Ja ne znam vise sta da jedem, opet sam sva buknula xD znam da ne trebam gledati to, ali joj, kad se vidim, nije mi vise svejedno xD A inace, pojedose me zaova i svekrva, komentarisu stalno komsinicu koja ulazi u deveti mjesec, dobila 17kg (sto po meni nije nista ekstremno za kraj trudnoce) i non stop, kako je bucka, previsee, joojjj, a meni veze, preslatka i taman :D ja cu biti duplo veca hahaha xD
a inace zaova je smrsala u zadnjih godinu dana, prije tog bucka, a svekrva je normalna, ali kad sam gledala slike kad je rodila muza, znaci TROKRILNI ORMAR (jos one devedesete frizure, mini valovi u zrak hahaha), nastavi li tako komentarisati trudnicu, uzecu naci slike i pokazati joj kakva je ona bila xD Znm da me ne treba pogadjati, ali pogadja me, kao da su one mrsavice, vec krupnije cijeli zivot o.O
Jao Salatice,tocno ti nije lako. Nemoj se zamarat. Bitno je da si zdrava i sretna,i da je beba zdrava i da je dobro. Kile ce otic. Meni vaga pokazuje +1kg. Inace imam 51 kg,sada imam 52 😂😂😂
Ko god dođe svekrva odma komentarise kako sam se ubucila u licu,kako joj je drago bla bla. Meni i dalje lice isto,jedino mi se stomak vidi u zadnjih par dana. Ma daj zeno sjasi s mene,bulji ko da me nikad nije vidjela,jos kad dode zaova to je odmjeranje boze sacuvaj. Gleda se jel mi cista kosa,jesam noge obrijala,jesam se zdebljala... Zaista je to trudnici ruzno govorit,pogotovo nama koje smo na strogom mirovanju,nije da me nije briga za tijelo,al najvaznije mi je ovo malo bice u meni,ako mi je receno da mirujem,mirovat cu,nisam zbog toga jadna.
kod nas pileći file na žaru plus njoki u umaku od šampinjona. i juha iz vrećice 😂
Ja ne znam vise sta da jedem, opet sam sva buknula xD znam da ne trebam gledati to, ali joj, kad se vidim, nije mi vise svejedno xD A inace, pojedose me zaova i svekrva, komentarisu stalno komsinicu koja ulazi u deveti mjesec, dobila 17kg (sto po meni nije nista ekstremno za kraj trudnoce) i non stop, kako je bucka, previsee, joojjj, a meni veze, preslatka i taman :D ja cu biti duplo veca hahaha xD
a inace zaova je smrsala u zadnjih godinu dana, prije tog bucka, a svekrva je normalna, ali kad sam gledala slike kad je rodila muza, znaci TROKRILNI ORMAR (jos one devedesete frizure, mini valovi u zrak hahaha), nastavi li tako komentarisati trudnicu, uzecu naci slike i pokazati joj kakva je ona bila xD Znm da me ne treba pogadjati, ali pogadja me, kao da su one mrsavice, vec krupnije cijeli zivot o.O
Salatice pusti seoske babe,bitno da ste bebica i ti dobro ,mi koje moramo mirovat i voda se pocne primat ,kad bebica dode malo vise kretanja,nespavanja ,dojenje ici ce to dole.Ja sam s prvom bila +35,druga 20 i u roku pola god bila na svojoj kilazi😀😀😀
💜Karla💜Nicol💙Anton
mene jedan dan opere neka depra jer se osjećam ogromno i napuhano, a drugi dan totalno na to ne mislim i kažem si da izgledam ok.
Jao Salatice,tocno ti nije lako. Nemoj se zamarat. Bitno je da si zdrava i sretna,i da je beba zdrava i da je dobro. Kile ce otic. Meni vaga pokazuje +1kg. Inace imam 51 kg,sada imam 52 😂😂😂
Ko god dođe svekrva odma komentarise kako sam se ubucila u licu,kako joj je drago bla bla. Meni i dalje lice isto,jedino mi se stomak vidi u zadnjih par dana. Ma daj zeno sjasi s mene,bulji ko da me nikad nije vidjela,jos kad dode zaova to je odmjeranje boze sacuvaj. Gleda se jel mi cista kosa,jesam noge obrijala,jesam se zdebljala… Zaista je to trudnici ruzno govorit,pogotovo nama koje smo na strogom mirovanju,nije da me nije briga za tijelo,al najvaznije mi je ovo malo bice u meni,ako mi je receno da mirujem,mirovat cu,nisam zbog toga jadna.
🤣🤣🤣gledaju li jesu vam zavjese oprane,nije bolest sve sto boli,stvarno su jadne i moja je tako prije al sam sad daleko pa ne moze😁
💜Karla💜Nicol💙Anton
kod nas pileći file na žaru plus njoki u umaku od šampinjona. i juha iz vrećice 😂
Uf Barbie to bi mogli sutra😂😂😂
💜Karla💜Nicol💙Anton
Samo ko ce sta reci xD Predstavljaj se svijetu u jednom licu, a totalno drugaciji... Tipovi ljudi, "neka nam zavide, neka pocrkaju od zavisti", a jaaa se zgrozim, mislim se "sta koga boli k... za vama" kad moram prosta biti hahahaha. Zamisli, tezis da imas nesto samo da bi drugi gledali to i naravno kao bili ljubomorni xD
Ali ajd sve, ali u trudnice da dirate, alooooo :O Tu su mi presle granicu, osjecam se fuj sto slusam to uopste. Znaci, bas mi smetaju sad nesto i pogadjaju, vjer sto ono treba beba da dodje ovdje, pa da mi slucajno dijete nauce tom :O
Mislim da u Sloveniji primaju radnike iz BiH, gulim sljedece godine hahahaha samo mi je to izlaz iz ove sekte xD
Joj ja se vec udebljala 2kg, nisam normalna 😂 al ni ne jedem pretjerano,sve mi se gadi. A osjecam se bas napuhano
Kaj se ja jedina nisam u trudnoći nijednom vagala? Tj. znam početnu kilažu i to je to, kasnije nisam ni doma, a nisu ni na pregledima.
Ja sam doručkovala zobenu kašu, sad za ručak jaja s tikvicama i lubenicu za desert, a popodne idemo na svadbu tako da se čuvam za obilniju večeru.
Odoh sad pokušati ubiti oko na pola sata da izdržim barem do ponoći.
Sortiraj odgovore
Najstariji