Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna92
    26. Srpanj 2018. 10:09

Evoooo meeeee evo meeeee 😂 daš mi jedan guc? 😂😂
    Dakle, beba je divna, vesela, stalno se mice i okrece 😊 velicinom odgovara 20 tjedana i teska je 280g 😊
    I ajde da izjednacimo tu tablicu, cura je 😁😁 dakle sad smo 14:14 😊😊
    Bas sam sretna i postaje mi sve stvarnije da je u meni mali zivot ❤️❤️

du1988
    26. Srpanj 2018. 10:09

allie, super da si otisla! Sad znas sto je u pitanju i mozes biti smirena (bar par dana nakon pregleda-tako bude kod mene) 😂 i pitanje-iduci pregled mi je sa 16 tjedana, tada vec ide preko trbuha?

url=https://lilypie.com]

du1988
    26. Srpanj 2018. 10:10

Bravo brunaaaaaaaa!! Cestitam na curici! 😘😍😍

url=https://lilypie.com]

• Kani07
    26. Srpanj 2018. 10:13

Brunaaaa cestitam ,bravo za veselu bebicu!

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH

Aaaa Bruna, čestitam! Predivno 
    Du, mene je prekjučer gledala i vaginalno i abdominalno. Vjerojatno radi tih bolova na koje sam se žalila pa je sve htjela dobro pregledati. 

Luka ❤

Mina93

jutro curke 😁
    blazeno more, da ne moram nebi se micala s plaze 😍
    jooooj divne vijesti s pregleda ❤️
    jos uvijek decki u vodstvu, al cure ih stizu.
    slazem se za teme na fb, pogotovo zivot u zajednici 🤣🤣

Pticaselicazgst
    26. Srpanj 2018. 10:21

Bruna cestitke 😍😍😍 curicaa jeeej 🤗🤗 bas mi je drago, predivno 😊
    Hihi girl power 💪🙂❤
    Allie dobro je dok to moze proc samo od sebe, a sad muzeka lijepo uposli oko tezih kućanskih poslova 😊 Kad oni ocekuju da ce se kila povuc?

Pticaselicazgst
    26. Srpanj 2018. 10:22

du1988

allie, super da si otisla! Sad znas sto je u pitanju i mozes biti smirena (bar par dana nakon pregleda-tako bude kod mene) 😂 i pitanje-iduci pregled mi je sa 16 tjedana, tada vec ide preko trbuha?

Da prekk trbuha da gleda bebu. A moze te pogledat i vaginalno kratko da vidi cerviks, usce itd. To traje cca par minuta. Preko trbuha je glavno 😊

barbiemama
    26. Srpanj 2018. 10:24

Bruna, čestitam na curki! sada samo opušteno. najljepši filing mi je kad dođem s pregleda na kojem je sve ok.

Du, meni je već s 14+2 radila pregled preko trbuha samo.

Miranda
    26. Srpanj 2018. 10:24

Hvaala cure 😘😘
    Bas mi je drago da je ta kombinacija 😍
    Bruna cestitaaam! ❤️ Curke su sramezljivije, sustic ce one decke samo sa zakasnjenjem 😋

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.