Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nali
    23. Srpanj 2018. 21:57

Ja nemam fb al cu se zrtvovat i otvoriti ga ako vas se dovoljno skupi  Vidim da ste pocele razmisljati o rodilistima.. Jel istina da ako imas neke komplikacije da mozes jedino u petrovu? Cula sam da tamo po 48 sati forsiraju prirodan porod, da je carski nono za njih. 
    Da li ce vasi muzevi prisustvovati porodu? 

Bruna92
    23. Srpanj 2018. 21:57

Salatica9192

Jos je javna grupa xD Pa cekam da postane tajna hahaha da pisem xD Barbie je stvarno barbika jbt zivot, zblanu me hahahhaha 🤣 Sad i ostale gledam xD I spy :D

Oooooo špijunirala nas tako 😂😂😂
    Samo ti istrazuj 😉😘

pepe1907
    23. Srpanj 2018. 22:00

Kad vec pricate o komarcima, jucer bili na jarunu i mene je ugrizo komarac za gornju usnu! muz mi se polomio od smijeha a ja ko debil sa pola otecene usnice hodam 😂

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 22:03

Bruna, 
    upravo sam sve zavrsila hahhahah i sve ste mi slatke i sitne 😍 Ali ne znam ko su dvije :D Jedna je sto ima dvije mladje sestre, joj ko to biii xD A drugu bas ne mogu provaliti, mozda Ptica?  Haha, mlada i slatka xD 

mmama2
    23. Srpanj 2018. 22:05

nali

Ja nemam fb al cu se zrtvovat i otvoriti ga ako vas se dovoljno skupiVidim da ste pocele razmisljati o rodilistima.. Jel istina da ako imas neke komplikacije da mozes jedino u petrovu? Cula sam da tamo po 48 sati forsiraju prirodan porod, da je carski nono za njih.
    Da li ce vasi muzevi prisustvovati porodu?

Muz ce samnom ako ce imat di sa djecom za to vrijeme.. jako intenzivno razmisljam o.douli, a cak nekako mislim da bi i sama najbolje to odradila, ali ja bec znam kaj me ceka pa nije isto kao kada ides prvi put.. a kaj se rodilista tice,.nitko te ne moze i ne smije odbiti nigdje ;)

url=https://lilypie.com]

barbiemama
    23. Srpanj 2018. 22:06

meni je najgore iskustvo s bubama jedna pčela na Hvaru. vozim se skuterićem u kratkim hlačama i odjednom užasno oštra bol prođe cijelom nogom. stanemo, skužim da mi se pčela zabola u nogu u vožnji i da joj je žalac ostao u mojoj nozi. još sam dobila alergijsku reakciju pa me tjedan dana bolila noga i imala sam oteklinu veličine krumpira par dana. 

• Strudlica
    23. Srpanj 2018. 22:07

Hahaha salatice ja nisam nikog skužila osim onih koji su napisali koji im je nick ovdje :)  ni tebe nisam skužila
    Zašto grupa nije tajna???

• Strudlica
    23. Srpanj 2018. 22:12

Ako ostane javna ja ću onda ostat samo na klokanici, više je onda ovdje privatnosti nego tamo

Salatica9192
    23. Srpanj 2018. 22:12

A znaci ti si jedna od nepoznatih znaci haha ona na I ili M? :D Ja sam cirilicom jedina xD A pisacu tamo kad se sakrije, masu prijatelja imam koji znaju moju situaciju, bice evo je odmah poletila u neke mame grupe xD Kad se jos cura prijavi, bice tajna, tako sam shvatila :) 

barbiemama
    23. Srpanj 2018. 22:14

mislim da za priključenje treba odobrenje admina. iako je javna u smislu da se može vidjeti na fejsu da postoji, ali se ne može vidjeti sadržaj. a onda je Matea rekla da će ju zatvoriti u potpunosti kad se okupimo. jer ovako bi ju svi prvo morali dodati kao frenda na fejs. pa da ju ne bombardiramo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.