Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ptičica
    01. Kolovoz 2018. 20:05

Ajme divnih vijesti!! Blaza, VSD (velikosretnodijete skratila sam te za ubuduce 😜) super za preglede! Nekako sam sad sigurnija i u moje sretne vijesti sutra ☺
    Strudlice, jupi 😄☺
    Sta se tide fobija..meni isto cudno kad se neko boji visine. Mos past i umrit. Dobro. Pauka, nista. Skakavca, nista. Bubasarbi bilo kakvih, nista. Pasa, krava, konja, krokodila, nista. Tigrova i srodnika, razderat ce te i dobro. A istovremeno sam licemjerni gad zbog paranoje od zmija. Jer ona ipak ima one zube i onaj jezik i gmize. Strasno. Smijem se sama sebi trenutno.

Ptičica
    01. Kolovoz 2018. 20:07

Trudnicku imam od 7tt, mamma2 nasmjala si me do suza. Hvala i dovidenja 😂😂

barbiemama
    01. Kolovoz 2018. 20:28

drago mi je da su svi pregledi super prošli ❤️

mene boli ta vena danas, razmišljam o tome da priupitam kakvog doktora. zateže me dok hodam. noge i stopala su mi se danas skrafnavila. večer provodim u gaćama i lavoru 😂

mmama2
    01. Kolovoz 2018. 20:35

zadranka86

mmama2

zadranka86

mmama2

Ajmo se malo zalit, nismo dugo.. ne znam jel do vremena, do tt, br trudnoca ili svega pomalo ali ja nemrem vise 😂😂 znaci trbuh mi je stalno tvr, napet, vuce me naprijed, svaki dan naocigled sve veci, ako nisam u sjedecem polozaju ili ne lezim nemrem, kao da ce mi maternica skupa sa cijelom utrobom na pupak izac 😑😑 a pakiram nas na more,.tj ne radim nista,.a trebala bi to 😇😇 hvala, do slusanja

Hmmm ..hmmm…Moj je isto u nazad par dana bio stalno tvrd napet pocele kontrakcije….i onda san pojacal mg i za sad vidim bolje je..Ne pase mi sidenje i sidim bass ako moram..Malo vise odmoram i to je to…Drob mi je isto vec dosta velik i svaki dan mi je sve tezi..Da li pijes mg??

Ne pijem nista 🙈

A nezz ja ti pijem npr magnezij ima vec sigurno 2mj.i vidim dosta trudnica i ode ga pije..Mozda da spomenes svom ginicu na pregledu..On ti ne moze steti samo opusta misice zapravo pomaze bas kod talvih situacija koje si navela..Spomeni ginicu svakako…A ako te bass muci ja recimo uvik nazovem i onda mi kaze sestra sto da uzmem il ja sama pitam jel smim nesto..Tako i sad san zvala za taj magnezij rekla mi je da ga povecam..I cini mi se dostaa bolje..A imam problem ko ti..

Uzela sam u ljekarni :)

url=https://lilypie.com]

Mina93
    01. Kolovoz 2018. 20:44

barbiemama

drago mi je da su svi pregledi super prošli ❤️

mene boli ta vena danas, razmišljam o tome da priupitam kakvog doktora. zateže me dok hodam. noge i stopala su mi se danas skrafnavila. večer provodim u gaćama i lavoru 😂

😱😱 Pitaj obavezno ako te tak boli 😥

barbiemama
    01. Kolovoz 2018. 20:52

da, nije uuužasno bolno. no, doslovno preko noći se izbočila i počela zatezati dok hodam i boli kad ju pritisnem lagano prstima. tako da mi je to malo čudno. 

netko je pitao za trudničku....nisam je dobila. doktorica mi isprinta povijest bolesti i slike svaki put. zajedno s nalazima stavljam u fascikl s prozirnim plastičnim stranicama. 

Mina93
    01. Kolovoz 2018. 21:18

barbiemama

da, nije uuužasno bolno. no, doslovno preko noći se izbočila i počela zatezati dok hodam i boli kad ju pritisnem lagano prstima. tako da mi je to malo čudno.

netko je pitao za trudničku….nisam je dobila. doktorica mi isprinta povijest bolesti i slike svaki put. zajedno s nalazima stavljam u fascikl s prozirnim plastičnim stranicama.

Nisam nikad imala slicnih problema niti znam nekog ko ih ima tako da ne mogu puno pomoc osim rec da bi ja to isla provjerit sigurno 😑

Miranda
    01. Kolovoz 2018. 21:20

Truskawka nije, ni kap 😓
    Barbie jel ti topliji ili crven dio oko te vene, ili noga vise natecena? Spomeni dr svakako. 
    Ja obavila dm i muller, u cityju je ludnica, more ljudi. Topila sam se nad svakom bebom koju bi vidila 😍 Naivno sam otvorila prozore i vrata i napravila propuh ne bi li uslo malo zraka ali bas nista nisam postigla. Samo cu neke bestije dozvat na sleepover. 

barbiemama
    01. Kolovoz 2018. 21:23

Miranda, crveno nije, ali mi se čini otečenije. valjda nije ništa strašno, vidjet ću kako će sutra bit. 

truskawka
    01. Kolovoz 2018. 21:24

Miranda sry..puhala sam najjace kaj sam mogla da posaljem prema zg😆

❤N i V💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.