Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    02. Kolovoz 2018. 09:52

ja na poslu i konačno se osjećam kao ja jer sam obukla usku haljinu. eto kaj psiha dela. nitko nije ništa komentirao, ne usude se :D ja hepi. naručila sam bebanu 6 bodića veličine 56, 6 veličine 62 i troje kao hlačice/štrample isto veličine 56. sve za 48 eura jer je na H&M neki popust (20% i free delivery). računam da sam time pokrila najosnovnije potrebe od odjeće. još ću kasnije nabaviti vreću za spavanje, kapice, čarapice, skafander i ostalo.

barbiemama
    02. Kolovoz 2018. 09:53

Miranda, sada si na polaaa. ja sam tek s navršetkom 20.tt postala svjesna trudnoće jer mi se onda izbacio trbuščić i čini mi se da će sad puno brže rast.

• Kani07
    02. Kolovoz 2018. 09:57

barbiemama

jutro 😘

u Zgu osvanulo oblačno jutro. nadam se da će tako i ostati 😁

nemam lineu negru, za sada.

danas ću po prvi put na posao obuć usku haljinu jer mi se više ne hoda u šatorima. nadam se da neće bit glupih komentara 😋

Barbie samo obuci i ja sam se ohrabrila neki dan i obukla fino usku pamucnu haljinu i znas sta sama sam sebi bila fina😆stomak je tu na guzam se vidi da sam dobila na kilazi ali zato je struk tu i bjele tenisice i pici.A ti stvarno top tjelo imas zato samo naprijed 😙

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    02. Kolovoz 2018. 10:04

Nemam ni ja lineu samo dlake😠nisam imala ni prosle trudnoce.
    Mi smo danas puni 21 tjedan,ljubav moja samo nek raste i bude dobro💙

💜Karla💜Nicol💙Anton

Salatica9192
    02. Kolovoz 2018. 10:17

Barbie, 
    samo naprijeddd 💃💃💃💃 I ja nosim usko, u smislu uze majice nekada i bas mi bude zanimljivo kada me gledaju hahahaha, bas bas gledaju u stomak xD zato sto svi koji me znaju i iz vidjenja, znaju da ono dugo sam u braku bez djece.
    Ja nesto malo istrazujem oko odjece isto, i razmisljam da li mi trebamo kupovati bodice kratkih rukava, mislim za novorodjencad, s obzirom da na zimu dolaze? 
    Inace, beba nesto lijena i uspavana :( osjetila sam je par puta, ali nije to too i bas me unervozi kad me ne izudara ujutru kako treba, i sad cu lezati cijeli dan i cekati napad xD 

barbiemama
    02. Kolovoz 2018. 10:18

samo neka rastu. osjećat ću se još bolje kad uđem u sigurnije tjedne. 30. mi je nekako mentalna granica u kojem ću pomisliti da bude sve ok :)

barbiemama
    02. Kolovoz 2018. 10:19

Salatica9192

Barbie,
    samo naprijeddd 💃💃💃💃 I ja nosim usko, u smislu uze majice nekada i bas mi bude zanimljivo kada me gledaju hahahaha, bas bas gledaju u stomak xD zato sto svi koji me znaju i iz vidjenja, znaju da ono dugo sam u braku bez djece.
    Ja nesto malo istrazujem oko odjece isto, i razmisljam da li mi trebamo kupovati bodice kratkih rukava, mislim za novorodjencad, s obzirom da na zimu dolaze?
    Inace, beba nesto lijena i uspavana :( osjetila sam je par puta, ali nije to too i bas me unervozi kad me ne izudara ujutru kako treba, i sad cu lezati cijeli dan i cekati napad xD

nisam uzimala bodiće kratkih rukava. nekak im ne vidim svrhu. iako su sad baš sniženi. kad bih znala koju veličinu će nositi sljedeće proljeće/ljeto, uzela bih :D

moj beban je isto nekako lijen. jedan dan malo više udara, drugi se onak slabo javi par puta. ali ne paničarim :)

Salatica9192
    02. Kolovoz 2018. 10:20

barbiemama

samo neka rastu. osjećat ću se još bolje kad uđem u sigurnije tjedne. 30. mi je nekako mentalna granica u kojem ću pomisliti da bude sve ok :)

Ista. Samo brojim do 30 nedelje, onda cemo lagano, laksim disanjem i psihom prema dalje :))) 

Ptičica
    02. Kolovoz 2018. 10:20

Evo mene s kombiniranog. Beba je 61mm, radi salto. Nuhalni je 2.8. Nemogu vam opisat kolilo sam prestrasena. Sjedim ispred bolnice i gledam u prazno.

• Kani07
    02. Kolovoz 2018. 10:23

Salatica9192

barbiemama

Ista. Samo brojim do 30 nedelje, onda cemo lagano, laksim disanjem i psihom prema dalje :)))

Cure i ja isto cekam tu granicu😂😂😂,moj savjet duge rukave nemaju vam svrhu kratki rukav.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.