Ja sam 7tj. :) I imam užasne mučnine, jučer i prvo povraćanje.... I čekamo prvi pregled (jedva čekamo da vidimo naše malo zlato) :)
Bruna,
cestitammmm 😍😍😍😍 Super vijestiii :))) Mislim da je sada izjednaceno i nadam se da cu vam ja sutra dostaviti informaciju ko prelazi u vodstvoo :)) Zadnji put sam bila 16 plus 4, a sad cu tacno 21 biti :)))
AllieH,
e tako je i meni, samo sto zna i na lijevu stranu nekako vise boljeti, pa onda pomislim i da su oni okrugli ligamenti. Zalim se sutra uglavnom.
A daa, ovdje je glavno, kao sto smo i rekle da ce biti, taman je da se upoznamo i neke teme koje nisu za javnost ili pokazivanje lica, itdd :)) Ipak cu da ostanem ovdje sa trac partijama o zajednici, kao sto rekoh, screenshoot najsmrtonosnije sredstvo danasnjice hahhahha 😂
Mirandaaa divne vijestiii!!! Čestitam 😍
Još netko na A. i Bruna čekaju curicu,čestitke i vama,drago mi je da je sve u redu.
Allie jesi ti saznala spol? Ja imam pregled za tjedan dana,bas me zanima da li cu saznat😍😍😍😍
O #svekrvi necu nista komentirat,smijem se i sada svim vasim izjavama... Životni moto mi postaje #SZUZ!!!! 🙅🙋
Nezz ima li jos iko danas pregled,ako ima sretno!!!
Puse curkeeee
😘😘😘😘😘
Bruna ja isto ne kužim zasto uvodi zeljezo a ne zna kakvo ti je stanje?! Nisi ju pitala od uzbuđenja pretpostavljam.. 😊
Hahahah 4momy vise caskamo ovdje nego na fb, sve pikanterije iznosima sa svima vama. 😁😁
Zadranka ne brini, meni se zna ne javit skoro cjeli dan i onda navecer show da ne mogu zaspat od uzbudenja 🙂 postat ce to sve cesce i intenzivnije 🤗
Ma pitala sam ja nju al me izignorirala, a onda nisam htjela forsirat (faking riba😂)..
Prilicno sam sigurna da cu trazit da mi prvo izvade krv da vidim gdje sam jer mi je nekako glupo to uzimati ako stvarno nema potrebe...
Nisam još, nagađa se da je dečko, ali ništa 100%, pretpostavljam da ću na sljedećem pregledu saznati - naravno, ako bebač bude surađivao.
Ptico, ne znam kad će se kila povući, nije mi ništa konkretno rekla. Miranda mi nije ništa prokomentirala, možda ona zna što više o tome. #jadnaMirandasnama
Luka ❤
Uf curke moj je pregled sutra imam tremu ,sutra je anomaly scan nadam se da ce bit sve ok🙏🙏🙏
💜Karla💜Nicol💙Anton
Cure ja vec tj.dana osjetim bebu..Do sad san ju uvik aktivno osjecala popodne ..Jucer nesto slabo skoro pa nista..Jutros osluskujem cekam…nistaa..Bass me to zabrine..Koliko cesto vi osjetite svoje bebe vi koje ste tek pocele osjecat udatce..Jel ila dana da vam je vako tiho…😔🙁
Ja sam svoju bebicu tek prije dva dana prvi puta osjetila.Jako sam bila zabrinuta jer sve cure pisu kak osjecaju svoje bebice vec od 17tt neke cak i prije. Mozda se je ona i javljala al posto mi je prva trudnoca ja to nisam znala prepoznati. Evo dns sam je isto osjetila dva puta za redom i skoro se rasplakala. 😍😍😍😍😍😍 Jedva cekam da to bude češće 😍😍
Uf curke moj je pregled sutra imam tremu ,sutra je anomaly scan nadam se da ce bit sve ok🙏🙏🙏
I mojjjj 😍😍😍😍 Ali u 19:15h :( Izludicu xD Nadam se da je tvoj makar ujutruuu :)
pozdrav svima, jel ja jedina još uvik radim? Hahah vidila sam pisale ste o opremi i njihaljkama, mi smo imali babybjorn, kupili ga preko njuškala, zapakiranog, doata jeftinije al ne sićam se koliko. Nama se isplatio, super stvar. Radi na principu da bebe mogu odmah unjih, i kako bebe migaju nogama rukama toliko se ona njiše... Meni je bio super! Poslije smo dobili na poklon i onu od fisher price, i ona je ok, još je kod nje dobro što se mogu podići noge pa bude kasnije kao fotelja... Ali i ja se slažem, ništa vam to ne treba odmah, a i ovi bliži će vas sigurno pitat šta da vam kupe, pa i to stavite na spisak...
Lovre
Mi smo imali točno ovaj crni mrežasti. U mašini se pere, ali ja sam ispočetka stavljala tetra pelenu pa bebu...
Lovre
Sortiraj odgovore
Najstariji