S obzirom da vidim da ste počele kupovat pomalo stvarčica svima preporučam Dr.Browns bočice za bebice dizajnirane na način da smanje mogućnost grčićć jer bebica ne guta zrak dok pije. Meni su bile od velike pomoći s obzirom da sam prije njih imala od Nuka bočice i razlika je vidljiva kod bebica koje imaju grčiće
Tek sam sad zavrsila s citanjem zaostataka..
Mi nista nismo uzimali od komoda, podloga za presvlacenje i sl.
Krevetic, autosjedalicu i kolica smo dobili, tako da smo uzeli samo robicu i one gaze ili kako se vec zove za siroki povoj.
Sad isto necemo uzimati nista novo jer nam je sve ostalo od starijeg bebana,..
Spol nadam se da cemo saznati 30.07 kad nam je pregled i nadamo se djevojcici (vec smo i ime odabrali ;) )
Ana haljina ti je divna, a beban preslatko
Ana Marija Samoborec dobrodosla :)
Miranda hvala na odgovoru. Nista slat cu ponovo, samo moram cekati 30.07 zbog nove uputnice.
ma i ja mislim da ne vrijedi tih novaca, ali eto...kao poklon ne bi odbila, iako za te novce mogu uzeti jeftiniji krevetic plus jos neke stvari...razmislit cu jos! hvala u svakom slucaju! pepe ako je danas rockas, cestitam od srca svojoj račici ❤️❤️😘
url=https://lilypie.com]
Nasa djeca bi mogla ostati bezimena 😅 I B. je dobila ime u zadnji tren, sad nam nista ne sjeda na duze od par dana. 🙄
Mi smo dobar dio njene robice podijelili, ostalo je nesto osnovnih stvari tako da ce trebati u shopping i po to. Od velikih stvari za pocetak trebamo kolica i podlogu za presvlacenje jer komodu imamo i kupit cemo odmah dva kinderbeta pa nek drugi ceka, nema veze. Sitne stvari cu usput kako mi sto uleti u plan i kako ce trebati, znam da samo ne zelim gomilati pa da pola toga na kraju ispadne nepotrebno.
Nove cure dobrodosle 😊 Zelim vam skolsku trudnocu 😊
Ja sam sad iz grada, prokuvala sam kolika je sparina 😫😫😫😫
Da li na ovo preporucujete otvorenu ili zatvorenu obucu? Imam nove crne baletanke, a mama kaze da sam kao baba, da treba otvoreno, nemam pojma xD
Nove cure dobrodosle 😊 Zelim vam skolsku trudnocu 😊
Ja sam sad iz grada, prokuvala sam kolika je sparina 😫😫😫😫
Ovo sam uzela u New Yorkeru, ali cu prepraviti rukav, podsiti da bude kraci, a poslije rasiti :D (tetka mi krojacica 😊)
Da li na ovo preporucujete otvorenu ili zatvorenu obucu? Imam nove crne baletanke, a mama kaze da sam kao baba, da treba otvoreno, nemam pojma xD
Lijepa leprsava haljinica. Ja bi otvorene cipele, elegantnije i prakticnije po ovim vrucinama 😊
drage moje evo da se i ja malo javim nije me bilo duze nekak me uhvatila depra pa sam bila za nista.. prije svega zelim Dobrodoslicu novim curama Urednu i skolsku trudnocu... ja danas zivnula a kako i nebi kad sam danas isla na na vadenje krvi za kombinirani probir i ultrazvuk,nocas od straha nisam mogla uopce spavat
Uglavnom beba je super raste razvija se i nabor je izmjeren 1,2 sto je odlicno za 2tjedna cu dobit nalaze da vidimo sta kazu ali se ne zamaram s tim previse bitno da bebolino napreduje... i da i ja sam dobila odobronje i za more i za sex🙈🙈 tako daaa u ponedjeljak odma putujem
I da ne zaboravim sve cure kaj ste bile na pregledu i saznale spolove ima vas vise da ne nabrajam cestitam
A posebno cestitke novopecenoj gospodi Ani
Ljubim vas sve 😘❤️😍
Salatice ja bi isto stavila otvorene cipele i to bez ili nude boje, da vizualno izduzi figuru. Bit ces jako zgodna 😍😍
Bas sam sretna kad citam dobre vijesti s pregleda. 😊Cure bravo za svaku i neka se tako nastavi 🤗
Imate u dm-u do 22.07 15 posto popust na račune iznad 200 kn. Ja sam kupila anticolic bočicu avent, dude dr .Brown i onaj set za bebe sa toplomjerom i još par stvari za 260 kn, inače bi platila blizu 400 kn
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji