Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbiemama
    30. Srpanj 2018. 15:19

inače volim ljeto i lako ga podnosim, ali ovo ljeto nikako. još imam sreće s vremenom jer je ovo prvi odvratno vruć tjedan ovog ljeta, moglo je ovako već tjednima. znojim se više nego prije, debela sam si i troma, ne znam kaj bih obukla na posao, itd itd. užas, uglavnom. jedva čekam 9. mj i da cijelo ljeto prođe. i moram izdržat do 10.8. na poslu. na more ću tek oko 15.8. na cca 2 tjedna. tko će dočekat :(

Ptičica
    30. Srpanj 2018. 15:24

Jao ja bi ispalila bez klime. I uz nju se ubacim pod tus par puta dnevno 🤦‍♀️ pepe svaka cast.
    Miranda ne napustaj nas duze od dana 😁❤
    Salatice uvalit cu se i ja sad u knjigu. Vodoriga mi je dosla pod ruku 🤔 vani je pakao 🌡
    Zadranka kuzim da te plase svi ti "bolovi". Al nekako se moramo opustit. Tebi govorim, a ja prva cekam kontrolu u cetvrtak da prodisem.
    Miranda (dugo mi je trebalo 😏) zadnjih dana me bas bas bole leda. Gluteus mi je kontrahiran gotovo citav dan, noga trne i osjecaj zmaraca je cim sam 5 min na nogama. To je ok, prezivit cu, ali dali se ta bol moze reflektirat na preponu, kuk, predio jajnika? Primijetim da me puno vise "boli" trbuh kad je prisutna jaca bol u nozi i ledima?

zadranka86
    30. Srpanj 2018. 15:28

Ptičica

Jao ja bi ispalila bez klime. I uz nju se ubacim pod tus par puta dnevno 🤦‍♀️ pepe svaka cast.
    Salatice uvalit cu se i ja sad u knjigu. Vodoriga mi je dosla pod ruku 🤔 vani je pakao 🌡
    Zadranka kuzim da te plase svi ti "bolovi". Al nekako se moramo opustit. Tebi govorim, a ja prva cekam kontrolu u cetvrtak da prodisem.
    Miranda (dugo mi je trebalo 😏) zadnjih dana me bas bas bole leda. Gluteus mi je kontrahiran gotovo citav dan, noga trne i osjecaj zmaraca je cim sam 5 min na nogama. To je ok, prezivit cu, ali dali se ta bol moze reflektirat na preponu, kuk, predio jajnika? Primijetim da me puno vise "boli" trbuh kad je prisutna jaca bol u nozi i ledima?

Ja bi rec da je to reflekcija boli..To je sve tu blizu..Mislim da je to sve ubiti kraljeznica a dr.je svd reflekcija na tu bol...Pa mislis tipa jajnici prepone.ali ne bi rec..prije sama kraljeznica..Bice imas probleme sa S1 i isijasom??

url=https://lilypie.com]

VelikoSretnoDijete
    30. Srpanj 2018. 15:42

Evo me među živima. Vratila se nakon tjedan dana na posao i otkočila se donekle. Sada još tjedan dana posla i godišnji. Svadba mi je za 3 tjedna i mozak mi radi sto na sat koliko toga još moram obaviti. 
    Vrućina mi je koma, danas ne izlazim iz ureda van dok ne moram, u stanu nemam klimu. -.- Biti će popodne isto ventilator i hladan ručnik i boca vode i disanje na škrge.
    U četvrtak mi je pregled, biti ću 15+1 i nadam se da bi možda mogli spol vidjeti i da ću dobiti trudničku knjižicu. :D :D
    I booome ste se raspisale u zadnjih tjedan dana koliko sam ja bolovala, ne znam hoću li sve baš pohvatat :D 
    Uglavnom, da li je netko cosatto kolica gledao? sve kao neću ništa još ali ne mogu si pomoć barem sa gledanjem :D

Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.

zadranka86
    30. Srpanj 2018. 15:47
    Cureee evo nas malo..18TT😍😍😘😘
    Cureee evo nas malo..18TT😍😍😘😘

Salatica9192
    30. Srpanj 2018. 15:47

Hahaha Blaza, 
    kao da smo se dogovarale :) Gulas takodje, plus pire krompirrr :)))
    Pticica,  
    hahahahahha prejako za Mirandu 😘😘😘😍 Ja sutra idem porodicnom, s njom cu vidjeti. 🤣

Ptičica
    30. Srpanj 2018. 15:48

zadranka86

Ptičica

Ja bi rec da je to reflekcija boli..To je sve tu blizu..Mislim da je to sve ubiti kraljeznica a dr.je svd reflekcija na tu bol…Pa mislis tipa jajnici prepone.ali ne bi rec..prije sama kraljeznica..Bice imas probleme sa S1 i isijasom??

Ma da. Ekstruzija l4 l5. I ja se nadam da je sve od leda 🙄

Ptičica
    30. Srpanj 2018. 15:50

Salatica9192

Hahaha Blaza,
    kao da smo se dogovarale :) Gulas takodje, plus pire krompirrr :)))
    Pticica,
    hahahahahha prejako za Mirandu 😘😘😘😍 Ja sutra idem porodicnom, s njom cu vidjeti. 🤣

Ma prosto me sramota 👀

du1988
    30. Srpanj 2018. 15:52

i kod mene juneci gulas i njoke 😂

zadranka86
    30. Srpanj 2018. 15:54

Ptičica

zadranka86

Ptičica

Ja bi rec da je to reflekcija boli..To je sve tu blizu..Mislim da je to sve ubiti kraljeznica a dr.je svd reflekcija na tu bol…Pa mislis tipa jajnici prepone.ali ne bi rec..prije sama kraljeznica..Bice imas probleme sa S1 i isijasom??

Ma da. Ekstruzija l4 l5. I ja se nadam da je sve od leda 🙄

Poznato mi sve to sto pricas...i tnci i ta bol i zmarci..pa pretpostavljam da je kao i kod mene..Samo ja fala Bogu za sad superr bar s te strsne🤗🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.