meni trbuh nije uopće dlakav, ali mi zato brže rastu dlake posvuda 😁
Znaci drago mi je da je konacno neko spomenuo dlakav trbuh jer sam mislila da umisljam, uzasan je 🙈
Khmmm khmmm, kome je jos podlakavio trbuh 🙈🙈 znaci pa uzas 😂😂😂 to je nesto novo,.mozda znaci curicu 😬😬
I meni 🤣
❤N i V💙
I meni😏 Dobro pa nisam jedina😅 Ima nas jos,ja sam mislila da je to samo meni..Tako mi izgledalo po vasim super fotkama busa😅
Jaoooooo
Mislim da veceras nebum uspjela zaspat u ovom app
I to zadnju vecer jojjj meni
Nali nadam se da ce vec na sljedecem pregledu cista nestati i da ce bit sve u redu 😊
Slazem se s vama, mi smo jedan kvalitetni zenski kolektiv 🤗 podrzavamo se, razmjenjujemo strahove i vesele vijesti, utjesimo jedna drugu, zaista divno. 😍 ovdje zena zeni nije vuk 💪
Hahaha salatice Patrik je bio izvrstan 😊
Hvala curke, toplo preporucam Kranjsku goru, odmor za dusu i tijelo 😊
Meni je isto trbuh dlakaviji nego inace, curicu nosim 🤩
Ajme lily pa ovo je skorpion 😟😟😟 daj pozovi nekog da ga makne, ajme sva sam se najezila 😲😲
Nali nadam se da ce vec na sljedecem pregledu cista nestati i da ce bit sve u redu 😊
Slazem se s vama, mi smo jedan kvalitetni zenski kolektiv 🤗 podrzavamo se, razmjenjujemo strahove i vesele vijesti, utjesimo jedna drugu, zaista divno. 😍 ovdje zena zeni nije vuk 💪
Hahaha salatice Patrik je bio izvrstan 😊
Hvala curke, toplo preporucam Kranjsku goru, odmor za dusu i tijelo 😊
Meni je isto trbuh dlakaviji nego inace, curicu nosim 🤩
Ajme lily pa ovo je skorpion 😟😟😟 daj pozovi nekog da ga makne, ajme sva sam se najezila 😲😲
Maknut je aliiiii poznavajuci mene nema te sanse da ja nakon ovoga zaspem normalno cjelu noc cu strjepit brrrr uzasss vec sam rekla muzu da bi ja najrade isla u auto 😂😂🙈🙈🙈 a nebi nis rekla da danas o skorpijama nismo pricali i onda fino lezimo u sobi i cujemo nesto padne upalimo svjetlo i imamo kaj vidit na podu brrr
A kaj sad bum zdurala jednu noc iako bi sad spakirala kofer i pravac kuci sta cu kad se bojim 🙈🙈🙈
meni trbuh nije uopće dlakav, ali mi zato brže rastu dlake posvuda 😁
Također. Mogla bi se svaka tri dana full body vaxat 😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Takodjeee za dlakavost 😁 🙈 I takodje je vjerovatno curica :))))
Ajoj, ja se pauka obicnog, nogatog, kucnog, leteceg, bojimmm :O To mi je prizor iz horora, skorpiju nikad uzivo nisam vidjela. Nadam se da brzo bjezis :D Vi na moru, to je vama redovna pojava ili ne? Trenutno volim svoje nogate, letece, paukove 😍
Ovo je nama skoro bilo, nemam pojma sta je xD Neki jelenko xD Izgleda prelijepo i kucni ljibi
ljubimac napram skorpije 😂
Pokazala muzu skorpiju, govori da to i ima ovdje, a laze, prepada me idiot haha
Sortiraj odgovore
Najstariji