Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    02. Kolovoz 2018. 08:26

du1988

jutro, ovdje je vec laganih 30 stupnjeva 😫 ja nemam lineu i mislim da ni necu jer sam jako svjetle puti…toliko da dlake na nogama pocupam jednom u 2-3 tjedna 😂😂

2-3 tjedna???? Ja skoro izdržim 3 dana onda sam sva ponosna hahaha 

Blaza26
    02. Kolovoz 2018. 08:32

Jutrooo. Ja sam spavala ko top,zaspala oko 22:30 i nisam se do jutra budila. 
    Nesto sam jos pametno htjela napisat,al sam naravno zaboravila.
    Cure ko ima danas pregled,sretno,ocekujemo vijesti 😘😘😘😘

du1988
    02. Kolovoz 2018. 08:41

Strudlica

du1988

jutro, ovdje je vec laganih 30 stupnjeva 😫 ja nemam lineu i mislim da ni necu jer sam jako svjetle puti…toliko da dlake na nogama pocupam jednom u 2-3 tjedna 😂😂

2-3 tjedna???? Ja skoro izdržim 3 dana onda sam sva ponosna hahaha

hahahaha a mislim nije da ih nema, ali toliko su svjetle i tanke da mi se ne da ni poceti 😂 vide se kad ih sunce obasja, to mi je znak za alarm! blaza ja sanjam o noci bez ustajanja na wc...za sad je situacija da ustanem minimalno 3 puta. ko zombi bauljam po kuci

url=https://lilypie.com]

Miranda
    02. Kolovoz 2018. 08:49

Jutro!
    Ana onda popij po 1 dnevno jos dok ih imas. Nisi zakasnila, dovoljno je da par dana pijes manju dozu prije nego prestanes skroz. 
    Vanna bit ce problem jer se kod ogtt cvrsto drze te granice od 5.1 za trudnice. Cak i one s nalazom 5.1 stavljaju na dijetu i pisu dg gestacijskog dijabetesa. 
    Nemam ni ja lineu, nisam ju dobila ni u prosloj trudnoci.

zadranka86
    02. Kolovoz 2018. 09:17

Jutrooo cure..Ja isto nema lineu ali ju dobijem u trudnoci i dobijem ju pred kraj tamo negdi 2zadnja mj.Ajmeee sto je ovo...Ive vrucine su pree strasne ovo ke uzasss....Uopce nemam volje za ista u ovakvom stanju...Jedva cekam da ovo kala jer bass mi jakoo tesko pada..

url=https://lilypie.com]

Miranda
    02. Kolovoz 2018. 09:18

Jutros mi je mjehur eksplodirao skoro jer mi se nije dizalo za wc. Sveta lijenost 🙈😂 
    20tt danas 🎉 Sad mi vec dode da nabavljam opremu polako 😅
    Putujemo u nedjelju ili ponedjeljak, ne znam koja opcija je gora u pogledu guzvi. Mislim da je isto, prosli ponedjeljak ujutro je frendica putovala i kaze da je od Luckog do Karlovca bila kolona a ni na staroj cesti na tom dijelu nije bilo nista bolje, sve do kasno popodne 😭 Idu i brat i sogorica s nama tako da nas je 5 u autu, od toga jedna u masivnoj as. Bit ce veselo 🤣

pepe1907
    02. Kolovoz 2018. 09:28

Vana11

Miranda, molim te, možeš mi prokomentirat samo ovaj GUK natašte, on je nešto viši od ref.vrijednosti za trudnice, ali je li on zabrinjavajuć s obzirom da su ova ostala dva u redu?

Barbie, samo hrabro i nemoj dati da ti bilo ko pokvari dan, prekrasna si i u sebi nosiš malo čudo! 😗

poslat će te na dijetu..meni je bio 5.1, 7.3, 4.3, i zbog jutarnjeg sam na dijeti 😥

pepe1907
    02. Kolovoz 2018. 09:33

noćas je malko puhalo kod mene i evo sad ujutro..rastvorila sve al nikako napravit propuh u ovom stanu...mene moj dečkić probudio oko pola 9 i sad nešto miruje..očekujem kišu danas jer mi je dosta ove sparine
    danas smo napunili 21tjedan 💪

• Enna010
    02. Kolovoz 2018. 09:43

Jutro cure, ja sam sinoc lose spavala jer sam se u toku dana jucer iznervirala pa i plakala jer sam nekako preosjetljiva postala i onda se u tome svemu zabrinem koliko te moje emocije uticu na bebu i bude mi jos gore. Stvarno bi nekad voljela da mogu izbjec neki stres odnosno bar ga sebi ne stvarati dodatno da bi se maksimalno sacuvala ali ne ide. 

Blaza26
    02. Kolovoz 2018. 09:45

Du mene je to malo prestalo mucit. Npr legnem oko 23 ili ponoc ili kasnije jer od vrucine mi se ne spava,i u 6 me probudi alarm za duphaston. Al ko sto Miranda kaze imam osjecaj da ce mi se raspuknut mjehur,nije bas svako juttro al ponekad. Jutrps sam mislila da cu explodirat.
    Jaooo i nama danas 16 tjedana. Puna 4 mjeseca 😍😍
    A kad sam se javila prvi put iz bolnice,7 tt bila, uplasena,stalno plakala,a vidi nas sad. Samo da mi je bebica ziva i zdrava 😍👶👶👶👶
    Miranda cestitke na punih velikih 20 tjedana 😘😘😘😘👍💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.