Ohooooo..Anćice pa vi se ozbiljno zaokruzujete…Sad si vec prava trudnica i ti..Vidi se razlila od prosle slike bass ..Sad si bass se zaokruzila u busi..😙😙😙😙😍😍😍
Kako ja volim reći, svaki tjedan cm 1 ili 2 haha 😆😆 Ali neka malac raste 😍😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jao ja bi ispalila bez klime. I uz nju se ubacim pod tus par puta dnevno 🤦♀️ pepe svaka cast.
Miranda ne napustaj nas duze od dana 😁❤
Salatice uvalit cu se i ja sad u knjigu. Vodoriga mi je dosla pod ruku 🤔 vani je pakao 🌡
Zadranka kuzim da te plase svi ti "bolovi". Al nekako se moramo opustit. Tebi govorim, a ja prva cekam kontrolu u cetvrtak da prodisem.
Miranda (dugo mi je trebalo 😏) zadnjih dana me bas bas bole leda. Gluteus mi je kontrahiran gotovo citav dan, noga trne i osjecaj zmaraca je cim sam 5 min na nogama. To je ok, prezivit cu, ali dali se ta bol moze reflektirat na preponu, kuk, predio jajnika? Primijetim da me puno vise "boli" trbuh kad je prisutna jaca bol u nozi i ledima?
Ja bi rec da je to reflekcija boli..To je sve tu blizu..Mislim da je to sve ubiti kraljeznica a dr.je svd reflekcija na tu bol…Pa mislis tipa jajnici prepone.ali ne bi rec..prije sama kraljeznica..Bice imas probleme sa S1 i isijasom??
Ma da. Ekstruzija l4 l5. I ja se nadam da je sve od leda 🙄
Pticice od leda je to mislim ,ja sam neki dan sjedila cc2 sata i spucalo mi desnu nogu komplet i kuk i preponu ,2 dana samo lezim i lagano prosetam i nestalo rekla sam necu sjedit samo dok pojedem.😀
💜Karla💜Nicol💙Anton
Jao ja bi ispalila bez klime. I uz nju se ubacim pod tus par puta dnevno 🤦♀️ pepe svaka cast.
Salatice uvalit cu se i ja sad u knjigu. Vodoriga mi je dosla pod ruku 🤔 vani je pakao 🌡
Zadranka kuzim da te plase svi ti "bolovi". Al nekako se moramo opustit. Tebi govorim, a ja prva cekam kontrolu u cetvrtak da prodisem.
Miranda (dugo mi je trebalo 😏) zadnjih dana me bas bas bole leda. Gluteus mi je kontrahiran gotovo citav dan, noga trne i osjecaj zmaraca je cim sam 5 min na nogama. To je ok, prezivit cu, ali dali se ta bol moze reflektirat na preponu, kuk, predio jajnika? Primijetim da me puno vise "boli" trbuh kad je prisutna jaca bol u nozi i ledima?
Ja bi rec da je to reflekcija boli..To je sve tu blizu..Mislim da je to sve ubiti kraljeznica a dr.je svd reflekcija na tu bol…Pa mislis tipa jajnici prepone.ali ne bi rec..prije sama kraljeznica..Bice imas probleme sa S1 i isijasom??
Pticice od leda je to mislim ,ja sam neki dan sjedila cc2 sata i spucalo mi desnu nogu komplet i kuk i preponu ,2 dana samo lezim i lagano prosetam i nestalo rekla sam necu sjedit samo dok pojedem.😀
Ma Kani dan si mi ulipsala!! Sve nesto gledam zasto me svaki dan bolucka u preponama ali samo lijeva strana na koju udaraju leda. Tek mi je danas palo na pamet povezat sa ledima. Je, odlucila sam da je od leda 😎
Djevojke koje ste na utrogestanu, curi li vam van? Inace nije dosad, nesto zanemarivo, a zadnje vrime napunim citav ulozak zutila nakon sta ga stavim? 🤔
Ma Kani dan si mi ulipsala!! Sve nesto gledam zasto me svaki dan bolucka u preponama ali samo lijeva strana na koju udaraju leda. Tek mi je danas palo na pamet povezat sa ledima. Je, odlucila sam da je od leda 😎
Djevojke koje ste na utrogestanu, curi li vam van? Inace nije dosad, nesto zanemarivo, a zadnje vrime napunim citav ulozak zutila nakon sta ga stavim? 🤔
Ja sam u petak imala vaginalni pregled i znaci svaki put poslije imam par dana jaci iscjedak ,a ja sam utrogestan pila jer bolje sto manje cackat dole.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Svak zna najbolje, npr. ako mu ne odgovara sjedenje. Mene zabole mišići u desnoj strani rebara i donji dio leđa. Nekad i u nozi. Sjedim kratko dok moram ili ako je malko duže u mekanoj stolici, po mogućnosti što anatomskije građenoj.
Hvala cure 😍 Svaka trudnica je lijepa, svaka po trbuhu i nečem sebi svojstvenom 😀😀
url=https://daisypath.com]
Sto se tice samog sjedenja ..Sjedim kad moram iskreno...Meni osobno sjedenje stvara dolo pritisak...Jedino sto Ana rekla slozit cu se ako je nesto udobno i onda se namistim onako da san ko beba u polulezecem...Bass drito siditi ne odovara mi..Rade biram stajati..Ali nak bolje vam je slusati svije tjelo..Znaci ako vidis da nesto ne ide stani odmori..ko ne pase ne mojte forsirat..Samo slusajte tjelo ..Bar ja tako i onda tocno znam i osjecam sto mogu i koliko...
I hvala cure na kom.za busice..I meni su vasi prilipi kad gleda vase na objavama..Svaka zena , trudnica je stvarno posebna i lipa...To je doista blazeno stanje...uzivajte cure u svojim busicama
4Mommy ne ignoriram apele 😂 Stavim sliku jedan od dobrih dana 😬 I za bojkot me optuzujes 😂😂😂 Pozalim svaki put kad me nema jer treba nadoknaditi puste stranice 🙈
Salatice krvna slika je uredna za drugo tromjesecje, urin je sumnjiv s obzirom na peckanje i temperaturu nekidan, valjda ce eritromicin to srediti a i taj crp onda. Nista strasno, koncentracija soli amorfnih urata se poveca kod kiselijeg pH a uzrok moze biti i dehidracija zbog koje je urin koncentriraniji. Plocaste epitelne stanice nisu dijagnosticki bitne a leukociti znas da su u trudnoci normalno poviseni.
Niky i Salatice cestitam na curicama 😍, Kani na deckicu 😍
4Mommy suosjecam za prvo spavanje van kuce. B. je prvi put prespavala isto s oko 3 god kod mog brata i sogorice. Nisam bila pod hormonima pa smo svejedno muz i ja bili cudni doma 😅 Njoj je bilo super naravno, vise je nama trebala prilagodba.
Salatice jel ti sad tek prvi put mjerio cerviks? Malo je kraci nego prosjek za te tjedne, iako se sve iznad 25mm ne smatra kratkim cerviksom. Ako ti je i na prijasnjim mjerenjima bio 3cm onda nije frka, samo imas nesto kraci cerviks, to je bolja opcija nego da se skratio do sada. Malo smanji tempo i izbjegavaj dugo sjedenje i bit ce dobro, super sto je T oblika, znaci da ne mrda prema unutarnjem uscu.
Divne ste sve koje sam vidjela, da ne preskocim nekoga 😍
Pticice vjerojatno je od leđa, pogotovo ako trnci duze traju onda se bol hoce seliti i na okolna podrucja, kuk i prepone su ocekivane. Drzi se 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji