Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    14. Srpanj 2018. 12:45

Ja sam dobila i treci kilogram 😭 strasno, al dobro iskreno ni ne vidim razlike na tijelu, muz kaze da je prvi kg otiso u sise 😂 i kako sam pocela dobivat trbuh zadnjih tjedan dana tjesim se da su tu ova ostala dva 😁
    Mi za rucak idemo na sljeme  jedva cekam 😃
    Vidim vama ne smeta kuhanje, meni od tog duzeg stajanja i pare dodje lose i moram odmorit bar 15min na kaucu.. I jos nakraju izgubim i apetit.. 

• Strudlica
    14. Srpanj 2018. 12:48

barbiemama

mene jedan dan opere neka depra jer se osjećam ogromno i napuhano, a drugi dan totalno na to ne mislim i kažem si da izgledam ok.

Točno te razumijem... Mene je ta nadutost ubila u pojam, prošli vikend sam izgledala koda sam 6mj trudna,jedva su me nagovorili da idemo na ručak.
    Onda par dana sve dobro, ma da sad mi se trbuščić kuži jer me ljudi pitaju hoće li biti šta novoga 

Blaza26
    14. Srpanj 2018. 12:53

Hahahaha i meni muz kaze kilo u svakoj sisi 😂😂😂😂
    Posto sam sitna,nisam ni imala neke bog zna sise,al sad su bas narasle,da bar hoce ovake ostat. Ne trebaju vece😂😂
    Kaze muz sinoc:bome ti bas imas mlijeka 😂😂😂 kaze bit ce i tati i bebi 😆😆😆

Salatica9192
    14. Srpanj 2018. 13:07

blaza.14b

Hahahaha i meni muz kaze kilo u svakoj sisi 😂😂😂😂
    Posto sam sitna,nisam ni imala neke bog zna sise,al sad su bas narasle,da bar hoce ovake ostat. Ne trebaju vece😂😂
    Kaze muz sinoc:bome ti bas imas mlijeka 😂😂😂 kaze bit ce i tati i bebi 😆😆😆

😂😂😂😂 hahahah, daa, tu srecu imaju sitnije trudnice, grudi nabujaju, stomo raste, ostalo manje vise isto 👯
    Meni glava natekla kao da su me osovi izujedali, ionako sam samo cekala podbradak zbog genetske predispozicije hahahah (pisem i pojela pola cokolade 😂😂 nema mi pomoci). 

• Kani07
    14. Srpanj 2018. 13:19

Salatica9192

Samo ko ce sta reci xD Predstavljaj se svijetu u jednom licu, a totalno drugaciji… Tipovi ljudi, "neka nam zavide, neka pocrkaju od zavisti", a jaaa se zgrozim, mislim se "sta koga boli k… za vama" kad moram prosta biti hahahaha. Zamisli, tezis da imas nesto samo da bi drugi gledali to i naravno kao bili ljubomorni xD
    Ali ajd sve, ali u trudnice da dirate, alooooo :O Tu su mi presle granicu, osjecam se fuj sto slusam to uopste. Znaci, bas mi smetaju sad nesto i pogadjaju, vjer sto ono treba beba da dodje ovdje, pa da mi slucajno dijete nauce tom :O
    Mislim da u Sloveniji primaju radnike iz BiH, gulim sljedece godine hahahaha samo mi je to izlaz iz ove sekte xD

Ha ha nasmija me ,ali da stvarno je to tako i lici na sektu,i ja i muz smo hercegovci tako da znam o cem pricas😉.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Ptičica
    14. Srpanj 2018. 14:28

Ma da pitam..vidim da se Ana bojala..znam da sam negdje cula da se nebi trebalo bojat u trudnoci, ili mozda ovako rano? U svakom slucaju imam fin izrast pa se sve mislim ..

AllieH
    14. Srpanj 2018. 14:56

Ana, zelim vam naljepsi dan i super provod veceras,  a nek vam je ostatak zivota ispunjen ljubavlju i radoscu! ❤

Luka ❤

Pticaselicazgst
    14. Srpanj 2018. 15:02

Hihihi salatice bas sam se nasmijala 😂😂😂
    Hahaha kila u sise to deff, ostatak u trbuh 😊 meni su isto dosta porasle i bas su mi nekak lijepe sada, oble i pune. Uvijek sam bila srednja trojka i sad mi je bas fino popunjeno. Muz odusevljen. Kaze sad imas i guzu i sise 😂😂😂 eto za svakog ponesto 😁
    Ma cure necemo se sekirat kilama, bitno da su bebice dobro 😍

Pticaselicazgst
    14. Srpanj 2018. 15:07

Ptičica

Ma da pitam..vidim da se Ana bojala..znam da sam negdje cula da se nebi trebalo bojat u trudnoci, ili mozda ovako rano? U svakom slucaju imam fin izrast pa se sve mislim ..

Pticice ja sam ti se bojala bio tj prirodnim farbama.
     Imas u jokeru ducan dolje gdje je bio bio prekoputa. Tamo sam uzela boju, imas ih od 60 kn pa na dalje.. i s njom sam se bojala i na prirodnoj su bazi i trudnice mogu. Odi pogledat ak ti je usput 😊

• Strudlica
    14. Srpanj 2018. 15:10

Pticaselicazgst

Hihihi salatice bas sam se nasmijala 😂😂😂
    Hahaha kila u sise to deff, ostatak u trbuh 😊 meni su isto dosta porasle i bas su mi nekak lijepe sada, oble i pune. Uvijek sam bila srednja trojka i sad mi je bas fino popunjeno. Muz odusevljen. Kaze sad imas i guzu i sise 😂😂😂 eto za svakog ponesto 😁
    Ma cure necemo se sekirat kilama, bitno da su bebice dobro 😍

Ja sam se veselila oba puta da ću sise dobit kako bog zapovijeda,aliii naravno jedna velika figa  sve u trbušinu ide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.