Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    du1988
    02. Kolovoz 2018. 11:41

joj cure, samo se pomice ta psiholoska granica...meni je bilo da nestane hematom, poslije da prodje prvo tromjesecje...a sad vi spominjete 30.tjedan...gdje sam ja jos od toga 😱😱

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    02. Kolovoz 2018. 11:47

Maggie, 
    24 😍😍😍😍😍 Uvijek o tebi razmisljam, ono joj blago se Maggie, kad cu ja biti, evo sad 24, onda ce doci 24, ti ces biti 26, onda cu o 26 misliti hahahahah 😂
    A psiholoska granica, jeste, pomjera se uvijek u skladu gdje si. Sjecam se i ja, samo da prodje prvo tromjesecje, pa samo da predjem 22 nedelju, a sad mi samo da dodjem do 30 nedelje xD Vjerovatno cemo i tad biti u kontu, ajde 37 da bude terminsko, a onda nestrpljenje i nervoza kada ce (sve i jednu do sad sto znam, pred porod je bila nemoguca xD nervozna, nestrpljiva) 

Ptičica
    02. Kolovoz 2018. 11:58

Hvala cure.. vidjet cemo.
    Sad kad sam se malo smirila, da ispricam detaljnije. Prvo me je gledao abdominalno, i govorio kako mu je UZV aparat uzasan. Onda je rekao da cemo vaginalno jer UZV postaje jos gori kod debljih zena. Da, imam trbuha, al nije da se prelijeva na sve strane. Mislim si: ok, ne diraju me tvoji bespotrebni komentari. Gledao me vaginalno, stavi ruke pod guzu, pridigni se itd., da bi opet presao na avdominalni. Cijelo vrijeme konstantirajuci da se beba nece da namjesti. Na kraju je rekao: u jednom momentu MI SE UCINILO da ne nuhani 2.8. Volio bih da je manji. Zasto niste radili uzv privatno nego u bolnici, moj je aparat grozan. Preporucam nifty, iako je opseg glave u odnosu na CRL skolski, po knjizi. 
    Pise da ste trudni 12+2. Niste nego 12+6 jer je beba preko 6cm. I napisa na papiric u trudnicku da je 02.08. trudnoca 12+6 kao napomenu mom ginekologu. Eto. Strucno. Ljubazno. Nadasve ljudski.

du1988
    02. Kolovoz 2018. 12:01

pticica, uvijek mi je zao cuti da zene u nasem stanju jos moraju biti zrtve isfrustriranih doktora koji te prisiljavaju na odlakse privatno, na niftyje itd. Znam da se grozno osjecas, ali probaj skupiti pozitivu i vjerovati da je s bebom sve u redu, kao sto i jeste! Cure su vec rekle da su neke i s vecim rodile zdrave bebice i nema razloga da i kod tebe ne bude isto! Tim vise na sve sto je vec receno i na sta je pregled licio...

Salatica9192
    02. Kolovoz 2018. 12:10

Ptičica

Sad kad sam se malo smirila, da ispricam detaljnije. Prvo me je gledao abdominalno, i govorio kako mu je UZV aparat uzasan. Onda je rekao da cemo vaginalno jer UZV postaje jos gori kod debljih zena. Da, imam trbuha, al nije da se prelijeva na sve strane. Mislim si: ok, ne diraju me tvoji bespotrebni komentari. Gledao me vaginalno, stavi ruke pod guzu, pridigni se itd., da bi opet presao na avdominalni. Cijelo vrijeme konstantirajuci da se beba nece da namjesti. Na kraju je rekao: u jednom momentu MI SE UCINILO da ne nuhani 2.8. Volio bih da je manji. Zasto niste radili uzv privatno nego u bolnici, moj je aparat grozan. Preporucam nifty, iako je opseg glave u odnosu na CRL skolski, po knjizi.
    Pise da ste trudni 12+2. Niste nego 12+6 jer je beba preko 6cm. I napisa na papiric u trudnicku da je 02.08. trudnoca 12+6 kao napomenu mom ginekologu. Eto. Strucno. Ljubazno. Nadasve ljudski.

