Salatice mani se scary prica molim te. U zivotu nisam pogledala horor, nemam muda za to 😆 znaci fotelje u boravku ne vole, dobro.
Ana, Ane, Ančice. Nekad je dobro i isplakat se 🙂 vec za pola sata ces bit super. Nek te tvoj pozdravi i vec ces bit veselija. Saljem ti zagrljaj i poljubac. Mozes se osijecat usamljeno, ali sama nisi 💜
Salatice mani se scary prica molim te. U zivotu nisam pogledala horor, nemam muda za to 😆 znaci fotelje u boravku ne vole, dobro.
Ana, Ane, Ančice. Nekad je dobro i isplakat se 🙂 vec za pola sata ces bit super. Nek te tvojpozdravi i vec ces bit veselija. Saljem ti zagrljaj i poljubac. Mozes se osijecat usamljeno, ali sama nisi 💜
Hvala curke 😍😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jel jos koja spava na trbuhu osim mene 🙈🙈 ima me, beba je jako aktivna vec, lupa za pravo, sve je ok, al pase ki i dalje,.bez ikakvih pomagala na trbuh lec, i nogu u koljenu savinut do brade 😂
tak i ja spavam ali mi je jastuk medu nogama i ispod trbuha..pa kad krene lupat mislim si da ga stisce pa.zavrsim na leđima ☺
nebi nikad pogodile di smo bili...muz trci a ja na rolama ☺ trudnica u 5mj trudnoce na rolama nakon 3 godine..prije sam stalno rolala kad smo zivili na Jarunu a sad nikak...prvih 10min me bilo malo strah al sam.se brzo ufurala i tako 40min nas dvoje 😀 od petka radim neke vjezbe i tako...sutra cu imat upalu misica vec znam hehe
Jucer i danas ful ugrijalo 😱 jutros sam vec u 8.30 bila na plazi i to mi je bilo kasno koliko mi je vruce bilo, strasno.. I sad jos po najgoroj vrucini nestalo sat vremena struje, jedva dises bez klime 😂
I kod mene isto..onda smo buce blizu..jedi i ti Zadarska regija?
Ja sam s ugljana, samo sam vec 5g i sad frisko udana u zg 😉
Moji su dole stalno a od muza roditelji preko ljeta pa smo tu uvik na godisnjem
Moji imaju doli kucu..Zapravo vise su doli nego u zd..Tako da vis ti to...A ti si bas iz mista Ugljan ili.??
url=https://lilypie.com]
Jao ja ne mogu spavati, već par dana idem kasno u krevet i onda kad i legnem, zujim. Sad su još neki psi u susjedstvu počeli lajati, i to oni mali, čangrizavi, kako ih ja zovem. 🐕 Brijem da su našli ježa i ne staju s lajanjem već pola sata. Glava mi je ko balooooon!!
Baš sam loše volje. Izgleda da su me počeli prati hormoni jer plače mi se na sve živo, i leđa me bole, šugavi išijas... Baš mi je neka bljak večer... Nadam se da vi ostale imate bolju ideju noć.🌛
Ima li tko da ne moze spavati😟
Ma nema šanse da zaspim.Pa s lijeva na desno pa s desna na lijevo.Pa jastuk simo pa jastuk tamo pa daj tu bananu ovak pa onako paa nemaa sanse jedva cekam da svane i da ustanem jer vidim da nista od spavanja. 😒😒
jutro 😘 meni je sinoć bilo vruće pa isto nisam bog zna kak spavala.
Jutro,
Barbie, potpisujem :O Muz otvarao prozor i vrata od sobe u 1 sat, znas kad sam ustala, skinula spavacicu i sjedila, hocu kozu da skinem hahah :O znaci krenule nocne sparine, a tako divno ljeto bilo do sad :(
Ana, mene isto nekad lupaju hormoni pa imam te emotivne reakcije. bude prošlo i znaš da nisi sama 💓
imala sam jednu venu na nozi prije trudnoće (mama mi je puuuna vena na nogama pa je to nasljedno). sad se baš izbočila jako, prije se samo zelenila 😁izgledam kao neka baba. proučavam malo metode uklanjanja jutros. budem si to priuštila nakon trudnoće.
jučer smo malo izviđali opremu u Bubamari. pa mu je tata kupio čarapice 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji