Da, zapravo su te nosiljke jako prakticne u puno situacija kolko vidim.. pogotovo ako trebas na brzinu u trgovinu s bebacem samo ga fino uvalis u nosiljku i super a ne dok spremis kolica, vuces ih za sobom, kaos.. bas cu razgledat to malo 😊
Evo cure idem, za pola sata pregled, drzite palceve 😊😊
Arsancres, čestitke na curici!
Miranda, i tebi isto na curki i dečku!
Ajme polako svi počinju saznavati spol, sad je nekako stvarno stvarno. Meni danas došao Hippov mail s naslovom "Skoro na pola puta" pa me štrecnulo.
Luka ❤
Bruna, sretno i javi se!
Ja noćas opet nisam kako treba spavala, probudila se oko 2 i na kraju čitala knjigu do 4. Jutros naravno kao zombi. Oko 9 idem abdominalnom kirurgu, pretpostavljam da nije ništa, ali kad već imam uputnicu, otići ću čisto da skinem to s vrata.
Luka ❤
Blazaa,
zastooo, zastoooo?? To je zloba, ne znam sta drugo xD Eto, nije ni brz jezik, nista, vec zloba i sto bi se ovdje reklo na prost nacin "je*e te u zdrav mozak" …iskusila sa zaovom prve 3 godine, i sada imamo probleme, ali nema da smije bas otvoreno da me zajebava toliko. Koliko si u braku?
Ptica,
evo i moja se javilaaaa bebaaa, vec sam stvarno do ludila dosla, jos me nesto steze sve, tj kao da mi ona pritisce neke zivce, nerve xD I krenu lupati, udarilo je jedno 20 puta hahhaha, uhvatim ruku od muza, ono stane xD Kaze on "mene ne voli" hahaha, ali uspio je i on uhvatiti dva udarca i onda se hvata za ruku da ga je udarila beba, boli ga hahaha 😋😋😍😍😍
Salateice ne znas ti hercegovacke svekrve one su bolesne za sinovima,ja nakon 20god oguglala samo se nasmijem i po svom,meni je moja rekla da ce moja K volit vise nju nego mene,bolesno sta ces drugo rec.
Bebica je dobro ,samo se nemoj zivcirat sve one to osjete od tebe 😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Salatice hihihihi preslatkooo 😊😊 sam nek udara, nema sretnije od mene 😁 a muzevi su bas slatki, njima je sve to novo 😍
Bruna da izgleda da da, svakako ih treba malo proucit. Sretno na pregledu, bit ce sve ok 🤗
Allie da da, stvarno da stvarnije ne moze bit 😊😊 kako rastemo i vrijeme ide sve mi je svjesnije da cemo uskoro postat mamice 😍
Arsancres, čestitke na curici!
Miranda, i tebi isto na curki i dečku!
Ajme polako svi počinju saznavati spol, sad je nekako stvarno stvarno. Meni danas došao Hippov mail s naslovom "Skoro na pola puta" pa me štrecnulo.
To sam dobila i ja oko 19. tj 😊. Mailove i newsletter dobijam, paket, ne 😂😂😂
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Bruna, sretno i javi se!
Ja noćas opet nisam kako treba spavala, probudila se oko 2 i na kraju čitala knjigu do 4. Jutros naravno kao zombi. Oko 9 idem abdominalnom kirurgu, pretpostavljam da nije ništa, ali kad već imam uputnicu, otići ću čisto da skinem to s vrata.
Sretno,bolje ds odes da si mirna.Ja i spavanje smo na vi 😂😂😂vjestam po stanu.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Blazaa,
zastooo, zastoooo?? To je zloba, ne znam sta drugo xD Eto, nije ni brz jezik, nista, vec zloba i sto bi se ovdje reklo na prost nacin "je*e te u zdrav mozak" …iskusila sa zaovom prve 3 godine, i sada imamo probleme, ali nema da smije bas otvoreno da me zajebava toliko. Koliko si u braku?
Ptica,
evo i moja se javilaaaa bebaaa, vec sam stvarno do ludila dosla, jos me nesto steze sve, tj kao da mi ona pritisce neke zivce, nerve xD I krenu lupati, udarilo je jedno 20 puta hahhaha, uhvatim ruku od muza, ono stane xD Kaze on "mene ne voli" hahaha, ali uspio je i on uhvatiti dva udarca i onda se hvata za ruku da ga je udarila beba, boli ga hahaha 😋😋😍😍😍
Salateice ne znas ti hercegovacke svekrve one su bolesne za sinovima,ja nakon 20god oguglala samo se nasmijem i po svom,meni je moja rekla da ce moja K volit vise nju nego mene,bolesno sta ces drugo rec.
Bebica je dobro ,samo se nemoj zivcirat sve one to osjete od tebe 😘
Hahahaha, ma i ove ovdje su nenormalne xD Opisivala sam vise puta i nju i zaovu (teska patologija), da se ne ponavljam xD Trebamo na fb imati teme #svekrva #zaova #SZUZ (stop zivotu u zajednici xD). Ova Blazina za izjavu "tuljan" mi je za sad na prvom mjestu u davanju komplimenata. Boze sacuvaj! Reci muzu Blazo, njih se one boje xD da se ćin slucajno ne naljuti hahaha.
A cuj i tvoje :O Nadam se da niste blizu. I ja se tog bojim, s obzirom da su opsesivne mama i sestra, da li ce biti i takve prema djetetu, kao baba i tetka. Tj ne bojim se, jer cu ih tu stvarno odje*ati" do kraja, ali eto drame da se stvaraju.. .
Bruna,
srecno na pregleduuu 😘😘😘😘
Ah te svekrve 😄
Da vam kazem kako je moja reagirala kad smo im prije par dana saopstili da sam trudna.. sjedili smo ja i muz, i svekar i svekrva.
I muz je tako rekao, a svekar je samo promrmljao hvala Bogu, a ona: hajd sta bude biti ce, ne mozes ni na sta utjecat, kako Bog zeli biti ce. I momentalno skrenula s teme na neku potpuno drugu. Ja ostala pafff.
E sad, da li se boji zbog prvog spontanog ili sta je, ne znam, ali kasnije je nazvala moju mamu i rekla kako je imala neocekivanu reakciju i da joj je zao jer me nije zagrlila.
Dobro jutro!!
Brdo lijepih vijesti s pregleda!
Cestitam na curi Arsancres.
Miranda najbolja kombinacija 😊 zasto bi birala "drazi spol"?! Daj oba! 😄 cestitam!
I sretno svima danas. Ajde Bruna vec si mogla javiti 😋
Nakon jucerasnjih bolova u preponi i jajniku, jutros se trbuh mrvicu ispupcio ispod pupka. I tvrd je. Moguce da je maternica izasla iz karlice? Usput, prva noc da sam na wc isla tek u 6 ujutro! 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji