Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    30. Srpanj 2018. 17:52

Nana oprosti sto kasno odgovaram, nadam se da ces vidjeti. Ne znam kakva je cista pa mogu jedino pretpostaviti da je arahnoidalna jer su one najcesce, cesto ih otkrijemo slucajno kod djece ili odraslih osoba koje iz nekog drugog razloga rade pretrage a nisu znali da imaju cistu jer su cesto asimptomatske, ovisi o lokaciji doduse. Cisterna magna je dio ispod malog mozga, izmedu m.m. i produljene mozdine. Po velicini ta cista 4,7x2,3mm nije velika, uvecanje cisterne magne je tek iznad 10mm tako da postoje dobre sanse ako ne bude dalje prenatalno rasla (postnatalno vrlo rijetko rastu, u pravilu ne) da ce ostati asimtomatska jer u tom podrucju postoji opasnost ako je cista veca i uzrokuje uvecanje cisterne magne pri cemu moze stvarati pritisak na mali mozak i cetvrtu mozdanu komoru. Treba ju kontinuirano pratiti ali kazem, zasad je mala i ako ovako ostane dobra je sansa da ne bi trebala stvarati probleme. 

_lily_0
    30. Srpanj 2018. 17:57

Dosao mi je nalaz od kombiniranog
    Miranda sta mislis 
    Meni se cini da je ok

Salatica9192
    30. Srpanj 2018. 17:59

Mirandaa, 
    divna siii 😍 nemam rijeci, toliko si se vratila da nam odgovorisss 😍😍😍😍😍 Hvala ti puno 😘 Urinokultura uredna, danas stigao nalaz, pise da ukupan broj bakterija i vrsta ne ukazuju na urinarnu infekciju.
    A za cerviks, mjerio je i u 16+4 nedelji, ali nije napisao na nalazu, znam da je pohvalio, kao super, i tad je radio vaginalnom sondom. A sad ga je preko stomaka izmjerio i nistaa nije komentarisao da je los, vec u toku pregleda je govorio da sad malo vise lezim/odmaram, u toj sam fazi vec, da manje sjedim i lagana setnja naravno. I ja nesto poslije ono, istrazujem nalaz i nadjem na netu da bi trebao biti vecii i onda u glavi da mi js zato rekao da lezimmm hahaha xD A evo danas na nogama pola dana, posla kod tate, da uzmem neku paru :O sutra lezimmmm

• niky1107
    30. Srpanj 2018. 18:07

Cure, jel vama kada stojite,hodate donji dio trbuha tvrd? Ja stalno imam pritisak neki, ne znam kako bi opisala, al tesko mi je jako. Jel i vama tako? Tjesim se da je meni tako jer mirujem cijelo vrijeme i  onda to malo sto prohodam po doma napor mi je...
    Pijem ujutro mg od 250mg i jos popodne popijem 375mg. Rekla mi dr.da se moze dnevno do 700,800mg...

Lora

• niky1107
    30. Srpanj 2018. 18:17

Lora

Miranda
    30. Srpanj 2018. 18:23

Lily dobar je nalaz, sve niski rizik 😊
    Salatice zao mi je preskocit nesto pa idem redom 😬😘Super da je uk dobra, nemas dileme onda 😊 Mislim da se cerviks preciznije mjeri vaginalno nego abdominalno. Malo uspori ali ne zamaraj se, rekao bi ti da moras bas mirovati. 
    Niky ponekad imam pritisak nisko, obicno ako duze vrijeme hodam ili stojim, a onda me obicno i leđa bole. Na kracim relacijama mi se to ne javlja. 

_lily_0
    30. Srpanj 2018. 18:38

Hvala Miranda 😘

Salatica9192
    30. Srpanj 2018. 18:39

Jos jednom hvala, Miranda 😘😍😊

Mina93
    30. Srpanj 2018. 18:47

zadranka86

Mina93

Jucer i danas ful ugrijalo 😱 jutros sam vec u 8.30 bila na plazi i to mi je bilo kasno koliko mi je vruce bilo, strasno.. I sad jos po najgoroj vrucini nestalo sat vremena struje, jedva dises bez klime 😂

I kod mene isto..onda smo buce blizu..jedi i ti Zadarska regija?

Ja sam s ugljana, samo sam vec 5g i sad frisko udana u zg 😉
    Moji su dole stalno a od muza roditelji preko ljeta pa smo tu uvik na godisnjem

Mina93
    30. Srpanj 2018. 18:49

Ana89

Mina93

Cure studentice jel namjeravate ovu god sad zamrznut?

Mina93

Cure studentice jel namjeravate ovu god sad zamrznut?

Nikako. Samo na ispite idem u šestom sesmestru, sve 😀😀 Ali ja sam izvanredna studentica.

Da.. Ja sam redovna pa necu moc tako 😔 nama su obavezna predavanja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.