Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    26. Srpanj 2018. 15:07

Cure gdje tacno osjetite bebu? Na pupku ili nize? Moze li mi neko opisati kako to izgleda? Je li se vidi golim okom, mice li se stomak ili?

_svjesna
    26. Srpanj 2018. 15:22

Zaboravila sam napisati, uzasne sam dijareje dobila od cefiksima antibiotika, cak i pored probiotika nema poboljsanja. Muka mi evo dosla, i povraca mi se, i stomak boli bas tipicne probavne tegobe. 

Maggie85
    26. Srpanj 2018. 15:27

_svjesna

Cure gdje tacno osjetite bebu? Na pupku ili nize? Moze li mi neko opisati kako to izgleda? Je li se vidi golim okom, mice li se stomak ili?

Prvo nema vidljivih udaraca, već ti sama osjetiš neko meškoljenje, mjehuriće, leptiriće. Meni je bilo nekako malo ispod pupka, prvo lijevo više, a onda kasnije, nakon par dana i desno. A udarci, pogotovo vidljivi golim okom, dođu malo kasnije, kad beba poraste. Ja sam meškoljenje osjetila u 19., a prvi vidljivi udarac izvana u 21. tjednu. Ali ne budu ti udarci verzija onda za stalno i svaki dan. Nekad se vide, nekad ih samo osjetim. Nemojte se uzrujavati ako ne osjetite prije 21. tj., pogotovo ako je prva trudnoća. I normalno je ne osjetiti bebu u tako ranoj fazi baš svaki dan. Ne ide to po našim željama. 

Mina93
    26. Srpanj 2018. 15:44

curke kako podnosite ovr vrucine? meni je bas drago da smo se odlucili za zimsku bebicu, a ne da sam sad pri kraju sa trbuhom do zuba pa da ne mogu zivit po ovim vrucinama, poludila bi

zadranka86
    26. Srpanj 2018. 15:56

_svjesna

Ja osjetim nize doli..izme pupka i stidne kosti..Mislim svaka razlicito vjerijatno ovisno o polozaju vuse nize..ugl.osjetim iznutra lagane udarce..Bas udarce tj lupkanje ali lagano i nihe vidljivo iz vana i ne moze pod rukom osjetit..eto..tako je kod mene..

url=https://lilypie.com]

Salatica9192
    26. Srpanj 2018. 16:02

Pticica, 
    hahahaha, hvalaaaa 😍😍😍😍 
    Javljam se samo da vam kazem da ne jedete ljutu madjarsku corbu kada je vruce. Evo me crvena kao paprika :O znojim se, muz umire od smijeha, govorio da ne uzimam, ali neee, jede se meniiii, moram hahahah. Idiot sam xD

Pticaselicazgst
    26. Srpanj 2018. 16:30

Mina slazem se, tesko mi padaju ove vrucine. Inace sam totalno ljetni tip i nikad mi nisu smetale al sad mi bas smeta. Ne mogu se zamislit da imam trbuh do zuba sada😁
    Sto se pokreta tice ja osjetim ispod pupka nize, i s lijeve i s desne strane. Osjetim bas udarac, on se jos ne vidi na trbuhu ali ga osjetim unutra. I muz kad stavi ruku na trbuh isto osjeti udarac 😊
    Salatica nasa, uvijek nas nasmije. Drzim fige da pregled sutra prode kak treba i da saznas spol bebaca 😍 hahahaha a dobro ti je muz rekao, di ces ljuto na ovoj vrucini. Sad na kupanje pod tus da se malo rashladis 🙂

Pticaselicazgst
    26. Srpanj 2018. 17:01

Ana koji broj grudnjaka si uzela? Broj koji sada nosis ili broj vece? Citam bas da bi bilo dobro uzet velicinu vece od one u trudnoci, a to mi se čini nekako puno 🙄

Ana89
    26. Srpanj 2018. 17:29

Pticaselicazgst

Ana koji broj grudnjaka si uzela? Broj koji sada nosis ili broj vece? Citam bas da bi bilo dobro uzet velicinu vece od one u trudnoci, a to mi se čini nekako puno 🙄

Koji? Elastični svoju veličinu sadašnju, možda zeru veću. U potpunosti je pamučni sa dijelom koji se uklanja, tako da bi trebao biti dosta, ali vidit ćemo. Zato i jesam uzela samo jedan.

url=https://daisypath.com]

Ana89
    26. Srpanj 2018. 17:31

Ana89

Pticaselicazgst

Koji? Elastični svoju veličinu sadašnju, možda zeru veću. U potpunosti je pamučni sa dijelom koji se uklanja, tako da bi trebao biti dosta, ali vidit ćemo. Zato i jesam uzela samo jedan.

A sportski, veći sam uzela ali isto neznatno u odnosu na sad. Da me do kraja podržava. Sad imam 3 dobra za razdoblje trudnoće s ovima doma.

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.