Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pepe1907
    26. Srpanj 2018. 17:33

_svjesna

Cure gdje tacno osjetite bebu? Na pupku ili nize? Moze li mi neko opisati kako to izgleda? Je li se vidi golim okom, mice li se stomak ili?

meni je na pocetku bilo ko da puses baloncice ispod vode, ispod pupka dolje prema pubicnoj kosti..nekad malo lijevo neko desno..uglavno sad bas kuzim udarce i bas je ko ribica koja se koprca u vodi..neki dan sam prvi puta vidla a sad i osjetim kad stavim ruku jer se bas jako baca ☺

Pticaselicazgst
    26. Srpanj 2018. 17:35

Za dojenje.. ok thanks na info.🙂 Malo veci bi uzela al ne bi za cjeli broj. Mislila sam narucit prek neta, al mi se cini boljw otic i probat pa izabrat uzivo. 

Ana89
    26. Srpanj 2018. 17:39

Pticaselicazgst

Za dojenje.. ok thanks na info.🙂 Malo veci bi uzela al ne bi za cjeli broj. Mislila sam narucit prek neta, al mi se cini boljw otic i probat pa izabrat uzivo.

Točno to. Ako ti je sad dobar koji je, treba uzeti nešto pamučno sa malo elastina, malko veće, ali te stvari moraš probati. To se odnosi na one za dojenje ofc. Polovicu smo prešle, ne znam koliko još možemo rasti. 

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Strudlica
    26. Srpanj 2018. 17:56

Vas sustić nakon pola dana je pomalo nemoguća misija 
    Bravo za sve preglede i sretno svima koji su tek na redu 
    Meni nije mogao jučer vidjeti što smo,ali nadam se idući put da hoće 

Pticaselicazgst
    26. Srpanj 2018. 18:04

Ana89

Pticaselicazgst

Točno to. Ako ti je sad dobar koji je, treba uzeti nešto pamučno sa malo elastina, malko veće, ali te stvari moraš probati. To se odnosi na one za dojenje ofc. Polovicu smo prešle, ne znam koliko još možemo rasti.

Mislim da necemo vise rasti, nadam se. 😁 deff pamucno, plasticni donji ves mi nikad nije bio fin za nosit.. 

Mina93
    26. Srpanj 2018. 18:14

truskawka
    26. Srpanj 2018. 18:29

Kaj nece nam sise vise rasti???? 😱😱😱😱 moje su ostale iste ko i prije male 🤨😟😢

❤N i V💙

Ana89
    26. Srpanj 2018. 18:36

truskawka

To je individualno mislim. Ako su dječaci nešto manje narastu nego za curice. Ako su blizanci možda budu još. Meni su narasle sa trojke B na trojku D dosad. Kako nosim malca nadam se da ne budu više značajno rasle.

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

• Marti8
    26. Srpanj 2018. 18:54

truskawka

Haha..ista je situacija i kod mene🤪 A ja si kao mislim ima vremena valjda budu..a kad ono ocito nista ni u trudnoci😂 To mi je bila posljednja nada😂😂😂

• Marti8
    26. Srpanj 2018. 18:54

truskawka

Haha..ista je situacija i kod mene🤪 A ja si kao mislim ima vremena valjda budu..a kad ono ocito nista ni u trudnoci😂 To mi je bila posljednja nada😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.