Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    25. Srpanj 2018. 22:01

Ja ovu bebu planiram samo nosit, prvo zimska je beba da se grijemo,.drugo, svaki dan u vrtic iz vrtica na trening sa treninga, ako bude jako zima, vjetar, snjeg nema sanse sa kolicima ista.. a kao drugo a ma nemaaaaa na svijetu lijepse nego bebu nosit uza sebe, na prsima, na grudima, mirisat i ljubakat.. i najvaznije nitko drugi ti ju ne dira 😂😂😂😂 niti nabija nosinu u kolica, pljucka i slini po novorodencetu 😬😬😬 za pocetak elasticna, pa cemo vidit dalje.. nekako MORAM probat Fredu rekla bi 😂😂😂 ona je hit.. tako da moji jedini trosak za bebu su pp i nosiljka.. as imamo on bi bio najveca investicija da kupujem prvi put.. 

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    25. Srpanj 2018. 22:27

Miranda kako je bilo na pregledu? 
    Mmama 2 sta je Freda? Slazem se da nema ljepseg od imat bebicu blizu sebi, i da ju drugi ne maltretiraju u kolicima. Valjda cemo i mi nove mame nac svoju formulu i ono sto najvise pase nasim bebama i nama 😊

Salatica9192
    25. Srpanj 2018. 22:58

Stize nam pojacanje :)  Cestitke na curicii 😘
    Pikica, 
    i mene muci i isto mi zna navece, sto bi se reklo "dzigere mi pojede" hahaha 😂 Znaci ja se odignem malo, jastuke podbacim i pola kasikice apotekarske sode zalijem sa vodom. Pomaze, samo nekad kratkotrajno (vrati se opet), nekad na duze. 
    A i mene zanima Miranda, javii seee :)))
    ps. ja cijeli dan ganjam bebu da udara, sto je danas mirna, ne znam, nije da nijednom nista nisam osjetila, alii nije onakvu jacinu kao zadnjih par dana... muz izludi, ja se stvarno izbezumim i samo ruke drzim na stomaku xD citam da valjda normalno, jos uvijek se "stabilizuju" pokreti... vidjecemo sutra. 

Salatica9192
    25. Srpanj 2018. 23:05

I gdje osjetite vi bebice? Kod mene je pravo nisko, tj kako kad udari, nekad ispod pupka, nekad jos dole, bas dalje... Naravno, opet umisljanja, mozda je krenula u porodjajni kanal, sto nije visee... najbolje bi mi bilo da spavam sljedecih 10 nedelja xD 

• Strudlica
    25. Srpanj 2018. 23:11

Hahaha u porođajni kanal 
    Sve je to normalno da nije u početku redovito,a kasnije će lupat i kad treba i kad ne treba 

• Strudlica
    25. Srpanj 2018. 23:13

Arsancres

Cure ja bila danas na pregledu i prijavljujem još jednu curicuJako je živahna i mahala je rukicama stalno

Bravooo za curicu 

• Kani07
    25. Srpanj 2018. 23:16

Svugdje je ima ,vecinom ispod pupka s desne i lijeve strane ,danas i navise je osjetim skoro cjeli dan se javlja nadam se da je ta aktivnost znak da joj je dobro🙄.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Blaza26
    25. Srpanj 2018. 23:40

Ljudi moji svekrva mi je rekla da sam ko mali tuljan.. Zapravo tuljan,pa kad sam je kiselo pogledala rekla je mali tuljančić.. 😤😤😤😤
    Lezala sam na kaucu pa zastenjala kad sam se ustajala... Pobogu... Trudna sam zeno,trudna!!! 
    😡😡😡😡

du1988
    25. Srpanj 2018. 23:50

ajde Blazo bar nemas problema s niskim tlakom 😂

Ana89
    26. Srpanj 2018. 00:35

Ja bebu osjetim iza, tj kad se kreće, kako ide jači tako je osjećaj od leđa- pluta lijevo - desno krajnost, kad vježba nogice imaš dojam da su ogromne. Momentalno više koristi cijelo tijelo, mala gromadica, bar imam feeling. Najaktivniji je oko podne i tamo iza 21 navečer. 😊😊

url=https://daisypath.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.