Jutro cure ,od mog spavanja nista jedva dva sata,ali mislim od silnog uzbudenja,sinoc je moja cura maturu imala tu roditelji idu,ucenica generacije upisala dalje sta je htjela ,dobila stipendiju,srce mi je ko svemir 🤗💖.Ne da se to opisat rjecima,i bas sam placljiva ali od srece.
čestitam ponosna mama 😘😘
Hvala cure od srca svima zelim sve najbolje u svemu😘😘😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sretno ANA danas.
-Ja sam opet noćas hodala pet puta do wc-a i nešto me i trbuh stezao ali ok je samo da glava nebude opet ko balon i sve super.
-Sta cete kuhati danas? Ja natjerala dragog u osam u dućan ujutro i stavila kuhat domaću juhicu uhvatila me želja.
-Kako se osjecato danas?
Sretno ANA danas.
-Ja sam opet noćas hodala pet puta do wc-a i nešto me i trbuh stezao ali ok je samo da glava nebude opet ko balon i sve super.
-Sta cete kuhati danas? Ja natjerala dragog u osam u dućan ujutro i stavila kuhat domaću juhicu uhvatila me želja.
-Kako se osjecato danas?
Ja imam gomilu friško ubrzanog povrća tako da ću nešto iskombinirat, nema boljeg od domaćeg :)
Mene uhvatila neka euforija za sutrašnju utakmicu pa sam sva prpošna hahaha
Mi cemo grah od jucer, napravila sam ga vise kao juhicu, lagani.. sada smo u parku pa popodne do frendova na rostilj.. osvojila sam trudnicke hlace na faceu 🎉🎉 taaaman kada nemam vise nista za obuc 😂😂 moje spavanje nula bodova, pola noci sam budna, hodam na wc pa ne mogu zaspat, onda ulovim malo sna i moram opet pisat, ali na svu srecu praksa radi svoje pa obavim sve u potpunom mraku i ne otvaram oci uopce dok hodam po stanu ko zombi 😂prije spavanja rascistim put da ne bi neki legic nastradao i mirna sam.. lol
url=https://lilypie.com]
Eee ma stvarno mi je dosadilo vise sve… Oduvijek sam u pogonu, skolu, faks, studentski posao, odmah se zaposlila nakon faksa, sredivali stan, udala se, nikad mira nisam imala… I onda sad otkad ne radim ne znam sta cu sa sobom 😂 u pocetku mi je bilo okej, bila sam stalno umorna, povracala i nije mi bilo ni do cega.. ali saaaad… 😀
Pa evo, zadnjih tjedan dana idem svaki dan i nastavit cu tako jer mi stvarno odgovara, a i izgleda i bebacu 😀❤️
Joj sretno na pregledu, nadam se da ce ti dati dozvolu 🙏🙏 vjerujem da ce ti dobro doci 😍
A mozda se i sretnemo 😀
Bruna razumijem te u potpunosti, zivis sto na sat i onda odjednom si u leru 😂😂 al sve za nase bebice, pa cemo s njima uzivat kad nam dodju 😍😍 svaka tjelovjezba u trudnoci je super i za tebe i za bebaca i ako mozes iskoristi to sto vise 🤗
Hvala tiii 🤗🤗 nadam se da ce me pustiti a mozda se onda i sretnemo na plazi. 🤩🙂
i ja sam jucer bacila prvi kupanjac! Ali samo jednom jer mi se nije dalo opet presvlaciti, a i dosta je puhalo! Al moze se rec da sam osolila dupe 😂 kani cestitam na uspjehu! Vjerujem da je srce ko kuca! Kod nas danas za rucak juha, teletina s povrcem u pekacu i neka salatica 😍 popodne vjerojatno opet malo kupanja, ali tek iza tekme kaze muz!
url=https://lilypie.com]
Kani čestitke na uspjehu od malene 😍
Ana jos jednom sretno danas i lijepo se zabavite 🤗
Mi cemo juhicu, musaku i zelenu salaticu 🤩
Kod mene trbuscic raste ocigledno, svaki dan je sve veci i veci. 😊 osjecam se dobro, bilo bi jos i bolje kad bi mogla bit aktivnija 😁 vaga pokazuje +1 kg. Ja zadovoljna 😀
Hvala cure😘.
Vidim svi slabo spavamo😅.
Kod nas danas teleca juhica,pohani patlidzani,teleca snicla ,salata i domaci kruh😋
💜Karla💜Nicol💙Anton
Hvala cure😘.
Kod nas danas teleca juhica,pohani patlidzani,teleca snicla ,salata i domaci kruh😋
To ćeš se nakuhati danas 😆
Hvala cure😘.
To ćeš se nakuhati danas 😆
😂😂😂u elementu sam mozda padne jos nesto slatko😉.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Sortiraj odgovore
Najstariji