I meni je dan D, oticu mi noge u papucama, a juce nista nisu :O Previse sparno ili sta… Povlacim se kuci.
Kani,
:O veliki je to pad. To je davno bilo? Nadam se da ces rijesiti sve.
Vise od 10 god ali naucila sam s tim ,uhvati jednom godisnje i tada bez injekcija ne ide i fizikalne ,svi s kojim sam pricala sto su operirali kazu da poslije bude gore.Imam vjezbe koje stvarno pomazu ,ne dizem tesko nikad jer ako dignem tako i ostanem😂😂,hodanje mi ne smeta ali sjedit ne mogu dulje od 20min i to mi je smrt,kad se saginjem uvjek cucnem uglavnom ide uvjek steka ali ne zalim se jer sam bila u situaciji kad sam vristala od bolova
Join the club 😅 al meni je sve zabranjeno (fizikalna, vjezbe) 🤔 operacija je trebala bit sad u 7.-i mj pa ju je beba poremetila. U biti, oni su htjeli nastavit sa operacijom al sam ja rekla da necu "na svoju ruku". Bolovi su na dane...ajme majko. Jel prolaps, ekstruzija, protruzija?
Curke pijete li vi Omega 3? Sad vidim da su jako zdravi i za majku i za bebu,al ako se pravilno unosi,ne treba ih pit. Ja ribu ne jedem nikako, povraca mi se na nju bas,jedino sam lignje jela 2x otkako sam teudna i to je to 😱😰
Ja pijem Elebaby folnu sa omega kiselinom. Jedna pilula na dan. Nju se savjetuje od početka 2. tromjesečja do kraja trudnoće.
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Jutro cure ,ja sam nocas prvi put nakon dosta vremena spavala samo jednom na wc isla😁.Muz veli sta sam vesela i odmorna jutros,stvarno ne pamtim kad sam 7 sati odspavala u komadu.
Du sretan rockas i od mene!
Vidim o ledima prica,malo boluckaju ne mogu sama carape obuti i tenisice zavezat al za sad drze.
Moj ginekolog tu kad je vidio moj karton dao mi je uputnicu za specijalista 4.9 imam termin pa ce mo vidit sta kaze za prirodno ili carski rez.
I mene je neki dan bilo puklo na burek dragi donio ,tu ima dobar bosanski restoran i bio je ekstra ali mi je poslije toliko muka bila da ne vjerujem da cu uskoro probat,ali zato cevapi uvjek pasu😂😂😂😂
Kani sta je s tvojim ledima? Koja je dijagnoza?
Diskus hernija ,teze ostecenje ,imala sam tezak pad niz 30 stepenica ,desna noga bas ne funkcionira uvjek davno su rekli operacija ali uz fizikalnu i vjezbe je dobro bilo i pridrzavam se pravila sve do trudnoce.Sad je dobro ali dr kaze da hoce misljenje specijaliste pa ce mo vidit.
Draga ja imam diskus herniju..l4l5na s1..i Za sad sve superrr…uz to skolioza…Da te eto ohrabrim i nije mi prva trudnoca..Za sad sve superr nadam se da ce tako i ostat..
Hvala puno,nadam se da hoce ,tu De sve posebno tretiraju i traze misljenje za sad je sve ok ali eto mora specijalista dat misljenje.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Curke pijete li vi Omega 3? Sad vidim da su jako zdravi i za majku i za bebu,al ako se pravilno unosi,ne treba ih pit. Ja ribu ne jedem nikako, povraca mi se na nju bas,jedino sam lignje jela 2x otkako sam teudna i to je to 😱😰
Ja pijem Elebaby folnu sa omega kiselinom. Jedna pilula na dan. Nju se savjetuje od početka 2. tromjesečja do kraja trudnoće.
Neki dan sam pročitala članak u Novom listu da je dokazano da je kupovanje Omege u kapsulama bacanje novaca, nego da je tijelu potrebno unositi omegu kroz hranu.... Tako da sad ti budi pametan
https://www.google.hr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.vecernji.hr/amp/lifestyle/razbijen-mit-o-omega-3-kiselinama-novac-radije-potrose-na-povrce-1259019&ved=0ahUKEwibqPzz0LLcAhWlO5oKHXK9CAQQFggxMAM&usg=AOvVaw05Da8fKLE_qtK6Ot4DHZV9&cf=1
Možda Miranda zna što kupiti da je provjereno?
I meni je dan D, oticu mi noge u papucama, a juce nista nisu :O Previse sparno ili sta… Povlacim se kuci.
