Ja isto još radim, 12+4..
Nego, može me neko ubacit u grupu na fejsu? ne mogu naći Mateu :(
Ja sam imala pregled danas, sve je ok, 4mj trudnoce 3 kile, tlak uredan, zabetonirana sam i sve je cvrsto 😂😂 uputnica za uzv za 4tj, tada smo na moru pa cu otic za 5 tj, na punih 21 tt i taj je uzv jako vazan veli jer je pola trudnoce, ugl nadam se saznat jebeni spol tada vise😂😬🙈 dala mi vaginalete za iscjedak moj slavni, kada sam rasirila noge sve zeni po rukama curilo, dizus.. kaze nije opasan nije nista al fakat je obilan pa malo da se regulira 😂 ugl eto i mene vama sa terapijom 😬😬😬
url=https://lilypie.com]
Kako ne :( Matea Lukarić
Kako ne :( Matea Lukarić
Jesaaam sada :D
Ja sam imala pregled danas, sve je ok, 4mj trudnoce 3 kile, tlak uredan, zabetonirana sam i sve je cvrsto 😂😂 uputnica za uzv za 4tj, tada smo na moru pa cu otic za 5 tj, na punih 21 tt i taj je uzv jako vazan veli jer je pola trudnoce, ugl nadam se saznat jebeni spol tada vise😂😬🙈 dala mi vaginalete za iscjedak moj slavni, kada sam rasirila noge sve zeni po rukama curilo, dizus.. kaze nije opasan nije nista al fakat je obilan pa malo da se regulira 😂 ugl eto i mene vama sa terapijom 😬😬😬
😂😂😂,nek je sve ok ,iscjedak ce se sanirati.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Uf curke moj je pregled sutra imam tremu ,sutra je anomaly scan nadam se da ce bit sve ok🙏🙏🙏
I mojjjj 😍😍😍😍 Ali u 19:15h :( Izludicu xD Nadam se da je tvoj makar ujutruuu :)
U 11 ujutro
I ja sam sutra u 11h :) jedva cekam
Lora
Srecno nam sutraaa :))))
Matea,
hahahaha xD dobro si se ti zalila nama onda xD ali sad ce terapija to da sanira :)))
Znate li neke dobre dokumentarce, po istinitim događajima, istrazivacke? Nesto mi se oni gledaju :)
Super za pregled 😊😊 hihihi sad ce to vaginalete rjesit i nema vise slapova 😂😂
Salatice jedva cekam tvoj pregled! Naravno da ce sve bit ok, pa kad bacis koju bazu..vec mi se smije! 🤣
A ja danas na svadbuu. Trebala vec bit spremna a nisam ni krenula, hahah
Kad cu se naspavat 😅
Cure ja vec tj.dana osjetim bebu..Do sad san ju uvik aktivno osjecala popodne ..Jucer nesto slabo skoro pa nista..Jutros osluskujem cekam…nistaa..Bass me to zabrine..Koliko cesto vi osjetite svoje bebe vi koje ste tek pocele osjecat udatce..Jel ila dana da vam je vako tiho…😔🙁
ujutro i navečer, nakon slatkog…nakon svadbe 4 dana se nije javio i bas sam se zabrinula ali sad svako malo lupne
Poceo jeeee...evo od rucka ne prestaje..jaoooo meni odma mi srcu lakse...onako vec primjetim ima neki ritam javljanja pa mi malo isto bilo nezgodno sto se ne javlja kad bio kao trebalo..
Sortiraj odgovore
Najstariji