Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annchy17
    26. Srpanj 2018. 13:24

Ja isto još radim, 12+4..
    Nego, može me neko ubacit u grupu na fejsu? ne mogu naći Mateu :(

mmama2
    26. Srpanj 2018. 13:24

Ja sam imala pregled danas, sve je ok, 4mj trudnoce 3 kile, tlak uredan, zabetonirana sam i sve je cvrsto 😂😂 uputnica za uzv za 4tj, tada smo na moru pa cu otic za 5 tj, na punih 21 tt i taj je uzv jako vazan veli jer je pola trudnoce, ugl nadam se saznat jebeni spol tada vise😂😬🙈 dala mi vaginalete za iscjedak moj slavni, kada sam rasirila noge sve zeni po rukama curilo, dizus.. kaze nije opasan nije nista al fakat je obilan pa malo da se regulira 😂 ugl eto i mene vama sa terapijom 😬😬😬

url=https://lilypie.com]

mmama2
    26. Srpanj 2018. 13:25

annchy17

Kako ne :( Matea Lukarić

annchy17
    26. Srpanj 2018. 13:28

mmama2

annchy17

Kako ne :( Matea Lukarić

Jesaaam sada :D 

• Kani07
    26. Srpanj 2018. 13:29

mmama2

Ja sam imala pregled danas, sve je ok, 4mj trudnoce 3 kile, tlak uredan, zabetonirana sam i sve je cvrsto 😂😂 uputnica za uzv za 4tj, tada smo na moru pa cu otic za 5 tj, na punih 21 tt i taj je uzv jako vazan veli jer je pola trudnoce, ugl nadam se saznat jebeni spol tada vise😂😬🙈 dala mi vaginalete za iscjedak moj slavni, kada sam rasirila noge sve zeni po rukama curilo, dizus.. kaze nije opasan nije nista al fakat je obilan pa malo da se regulira 😂 ugl eto i mene vama sa terapijom 😬😬😬

😂😂😂,nek je sve ok ,iscjedak ce se sanirati.

💜Karla💜Nicol💙Anton

• niky1107
    26. Srpanj 2018. 13:53

Kani07

Salatica9192

Kani07

Uf curke moj je pregled sutra imam tremu ,sutra je anomaly scan nadam se da ce bit sve ok🙏🙏🙏

I mojjjj 😍😍😍😍 Ali u 19:15h :( Izludicu xD Nadam se da je tvoj makar ujutruuu :)

U 11 ujutro

I ja sam sutra u 11h :) jedva cekam

Lora

Salatica9192
    26. Srpanj 2018. 14:00

Srecno nam sutraaa :))))
    Matea, 
    hahahaha xD dobro si se ti zalila nama onda xD ali sad ce terapija to da sanira :)))
    Znate li neke dobre dokumentarce, po istinitim događajima, istrazivacke? Nesto mi se oni gledaju :) 

Pticaselicazgst
    26. Srpanj 2018. 14:20

mmama2

Super za pregled 😊😊 hihihi sad ce to vaginalete rjesit i nema vise slapova 😂😂

Ptičica
    26. Srpanj 2018. 14:26

Salatice jedva cekam tvoj pregled! Naravno da ce sve bit ok, pa kad bacis koju bazu..vec mi se smije! 🤣
    A ja danas na svadbuu. Trebala vec bit spremna a nisam ni krenula, hahah
    Kad cu se naspavat 😅

zadranka86
    26. Srpanj 2018. 14:50

pepe1907

zadranka86

Cure ja vec tj.dana osjetim bebu..Do sad san ju uvik aktivno osjecala popodne ..Jucer nesto slabo skoro pa nista..Jutros osluskujem cekam…nistaa..Bass me to zabrine..Koliko cesto vi osjetite svoje bebe vi koje ste tek pocele osjecat udatce..Jel ila dana da vam je vako tiho…😔🙁

ujutro i navečer, nakon slatkog…nakon svadbe 4 dana se nije javio i bas sam se zabrinula ali sad svako malo lupne

Poceo jeeee...evo od rucka ne prestaje..jaoooo meni odma mi srcu lakse...onako vec primjetim ima neki ritam javljanja pa mi malo isto bilo nezgodno sto se ne javlja kad bio kao trebalo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.