Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    31. Srpanj 2018. 09:01

zadranka86

Mina93

zadranka86

Mina93

Jucer i danas ful ugrijalo 😱 jutros sam vec u 8.30 bila na plazi i to mi je bilo kasno koliko mi je vruce bilo, strasno.. I sad jos po najgoroj vrucini nestalo sat vremena struje, jedva dises bez klime 😂

I kod mene isto..onda smo buce blizu..jedi i ti Zadarska regija?

Ja sam s ugljana, samo sam vec 5g i sad frisko udana u zg 😉
    Moji su dole stalno a od muza roditelji preko ljeta pa smo tu uvik na godisnjem

Moji imaju doli kucu..Zapravo vise su doli nego u zd..Tako da vis ti to…A ti si bas iz mista Ugljan ili.??

Preko 😊

Mina93
    31. Srpanj 2018. 09:03

pepe1907

nebi nikad pogodile di smo bili…muz trci a ja na rolama ☺ trudnica u 5mj trudnoce na rolama nakon 3 godine..prije sam stalno rolala kad smo zivili na Jarunu a sad nikak…prvih 10min me bilo malo strah al sam.se brzo ufurala i tako 40min nas dvoje 😀 od petka radim neke vjezbe i tako…sutra cu imat upalu misica vec znam hehe

Joooj tako ti i mi idemo sad kad vise ne mogu trcat 😁 odlicna vjezba 😉 taman sam kupila nove kotace, meni su role triput draze od bicikla 

Mina93
    31. Srpanj 2018. 09:08

Barbie preslatke carapice 😍😍

Miranda
    31. Srpanj 2018. 09:34

Jutro!
    Mi smo spavali s klimom do 2, 3, poslije smo ugasili. Sad je vec prevruce unutra i treba paliti klimu opet 😓
    Cekam dostavu kozmetike i uzbudena sam kao malo dijete 😂 Kao da ne znam sto je unutra 😆
    S venama nemam problema, nema ni mama ali s tatine strane su cest problem. 
    Barbie preslatke su 😍
    Pepe svaka cast, nisam ni ja rolala sto godina. Prebacila sam se na bicikl a sad se ne usudim vise iako nisam pala duugo ali svejedno, necu riskirat. 
    Vanda super za pregled 😍 Mutna mi je slika, ne vidim tocno sto je to. Mozda prati bebinu razvojnu liniju prema centilima?

pepe1907
    31. Srpanj 2018. 09:38

Mina93

pepe1907

nebi nikad pogodile di smo bili…muz trci a ja na rolama ☺ trudnica u 5mj trudnoce na rolama nakon 3 godine..prije sam stalno rolala kad smo zivili na Jarunu a sad nikak…prvih 10min me bilo malo strah al sam.se brzo ufurala i tako 40min nas dvoje 😀 od petka radim neke vjezbe i tako…sutra cu imat upalu misica vec znam hehe

Joooj tako ti i mi idemo sad kad vise ne mogu trcat 😁 odlicna vjezba 😉 taman sam kupila nove kotace, meni su role triput draze od bicikla

kazu da je opasno zbog trbuha i ravnoteže ali nisam imala nikakvih problema pa ću nastavit...imam i bazen blizu al me strah da ne pokupim neku bolestinu

zadranka86
    31. Srpanj 2018. 09:40

Mina93

zadranka86

Mina93

zadranka86

Mina93

Jucer i danas ful ugrijalo 😱 jutros sam vec u 8.30 bila na plazi i to mi je bilo kasno koliko mi je vruce bilo, strasno.. I sad jos po najgoroj vrucini nestalo sat vremena struje, jedva dises bez klime 😂

I kod mene isto..onda smo buce blizu..jedi i ti Zadarska regija?

Ja sam s ugljana, samo sam vec 5g i sad frisko udana u zg 😉
    Moji su dole stalno a od muza roditelji preko ljeta pa smo tu uvik na godisnjem

Moji imaju doli kucu..Zapravo vise su doli nego u zd..Tako da vis ti to…A ti si bas iz mista Ugljan ili.??

Preko 😊

Aaa mo smo Muline

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    31. Srpanj 2018. 10:16

Jutrooo curke, 
    Da vam se na kratko javim. Vidim svasta ste pisale, osvrnut cu se na odraz u zrcalu. Tocno znam kako vam je, nekad sam si skroz neprivlacna, debela, napuhnuta i nikakva. Onda me muz vrati u realnost i shvatim da sam lijepa trudnica u kojoj raste mali zivot. Bome sam se i ja rasplakala na vase tuzne price, svaka vam cast zene. Hrabre ste i zasluzile ste sve najbolje. 🤗 uzivajte u ovoj trudnoci i kad primite vase malene u ruke shvatit cemo smisao svega, zivota. ❤
    Sto se hormona tice, ja ne znam kad sam bila ovako nervozna, cesto se i rasplacem. Najvise radi toga jer nekome bezobrazno odgovorim pa mi bude zao. Sva sreca svi imaju razumijevanja pa je lakse.
    Mi smo u zg od petka i stvarno mi je prekrasnooo, doma je ipak doma 😍 druzim se i vidam sa svima, svojima, prijateljima. Pa me i to rastuzi jer mi fali dolje u splitu 😪 danas idemo za Kranjsku goru i jedva se cekam maknut od ove vrucine.
    Kupili smo kolica i jaje, kolica joolz geo i jaje cybex. Bas sam zadovoljna 🤗 posaljem vam slikice. 😎
    Vidjela sam i lijepe okrugle buse, ste ste mi prekrasne 😍 moja se isto zaokruzuje i bas sam si nekako okrugla. 
    Vidim da ste i vi shoppingirale, sve mi se svida. Bebaci ce bome imati lijepu opremu i slatku robicu 😊
    Saljem vam puse i posaljem sliku s planina za rashladnjenje 🤗😘
    Curke koje su na moru, uzivajteee 😎😎

Pticaselicazgst
    31. Srpanj 2018. 10:21

Ulovili smo 20 posto popusta pa sam odlucila da cu ipak investirati u bolju sjedalicu. Ova ide i u lezeci polozaj i cini mi se da bi mogla potrajati taman godinu i po dana.. recenzije su super, ocjene isto tako da se nadam da nismo pogrijesili 😊

• seo.james03
    31. Srpanj 2018. 10:25

Thanks for the good ideas to bring it. I know a lot more. :) [url=http://balltoyou.com]ดูบอล[/url] :J

Salatica9192
    31. Srpanj 2018. 10:27

Pticaa, 
    uzivaj u odmoru 😘😘😘😘 Ali nedostajes nam i ovdje haha 😊😊 
    Kolica su super, ja skinsotujem sta uzimate, pa da imam pregled kad ja krenem u akciju haha :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.