Evoooo meeeee evo meeeee 😂 daš mi jedan guc? 😂😂
Dakle, beba je divna, vesela, stalno se mice i okrece 😊 velicinom odgovara 20 tjedana i teska je 280g 😊
I ajde da izjednacimo tu tablicu, cura je 😁😁 dakle sad smo 14:14 😊😊
Bas sam sretna i postaje mi sve stvarnije da je u meni mali zivot ❤️❤️
allie, super da si otisla! Sad znas sto je u pitanju i mozes biti smirena (bar par dana nakon pregleda-tako bude kod mene) 😂 i pitanje-iduci pregled mi je sa 16 tjedana, tada vec ide preko trbuha?
url=https://lilypie.com]
Aaaa Bruna, čestitam! Predivno
Du, mene je prekjučer gledala i vaginalno i abdominalno. Vjerojatno radi tih bolova na koje sam se žalila pa je sve htjela dobro pregledati.
Luka ❤
jutro curke 😁
blazeno more, da ne moram nebi se micala s plaze 😍
jooooj divne vijesti s pregleda ❤️
jos uvijek decki u vodstvu, al cure ih stizu.
slazem se za teme na fb, pogotovo zivot u zajednici 🤣🤣
Bruna cestitke 😍😍😍 curicaa jeeej 🤗🤗 bas mi je drago, predivno 😊
Hihi girl power 💪🙂❤
Allie dobro je dok to moze proc samo od sebe, a sad muzeka lijepo uposli oko tezih kućanskih poslova 😊 Kad oni ocekuju da ce se kila povuc?
allie, super da si otisla! Sad znas sto je u pitanju i mozes biti smirena (bar par dana nakon pregleda-tako bude kod mene) 😂 i pitanje-iduci pregled mi je sa 16 tjedana, tada vec ide preko trbuha?
Da prekk trbuha da gleda bebu. A moze te pogledat i vaginalno kratko da vidi cerviks, usce itd. To traje cca par minuta. Preko trbuha je glavno 😊
Bruna, čestitam na curki! sada samo opušteno. najljepši filing mi je kad dođem s pregleda na kojem je sve ok.
Du, meni je već s 14+2 radila pregled preko trbuha samo.
Hvaala cure 😘😘
Bas mi je drago da je ta kombinacija 😍
Bruna cestitaaam! ❤️ Curke su sramezljivije, sustic ce one decke samo sa zakasnjenjem 😋
Sortiraj odgovore
Najstariji