stranu mozga proširenu, da joj se ne razvijaju ruke i noge i da ću morati na pobačaj bila sam u 8.tt), a do trudnoće sam došla jako teško (2.ICSI). Hitno nazvala Kosa i čovjek me primio za 3 sata i rekao da je sve u najboljem redu i kod njega i dalje vodim trudnoću. Gle, oni o bolnicama mogu biti ne znam kakvi stručnjaci ali oni nemaju sa čime raditi, nažalost ali je tak. Nemaju ni aparate ni ništa, tako da ako je ikako moguće riskiraj 500 kn i odi kod njega ako si u okolici Zagreba. Preporučam toplo i od srca
Noa 💙
Pticice,
bas je los uzv, nije lako izgleda ni tim doktorima sa kakvom opremom rade. Poslusaj svog privatnog doktora, bas je fino rekao :) Opusti se i cekamo super rezultate u ponedeljak :)))
Cure,
opet ja i moja pitanja haha. Juce me pita drug, koji sam mjesec trudnoce (samo da kazem da i zene koje nisu radjale ne znaju za nedelje računanje, kamoli muskarci - sa drugaricom sa bas vodila raspravu oko tog xD) i ja njemu kazem peti, prekosutra ulazim u sesti, on me samo pogleda, pa jesi peti ili si sesti, a ja pa punih sam 5, a gazim sesti, a on pa onda si peti hahahahahahha xD A ja, nisammm, ne smanjuj miii. xD I sad poslije komplikacije ove, pitanje, sad kad napunim 22 nedelje, ja mogu govoriti da sam sesti mjesec trudnoce? Mislim i radi sebe pitam, a i radi drugih, jer ubi me objasnjavanje koji sam, a necu da si smanjujem, jer sam ponosna koliko sam izgurala xD Kako vi govorite?
Pticice,
bas je los uzv, nije lako izgleda ni tim doktorima sa kakvom opremom rade. Poslusaj svog privatnog doktora, bas je fino rekao :) Opusti se i cekamo super rezultate u ponedeljak :)))
Cure,
opet ja i moja pitanja haha. Juce me pita drug, koji sam mjesec trudnoce (samo da kazem da i zene koje nisu radjale ne znaju za nedelje računanje, kamoli muskarci - sa drugaricom sa bas vodila raspravu oko tog xD) i ja njemu kazem peti, prekosutra ulazim u sesti, on me samo pogleda, pa jesi peti ili si sesti, a ja pa punih sam 5, a gazim sesti, a on pa onda si peti hahahahahahha xD A ja, nisammm, ne smanjuj miii. xD I sad poslije komplikacije ove, pitanje, sad kad napunim 22 nedelje, ja mogu govoriti da sam sesti mjesec trudnoce? Mislim i radi sebe pitam, a i radi drugih, jer ubi me objasnjavanje koji sam, a necu da si smanjujem, jer sam ponosna koliko sam izgurala xD Kako vi govorite?
22tjedan je zadnji tjedan u 5.mj, sa 23 si u 6mj 😁
Znaci moja app me laze cijelo vrijemeeee 👹 Neee hahahah :( Ali ok, onda, ja 23 nedelja trudnoce ili sesti mjesec trudnoce?
Znaci moja app me laze cijelo vrijemeeee 👹 Neee hahahah :( Ali ok, onda, ja 23 nedelja trudnoce ili sesti mjesec trudnoce?
23tt znaci da si krocila u 6mj, znaci punih 5mj imas na ledjima 😁
Sta je sa ovom mojom aplikacijom, izbila me haha izbrisacu je 😂 Cekam 23 nedelju, necu se ja posebno voditi hahah 😋 Znaci za 8 danaaa, Salatice, ti si sesti mjesec trudnoce 👏🙌🙏😍
Sortiraj odgovore
Najstariji