Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    02. Kolovoz 2018. 16:14

Mina93

Salatica9192

Ali onda po tom, deveti mjesec ne postoji, jer nemas kad govoriti, sa punih devet se poradjas xD :D Ono govorices osam (osam i po) sve do poroda.
    Ja sam sesti u avgustu, sedmi u septembru, osmi u oktobru i deveti u novembru (plus 7 dana - dobijamo moj termin).
    A ako cemo da sam peti u avgustu, sesti u septembru, sedmi u oktobru, osmi u novembru i deveti u decembru (ispado samo 7 dana deveti mjesec, termin 7 decembar).
    Ma kakav, nikad ja necu logicno skontati to xD

Pa da ono trudna si 8mj ili 8ipo ili koliko vec al si u 9.om mjesecu, vecina njih i pita u kojem si mjesecu

Koliko si trudna? Pet, pet i pol.
    U kojem si mjesecu? U sestom
    Razlika u pitanju. 
    ALELUJAA hahahaha skontala sam xD Ali sto Maggie kaze, ma govoricu i ja nedelje od sada, neka se navikavaju, trudnoce se sad tako racunaju
    Mina, 
    hvala na strpljenju 😂😘

• Marti8
    02. Kolovoz 2018. 16:17

Pticice
     Ovo za pregled sigurno ce sve biti u redu😊  Samo pozitivno treba razmisljati😊

Ana89
    02. Kolovoz 2018. 16:29

Haha...ja nezz što da kažem, ušla u 23 TT...ako kažem 22, koliko je to mjeseci? 23 još veće mučenje 😂😂. Ovako kažem - skoro 6 kad tko pita.  Kad budem 6. mj puni ću govoriti : u 7. mj? Blaženi tjedni za izražavanje 😂😂

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Bruna92
    02. Kolovoz 2018. 16:50

Ma ja sam to sebi nekako jednostavnije objasnila... Ako mi je termin 21.12. onda sam od 21.11. u devetom mjesecu trudnoce i tako se vracam unatrag... Znaci da 21.08. ulazim u sesti mjesec trudnoce, 21.09. u sedmi, 21.10. u osmi i pusabok 😁
    Ne da mi se drugacije zamarati time kad ljudi pitaju jer ionako ne kuze k.... kad im krenes govorit o tjednima...
    A ja si normalno pratim u tjednima 😊

• Strudlica
    02. Kolovoz 2018. 16:56

Hahaha najbolje kad mi svekrva neki dan rekla, sad si 3 i pol jel da? A ja ko iz topa puna 4 i par dana hahaha baš to ne kradi dane 

SarahZg
    02. Kolovoz 2018. 17:14

U dm-u sad imate dva paketa. Paket za trudnice i paket dobrodošlice. Sad sam vidjela na klokanici 

https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/u-svom-dm-u-preuzmite-pakete-za-trudnice-i-bebe-10291?utm_medium=Status&utm_source=Facebook&utm_content=10291&utm_campaign=Klokanica+Facebook+status

Salatica9192
    02. Kolovoz 2018. 17:17

Strudlica

Hahaha najbolje kad mi svekrva neki dan rekla, sad si 3 i pol jel da? A ja ko iz topa puna 4 i par dana hahaha baš to ne kradi dane

Hahahhahhahaha i onaj plus 1 dan nam znaci xD Ne smanjuj 😂 

• Strudlica
    02. Kolovoz 2018. 17:25

Salatica9192

Strudlica

Hahahhahhahaha i onaj plus 1 dan nam znaci xD Ne smanjuj 😂

Pa da koda ti netko oteo nešto se osjećaš 

Mina93
    02. Kolovoz 2018. 17:38

Salatica9192

Mina93

Salatica9192

Ali onda po tom, deveti mjesec ne postoji, jer nemas kad govoriti, sa punih devet se poradjas xD :D Ono govorices osam (osam i po) sve do poroda.
    Ja sam sesti u avgustu, sedmi u septembru, osmi u oktobru i deveti u novembru (plus 7 dana - dobijamo moj termin).
    A ako cemo da sam peti u avgustu, sesti u septembru, sedmi u oktobru, osmi u novembru i deveti u decembru (ispado samo 7 dana deveti mjesec, termin 7 decembar).
    Ma kakav, nikad ja necu logicno skontati to xD

Pa da ono trudna si 8mj ili 8ipo ili koliko vec al si u 9.om mjesecu, vecina njih i pita u kojem si mjesecu

Koliko si trudna? Pet, pet i pol.
    U kojem si mjesecu? U sestom
    Razlika u pitanju.
    ALELUJAA hahahaha skontala sam xD Ali sto Maggie kaze, ma govoricu i ja nedelje od sada, neka se navikavaju, trudnoce se sad tako racunaju
    Mina,
    hvala na strpljenju 😂😘

No frx 🤣🤗

Mina93
    02. Kolovoz 2018. 17:40

Ana89

Haha…ja nezz što da kažem, ušla u 23 TT…ako kažem 22, koliko je to mjeseci? 23 još veće mučenje 😂😂. Ovako kažem - skoro 6 kad tko pita. Kad budem 6. mj puni ću govoriti : u 7. mj? Blaženi tjedni za izražavanje 😂😂

Pa da razlika je koliko je tjedana, mjeseci iza tebe a koje je trenutno stanje tj u kojem si trenutno tjednu mjesecu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.