Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luks
    30. Srpanj 2018. 11:22

bok cure, ja sam bome jutros na poslu imala kao lektiru za pročitati haha   ovaj vikend nisam bila doma, i bome nije za nas više puno obaveza :)   danas prevruće, samo s posla doma na kauč pod klimu, pa večeras malo prošetat s malcem... pozdrav svima, i čuvajte se, ne opterećujte se ludorijama

Lovre

• Enna010
    30. Srpanj 2018. 12:14

Uh i ja sam po pitanju svog izgleda ovih dana promjenjivog raspolozenja ali dobro to je sve ok i prodje.. znate sta mi je prejako kad me sretnu neke bas oble i “popunjene “ zene sa vidljivim viskom na sve strane i kazu mi bucka nasa ili nesto slicno a pritom ja se udebljala od pocetka 3 kg  al hajd svakom svacije..

Htjela sam vas pitat imate li vi kao neke napade vrucine i znoja meni se to desava zadnja 2-3 dana i praceno je blagom mucninom.Brinem se sa nisam nesto lose pojela.. nemam nikakve bolove osim onih standardnih zatezanja povremenih

zadranka86
    30. Srpanj 2018. 12:41

Enna010

Uh i ja sam po pitanju svog izgleda ovih dana promjenjivog raspolozenja ali dobro to je sve ok i prodje.. znate sta mi je prejako kad me sretnu neke bas oble i “popunjene “ zene sa vidljivim viskom na sve strane i kazu mi bucka nasa ili nesto slicno a pritom ja se udebljala od pocetka 3 kg al hajd svakom svacije..

Htjela sam vas pitat imate li vi kao neke napade vrucine i znoja meni se to desava zadnja 2-3 dana i praceno je blagom mucninom.Brinem se sa nisam nesto lose pojela.. nemam nikakve bolove osim onih standardnih zatezanja povremenih

A ne vjerujem da jesi sigurno bi imala zelucane probleme koji bi upucivali na to..Moguce od ove lude vrucine..Pij dosta vode i kad se tako osjetis smiri se sacekaj da prode..Mislim da nije nista zabrinjavajuce...Jake su vrucine mozda samo teze to sad podnosis..

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    30. Srpanj 2018. 13:35

_svjesna

Cure radite li i dalje, sta je sa vasim poslovima, idete li i dalje, puno radno vrijeme ili skraceno, jeste postedjene nekih tezih poslova?

radim, puno radno vrijeme, 8 h. no, radim uredski posao. nitko me ništa nije poštedio, rješavam spise kao i prije. i danas mi je baš teško nekako jer je vani prevruće.

Mina93
    30. Srpanj 2018. 14:37

Jucer i danas ful ugrijalo 😱 jutros sam vec u 8.30 bila na plazi i to mi je bilo kasno koliko mi je vruce bilo, strasno.. I sad jos po najgoroj vrucini nestalo sat vremena struje, jedva dises bez klime 😂

Mina93
    30. Srpanj 2018. 14:37

Cure studentice jel namjeravate ovu god sad zamrznut? 

zadranka86
    30. Srpanj 2018. 14:50

Mina93

Jucer i danas ful ugrijalo 😱 jutros sam vec u 8.30 bila na plazi i to mi je bilo kasno koliko mi je vruce bilo, strasno.. I sad jos po najgoroj vrucini nestalo sat vremena struje, jedva dises bez klime 😂

I kod mene isto..onda smo buce blizu..jedi i ti Zadarska regija?

Ana89
    30. Srpanj 2018. 14:54

Mina93

Mina93

Nikako. Samo na ispite idem u šestom sesmestru, sve 😀😀 Ali ja sam izvanredna studentica.

url=https://daisypath.com]

pepe1907
    30. Srpanj 2018. 15:02

nemamo klimu i svaki stan u kojem smo bili ni jedan nije imao 😏... upaljen mi je ventilator i morala sam malo otvorit prozor i spustit rolete do pola jer misam imala vise zraka...i hladim se mokrim rucnikom..ne volim ljeto pogotovo sad...sve iznad 25C mi je previše 😁 i bas mi se spava od ovakvog vremena 

Blaza26
    30. Srpanj 2018. 15:19

I kod nas je vruce,strasno, evo sad je se naoblacilo,kao da ce kisa pljusnut svaki cas. A sparnooooooo 😦😦😦😦
    Sta ste fino kuhale? Kod mene je gulas,al mi po ovoj vrucini ne ide, rekla sam muzu kad pode s posla da ponese topli sendvic, najobicniji, bas sam ga se zazelila🙊🙊🙊🙊🍔🍔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.