Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bubamara992
    14. Srpanj 2018. 16:32

croatina

Bok curke..ja sam novo stara na forumu :D
    Imam sincica iz 2016.god, sad sam ponovo trudna i termin mi je negdje 23.2.2019. Nisam ni sama sigurna jel spadam tu ili da cekam proljetnice 2019 😁
    Ima koja da ima blizu termin?

Meni je blizu termin. 14.02. 😊

Pticaselicazgst
    14. Srpanj 2018. 16:43

Strudlica ufff ne mogu ni zamislit kak ce nam bit kad krene dojenje 😅 to je jos nekako daleko pa sto manje mislim o tome. Prvo neka porod dobro prodje 🙃🙃 

Croatina dobro dosla 🤗 mislim da spadas nama, tek od 3 mjeseca idu proljetnice. Ajmeee 😳😳  

_svjesna
    14. Srpanj 2018. 17:02

Mi smo stigli na more, put sam tesko izdrzala bilo mi je pretoplo.
    Imam neku nelagodu u mokracnom kanalu, nakon sto piskim kao da me prati taj osjecaj nelagode i kasnije satima. Nalaz urina dobar pila antibiotike. Sta moze ovo biti? Sta mogu preventivno uzeti?

• Strudlica
    14. Srpanj 2018. 17:06

_svjesna

Mi smo stigli na more, put sam tesko izdrzala bilo mi je pretoplo.
    Imam neku nelagodu u mokracnom kanalu, nakon sto piskim kao da me prati taj osjecaj nelagode i kasnije satima. Nalaz urina dobar pila antibiotike. Sta moze ovo biti? Sta mogu preventivno uzeti?

Čaj od brusnice čim više i uz to drugu tekućinu. Ja kad mi tako dođe se doslovno natakam tekućinom da čim više pišam i sutradan bude super

• Strudlica
    14. Srpanj 2018. 17:12

pepe1907

Ja se jucer vagala..3 kile..18tj…o to su sise, beba,i ostalo..sad krećem s onom dijetom za trudnice zbog sećera. Svekrva mi dala aparatić ujutro mi je 4.5 nakon jela ni blizu 6, jedino mi nakon sladolednog kupa bio 7.3(isto nakon glukoze na mjerenje) tak da nemam secer ali nit se necu strogo drzati te dijete samo malo češće jesti..

Pepe zašto se zabrinjavaš oko šećera? Normalno je da ti se šećer digne nakon sladoleda, tako da ne razumijem potrebu za tom dijetom. Jedi kako te tijelo pita

Ptičica
    14. Srpanj 2018. 17:25

E sad, neznam koliko sam popamtila 😅 dok vi pisete ja spavam ko zaklana 😎
    Znaci mogu se bojat. ODLICNO! da se bar malo dotjeram. Ovaj kucni pritvor i mirovanje su ionako ucinili da sam kilava strasno.
    Sta ono jos..? Aha cice! Inace imam 5icu koja je vec dojila, pa cu sad samo ocvrsnile. Onako starletski 😆
    I tako. Da mi je ic otrcat 10 km imam osjecaj da bi se preporodila.
    Croatina, welcome. Nama je termin 11.02 😉

Salatica9192
    14. Srpanj 2018. 17:58

Svjesna,  
    potpisujem caj od brusnice :) Isto mi se desilo na pocetku, mislila da imam bakterije, cak odradim privatno urinokulturu i sterilno sve, a proslo nakon brusnice. Zasto li se to desi ponekad, a nema upale, ne znam - osjetljiv nam mokracni kanal, kratak, ako se ne varam. 

pepe1907
    14. Srpanj 2018. 18:01

Strudlica

pepe1907

Ja se jucer vagala..3 kile..18tj…o to su sise, beba,i ostalo..sad krećem s onom dijetom za trudnice zbog sećera. Svekrva mi dala aparatić ujutro mi je 4.5 nakon jela ni blizu 6, jedino mi nakon sladolednog kupa bio 7.3(isto nakon glukoze na mjerenje) tak da nemam secer ali nit se necu strogo drzati te dijete samo malo češće jesti..

Pepe zašto se zabrinjavaš oko šećera? Normalno je da ti se šećer digne nakon sladoleda, tako da ne razumijem potrebu za tom dijetom. Jedi kako te tijelo pita

radila sam ogtt i dobila dijetu je su mi nalazi bili mrvu poviseni

• Strudlica
    14. Srpanj 2018. 18:39

pepe1907

Strudlica

pepe1907

radila sam ogtt i dobila dijetu je su mi nalazi bili mrvu poviseni

Aha, onda opravdano :)

Mina93
    14. Srpanj 2018. 19:16

Salatica9192

Svjesna,
    potpisujem caj od brusnice :) Isto mi se desilo na pocetku, mislila da imam bakterije, cak odradim privatno urinokulturu i sterilno sve, a proslo nakon brusnice. Zasto li se to desi ponekad, a nema upale, ne znam - osjetljiv nam mokracni kanal, kratak, ako se ne varam.

Nema do brusnice :) mene zna bolit mjehur i inace i popijem dva caja i ka nova sam, bez meda secera, samo cisti caj jos bolje ako imas neki za procijedit, ja sam neko vrijeme kupovala u dm-u takav, iako i ovaj obican franckov isto pomaze

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.