Evo me!
Super je proslo, bebaci su jako zivahni i sve veci, oko 300 gr svaki 😍😍 Imamo najvjerojatnije curicu i decka ❤️ Predosjecaj me ipak nije prevario. Veci su za par dana, curka je nesto manja od decka. Ja zatvorena, cerviks isti kao na proslom pregledu i prijavljujem se u klub +4kg. Za 10ak dana sam na anomalyju i onda tek za 6 tjedana ponovo pregled, s nalazom ogtt.
4Mommy nisam vidjela, hvala na linku! Moram sad i ta googlati 😁
Strudlice super vijesti s pregleda 😊
Arsancres cestitam na curici ❤️
Mi smo B nosili u mei tai i dobro dode za svakakve situacije, sto brzinskog obavljanja ducana a sto obavljanja stvari po kuci s bebom koja sizi i nece se odlijepiti. I ja bi rado Fredu probala, hvale ju naveliko ali nekako sumnjam da cu double trouble nositi, odose moja leda. Freda je jedna od nosiljki, ide od rodenja ako se ne varam, do godinu i pol ili dvije. Za Zagrepcanke, imate knjizicu nosiljki Tipiti (googlajte tipiti stranicu), organiziraju svako malo besplatne radionice na kojima mozete isprobati sve vrste nosiljki, marama, slingova i svega. Mozda nije lose pricekati bebu i doci s njom na jednu od tih radionica pa vidjeti kako i ona i vi reagirate na razlicite nosiljke, ne leze svima sve jednako. Ako se uopce imate zelju nositi, jel 😊
Miranda, čestitam na curki i dečku. i najbitnije da su zdravi. predivna vijest 😍
Omg, čestitke Miranda!! Sad ste sa B, cure vs dečki 3:2 u familiji 😁😁😁 Neka bebona, da su veseli i zdravi 😀
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Miranda,
cestitammm 😘😘😘😘 Drugi par blizanaca sto su djecak i djevojcicaaa :)))
Ljudi moji svekrva mi je rekla da sam ko mali tuljan.. Zapravo tuljan,pa kad sam je kiselo pogledala rekla je mali tuljančić.. 😤😤😤😤
Lezala sam na kaucu pa zastenjala kad sam se ustajala… Pobogu… Trudna sam zeno,trudna!!!
😡😡😡😡
Blazo pusti svekrvu,one kazu da to tako nije bilo u njihovo vrijeme boze mi oprosti mi koje mirujemo glumimo malo😂😂😂,udri brigu na veselje nek ste ti i beba dobro.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Awww Miranda prekrasne vijesti 😍😍 curica i decko, cestitam 😊😊 braco je veći i pazi na seku 🤗
Bas cu pogledat tu Fredu 😊
Sto ss tice osjecanja bebaca, ja ju isto osjetim najvise ispod pupka lijevo i desno. Sinoc smo imali show 🙂 pocela lupat al ono bas, najjace do sada. Muz i ja presretni 😍 cak se i njemu javlja, tatina kci 😊😊
Evo me!
Super je proslo, bebaci su jako zivahni i sve veci, oko 300 gr svaki 😍😍 Imamo najvjerojatnije curicu i decka ❤️ Predosjecaj me ipak nije prevario. Veci su za par dana, curka je nesto manja od decka. Ja zatvorena, cerviks isti kao na proslom pregledu i prijavljujem se u klub +4kg. Za 10ak dana sam na anomalyju i onda tek za 6 tjedana ponovo pregled, s nalazom ogtt.
4Mommy nisam vidjela, hvala na linku! Moram sad i ta googlati 😁
Strudlice super vijesti s pregleda 😊
Arsancres cestitam na curici ❤️
Mi smo B nosili u mei tai i dobro dode za svakakve situacije, sto brzinskog obavljanja ducana a sto obavljanja stvari po kuci s bebom koja sizi i nece se odlijepiti. I ja bi rado Fredu probala, hvale ju naveliko ali nekako sumnjam da cu double trouble nositi, odose moja leda. Freda je jedna od nosiljki, ide od rodenja ako se ne varam, do godinu i pol ili dvije. Za Zagrepcanke, imate knjizicu nosiljki Tipiti (googlajte tipiti stranicu), organiziraju svako malo besplatne radionice na kojima mozete isprobati sve vrste nosiljki, marama, slingova i svega. Mozda nije lose pricekati bebu i doci s njom na jednu od tih radionica pa vidjeti kako i ona i vi reagirate na razlicite nosiljke, ne leze svima sve jednako. Ako se uopce imate zelju nositi, jel 😊
Miranda cestititam na curi i decku,drago mi je da je sve super😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Blazaa,
zastooo, zastoooo?? To je zloba, ne znam sta drugo xD Eto, nije ni brz jezik, nista, vec zloba i sto bi se ovdje reklo na prost nacin "je*e te u zdrav mozak" ...iskusila sa zaovom prve 3 godine, i sada imamo probleme, ali nema da smije bas otvoreno da me zajebava toliko. Koliko si u braku?
Ptica,
evo i moja se javilaaaa bebaaa, vec sam stvarno do ludila dosla, jos me nesto steze sve, tj kao da mi ona pritisce neke zivce, nerve xD I krenu lupati, udarilo je jedno 20 puta hahhaha, uhvatim ruku od muza, ono stane xD Kaze on "mene ne voli" hahaha, ali uspio je i on uhvatiti dva udarca i onda se hvata za ruku da ga je udarila beba, boli ga hahaha 😋😋😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji