Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana89
    02. Kolovoz 2018. 18:31

Vezano za dm! Da li moraš biti vlasnik kartice active beauty obitelji? Ili je dovoljno predočiti obiteljsku?

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• nali
    02. Kolovoz 2018. 19:36

Ptičica

Evo mene s kombiniranog. Beba je 61mm, radi salto. Nuhalni je 2.8. Nemogu vam opisat kolilo sam prestrasena. Sjedim ispred bolnice i gledam u prazno.

Znam da ti je uuuuuzasno tesko, meni su izmjerili od 2,7 najmanji nuhalni, najveci je bio 3,1.. Jako tesko su ga uopce mogli izmjerit zbog kontrakcija.. Neke cure se sjecaju, tu sam pisala i sizila, sva u panici.. Googlala, ludila.. Na kraju sam radila nifty i ispalo je da je zdrava curica.. Gornja granica je 3, tako da nemoj se bedirati. Jesu vidli nosnu kost? Bedrenu? Odi kod Kosa ili u Podobnik, vjeruj mi, bit ce ti lakse kad ti sve parametre ultrazvuk izbaci.. Znam kako ti je, ja jos i dalje sizim i kopka me taj nuhalni (em mi beba ima cistu u mozgu) tako da sam luda, ali probaj zbog bebe bit sto pozitivnija, vjerujem da ce bit sve ok i da je bebica u potpunosti zdrava. Meni je i sama doktorica rekla da je jaaaako puno beba imalo jos veci nuhalni i da je sve ok bilo. Drzi se.

• Marti8
    02. Kolovoz 2018. 19:50

Ana89

Vezano za dm! Da li moraš biti vlasnik kartice active beauty obitelji? Ili je dovoljno predočiti obiteljsku?

Ana ako pitas zbog poklona,mislim da je njima bitna kartica a ne tko je vlasnik..nadam se da se ne varam.

• Enna010
    02. Kolovoz 2018. 19:50

Miranda ili nemo dr ko je mozda vadio.. doktor me zbog pada hemoglobina uputio na nalaze tibc i uibc smijem li navece jeseti i idu li na taste?

Ptičica
    02. Kolovoz 2018. 19:54

nali

Ptičica

Evo mene s kombiniranog. Beba je 61mm, radi salto. Nuhalni je 2.8. Nemogu vam opisat kolilo sam prestrasena. Sjedim ispred bolnice i gledam u prazno.

Znam da ti je uuuuuzasno tesko, meni su izmjerili od 2,7 najmanji nuhalni, najveci je bio 3,1.. Jako tesko su ga uopce mogli izmjerit zbog kontrakcija.. Neke cure se sjecaju, tu sam pisala i sizila, sva u panici.. Googlala, ludila.. Na kraju sam radila nifty i ispalo je da je zdrava curica.. Gornja granica je 3, tako da nemoj se bedirati. Jesu vidli nosnu kost? Bedrenu? Odi kod Kosa ili u Podobnik, vjeruj mi, bit ce ti lakse kad ti sve parametre ultrazvuk izbaci.. Znam kako ti je, ja jos i dalje sizim i kopka me taj nuhalni (em mi beba ima cistu u mozgu) tako da sam luda, ali probaj zbog bebe bit sto pozitivnija, vjerujem da ce bit sve ok i da je bebica u potpunosti zdrava. Meni je i sama doktorica rekla da je jaaaako puno beba imalo jos veci nuhalni i da je sve ok bilo. Drzi se.

Nali hvala na svakoj rijeci. Nista mi nije mjerio nego CRL i NT. Pitala sam za nosnu i bedrenu kost, rekao je da to nije predmet testa. Da njega zanima samo nuhalni. U Splitu sam pa nemogu u dr Kosa nazalost. Imam snimku sa UZVa, muz snimao, pa sam poslala dr. Rekao je da on jedva vidi obrise gestacijskog mjehura koliko je losa slika. Al u jednom momentu se jasno vidi nos pa me je umirio rekavsi da je to dobar znak. Zasad cekam ponedjeljak, ionako nista ne mogu promijeniti. 
    I Nali, drzim fige i za tvoju mrvu. Nemoj se opterecivat nuhalnim ako je Nifty uredan. Nifty dobije DNK bebe, dakle sve njene kromosome. Gotovo je nemoguxe da pogrijesi.
    Poljubac 💞

Ptičica
    02. Kolovoz 2018. 19:58

I mjerio je FL (opseg glave?) zbog nuhalnog. On je u milimetar koliko treba bit s obzirom na CRL.

pepe1907
    02. Kolovoz 2018. 20:00

m.girl6

Ptičica

Ej otkud si? Hoću ti reći da ne brineš previše već da odeš kod dr.Kosa privatno u polikliniku Ginekos, pregled ti je 500 kn ali dr.ti je najbolji dijagnosičar u Hrvatskoj i doslovno će ti svaku kost izbrojiti na bebi.
    Meni su u Petrovoj rekli (s obzirom da isto imaju koma aparate) da beba ima jednu stranu mozga proširenu, da joj se ne razvijaju ruke i noge i da ću morati na pobačaj bila sam u 8.tt), a do trudnoće sam došla jako teško (2.ICSI). Hitno nazvala Kosa i čovjek me primio za 3 sata i rekao da je sve u najboljem redu i kod njega i dalje vodim trudnoću. Gle, oni o bolnicama mogu biti ne znam kakvi stručnjaci ali oni nemaju sa čime raditi, nažalost ali je tak. Nemaju ni aparate ni ništa, tako da ako je ikako moguće riskiraj 500 kn i odi kod njega ako si u okolici Zagreba. Preporučam toplo i od srca

Ja vidla na faceu Poliklinika Gincej tak nešto..imaju jako.dobar 4d uzv...jel mogu kod Kosa na 4d, kakav je uzv?

_svjesna
    02. Kolovoz 2018. 20:20

Cure imate li vi sa svojim muzem rijeseno stambeno pitanje, i na koji nacin ste to rijesile?
    Vidim mnoge ste spomenule kupovinu stana ili gradnju kuce, kako ste to izveli sa finansijskog smisla, i kako cete uknjiziti stan ili kucu? Jeste imali neciju pomoc pri kupnji stana?

du1988
    02. Kolovoz 2018. 20:21

Enna010

Miranda ili nemo dr ko je mozda vadio.. doktor me zbog pada hemoglobina uputio na nalaze tibc i uibc smijem li navece jeseti i idu li na taste?

http://www.poliklinika-sunce.hr/usluge/zeljezo-tibc-uibc/

du1988
    02. Kolovoz 2018. 20:23

svjesna, mi smo se iz Slavonije preselili u Zadar. Digli kredit na 30 godina i sad smo u svojoj kucici u nizu 😊 uspjeli smo podici zeljeni iznos jer oboje imamo stalne poslove u drzavnim firmama i nemamo drugih kredita. Imali smo nesto ustedjevine poslije svatova, ali brzo se to istopilo. Ali sad smo bar u svojem pa polako. Kuca ima sredjeno prizemlje, a kat ce valjda nekad doci na red.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.