Pticice,  
    ne znam gdje zivis, ali ja bih odmah zvala i otisla privatno po drugo misljenje. Ne zato sto je hitno (i sama sam istrazila po netu i na engleskom i zene imaju preko 3,00mm i oke je sve - kada je u 11 nedelji toliki, smatra se povecan, a kada je u skoro 13 nedelji onda i nije toliko, jer NT raste sa bebom) i da nastavim, da odes cisto da ne razmisljas, ne lupas glavu. Bilo koji privatnik ti moze izmjeriti to, jer taj tvoj mi je stvarno neuvjeren, em los uzv sto i san kaze, em nekako i on, cinii mu see, itd...
    2016 godine nije radio moj doktor taj dan i odem socijalnom i zena posumnja na vanmatericnu i kaze dodji za 10 dana!! i propisa mi utrogestane i ja zato sto sam bas ovakva, ne slusam ih bas slijepo i istrazujem, shvatim da se nije zezati sa tim i da zena nije uredna, i odem privatno, zamolim da me ubace i tamo ono ajmo bolnica... A da sam onu poslusala, necu ni da zamisljam...
    Raspisah se ja, ali to ti je moj savjet. 😍😍😘😘😘

Ana89
    02. Kolovoz 2018. 12:16

Ja sam ušla u 23. tt 😀😀 Omg. Još oko 120 dana, ne vjerujem da budem skroz do kraja sa izvjesnim carskim rezom. Znači cca krajem studenog dolazi mali princ 😍😍😍 

url=https://daisypath.com]

Ana89
    02. Kolovoz 2018. 12:23

du1988

pticica, uvijek mi je zao cuti da zene u nasem stanju jos moraju biti zrtve isfrustriranih doktora koji te prisiljavaju na odlakse privatno, na niftyje itd. Znam da se grozno osjecas, ali probaj skupiti pozitivu i vjerovati da je s bebom sve u redu, kao sto i jeste! Cure su vec rekle da su neke i s vecim rodile zdrave bebice i nema razloga da i kod tebe ne bude isto! Tim vise na sve sto je vec receno i na sta je pregled licio…

Ptičica

Hmm..koji pristup trudnici🙄 Da pored tolikih liječnika žene moraju davati bogatstvo da saznaju istinu o stanju svoje bebe i još su bezobrazni. 
     Ptičice, ne daj se obeshrabriti, nuhalni je nekakav pokazatelj, ali nije stopostotni. Sve će na kraju biti u redu, vidit ćeš 😀😀😀

url=https://daisypath.com]

luks
    02. Kolovoz 2018. 12:25

Ptičice ne znam je li ti zgodno otići još i kod svoje doktorice i prenijeti joj što ti je dr u bolnici rekao i zamoliti ju da i ona pogleda... ili ako ne, napraviti negdi privatno UZV. 
    Kupila sam i ja onu Eveline kremu jučer, pa ćemo vidit...bila jučer u dm i pokupila i ja paketić za trudnice. I sad kad sam išla na klokanicu, iskočio mi je prozor sa reklamom za dm babybonus 2018..pa očito su ga opet uveli! :)
    I ja imam trudničku, nju i nalaze imam u manjoj fascikli, i držim to stalno u torbi, ako mi zatreba...
    Magnezij šumeći i ja koristim, svaki dan, i sad i ja vidim razliku, i u probavi i u umornim nogama...

I da, mislim da smo i mi izabrali AS. jučer sam bila u babycentru, ugl vjerovatno kupujemo GB , ide od 0+, ali i prodavač kaže, bolje prvih 3,4 mjeseca koristiti jaje (a ja ga imam od kolica) i onda u nju, pa do visine 104, što je 3 godine. Cijena joj je 3159 kn, a najveći popust koji bude je -20%. Prijatelji imaju i stvarno su prezadovoljni. Praktična je, ide u oba smjera, i čak se može okrenuti prema sebi kad stavljaš ili uzimaš dijete.
    Malko sam se raspisala, guštajte i lijepo dosta tekućine ,odmora i hlada :)

Lovre

luks
    02. Kolovoz 2018. 12:26

Lovre

luks
    02. Kolovoz 2018. 12:27

Lovre

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.