Kani,
Vise od 10 god ali naucila sam s tim ,uhvati jednom godisnje i tada bez injekcija ne ide i fizikalne ,svi s kojim sam pricala sto su operirali kazu da poslije bude gore.Imam vjezbe koje stvarno pomazu ,ne dizem tesko nikad jer ako dignem tako i ostanem😂😂,hodanje mi ne smeta ali sjedit ne mogu dulje od 20min i to mi je smrt,kad se saginjem uvjek cucnem uglavnom ide uvjek steka ali ne zalim se jer sam bila u situaciji kad sam vristala od bolova
Join the club 😅 al meni je sve zabranjeno (fizikalna, vjezbe) 🤔 operacija je trebala bit sad u 7.-i mj pa ju je beba poremetila. U biti, oni su htjeli nastavit sa operacijom al sam ja rekla da necu "na svoju ruku". Bolovi su na dane…ajme majko. Jel prolaps, ekstruzija, protruzija?
Protruzija😅
💜Karla💜Nicol💙Anton
Miranda ce imat posla kad se javi 😄
A gdje nam je truskawka zadnjih dana?
Kani,
Join the club 😅 al meni je sve zabranjeno (fizikalna, vjezbe) 🤔 operacija je trebala bit sad u 7.-i mj pa ju je beba poremetila. U biti, oni su htjeli nastavit sa operacijom al sam ja rekla da necu "na svoju ruku". Bolovi su na dane…ajme majko. Jel prolaps, ekstruzija, protruzija?
Protruzija😅
Kod mene je ekstruzija. Ti si prvi stadij hernije a ja treci od cetiri. Mislim da su mi tako rekli. Vidit cemo kad Miranda dode 😅😅
Al najveci mi je problem sta od 10og mjeseca 2017 mirujem, a inace sam malo ozbiljniji sportas rekreativac *5× tjedno trening* i misici su atrofirali strasno. Kondicija je opala na razinu...ma na razinu da je skoro nema uopce. Neznam. Izgurat trudnocu i nadat se da ce operacija bar nesto olaksat. Makar da se iscureni disk makne sa zivca, logicno mi je da maje boli ako ga nista ne bude pritiskalo. 😶
Jutro cure ,ja sam nocas prvi put nakon dosta vremena spavala samo jednom na wc isla😁.Muz veli sta sam vesela i odmorna jutros,stvarno ne pamtim kad sam 7 sati odspavala u komadu.
Du sretan rockas i od mene!
Vidim o ledima prica,malo boluckaju ne mogu sama carape obuti i tenisice zavezat al za sad drze.
Moj ginekolog tu kad je vidio moj karton dao mi je uputnicu za specijalista 4.9 imam termin pa ce mo vidit sta kaze za prirodno ili carski rez.
I mene je neki dan bilo puklo na burek dragi donio ,tu ima dobar bosanski restoran i bio je ekstra ali mi je poslije toliko muka bila da ne vjerujem da cu uskoro probat,ali zato cevapi uvjek pasu😂😂😂😂
Kani sta je s tvojim ledima? Koja je dijagnoza?
Diskus hernija ,teze ostecenje ,imala sam tezak pad niz 30 stepenica ,desna noga bas ne funkcionira uvjek davno su rekli operacija ali uz fizikalnu i vjezbe je dobro bilo i pridrzavam se pravila sve do trudnoce.Sad je dobro ali dr kaze da hoce misljenje specijaliste pa ce mo vidit.
Draga ja imam diskus herniju..l4l5na s1..i Za sad sve superrr…uz to skolioza…Da te eto ohrabrim i nije mi prva trudnoca..Za sad sve superr nadam se da ce tako i ostat..
Hvala puno,nadam se da hoce ,tu De sve posebno tretiraju i traze misljenje za sad je sve ok ali eto mora specijalista dat misljenje.
Draga nadam se da ce sve bit ok..Dala san ti svoj primjer cisto eto da znas da ima nas jos i da sve prolazi ok...Ja san se jako bojala sad kroz ovu trudnocu sto ce bit i kako a mojom kraljeznicom..Jer imala sam jakee probleme prosla brojne terapije rehabilitacije kiroprakticare..I evo mogu ti reci niti jedan posto ne osjecam za nju kao da san najj zdravija...Punooo srice draga i virujem i nadam se da ce bit sve ok..😙
url=https://lilypie.com]
Kani,
Protruzija😅
Meni je op zadnje ,stvarno disciplinom i vjezbama covjek sebi moze puno pomoci i ja sam uvjek optimista ja sebe ufuram bit ce to dobro ,bogu hvala ne radim tezak fizicki posao ,naucila sam sta su okidaci i ide ,prisutno je uvjek malo boli pogotovo ujutro dok se ne zagrijem i ako duze sjedim i zimi kad je velika vlaga i hladnoca tad me bas boli.Sad mi tu dr kucni kaze da imam pravo na medicinsku gimnastiku to ce sacekat dok ne rodim pa cu onda vidit sta je to
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji