Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bulbi91
    08. Svibanj 2018. 19:40

Hvala vam curke ♥♥♥.
    Kani ocito da jesmo,al mislim da je ovo najslađe mirovanje😍....srecom pa imam b net pa bar imam kaj gledat preko dana,a i seka i mama su me opskrbile s knjigama pa bar nekako kratim vrijeme...
    Ma neka je veca bebica,samo nek se one fino razvijaju i nek ♥ kucaju i sve to bude ok🤗

08. Svibanj 2018. 20:47

Bulbi drago mi je da je sve ok 😊 ja brojim jos tjedan dana do pregleda, sutra po nalaze krvi i urinokulture

08. Svibanj 2018. 20:54

Drago mi je da je sve dobro, super je cuti tako dobre vijesti. ❤

AllieH
    08. Svibanj 2018. 22:11

Bulbi, mogu misliti koliko si se uplasila! Drago mi je da je sve super i neka se tako i nastavi! 

Luka ❤

Bulbi91
    08. Svibanj 2018. 22:36

Je,bas sam se uplasila...sva sam bila zbunjena kod dr...doslovno mi je par puta morao ponovit da je sve ok da srceko kuca i da se sve uredno razvija jer sam ga ja sva zbunjena gledala... ta krv me bas uplasila...
    Ali najvaznije je da je sve ok i samo nek tako i ostane dalje 🙏🙏♥♥...
    Suzy brzo ce tjedan dana proci 😊...mi za 3 tj.imamo kontrolu i dr.je spominjao da bi ponavljali CB kad krvarenje prođe da nebi doslo nedaj Boze do kakve infekcije radi krvarenja....

• Maraska
    08. Svibanj 2018. 22:45

Čitam komentare i to sve odlične vijesti! Čestitam cure 
    Ušla sam u 7. tjedan. Nešto sam si sva čudna. Dobila po tijelu neke madeže. Izgledaju ko flekice. Inace nemam madeže one ispupcene nego je bilo samo nekoliko točkica, a sad ih se nakupilo najviše na grudima. Je li još nekome tako?
    Kosa mi je valovita. Zadnjih tjedana se počela ravnati i sad je skoro skroz ravna i počela se brže mastiti.
    Išla sam kuhati i gotovo mi je nepodnošljiv miris dinstanja. Morala sam izaći vani da ne osjetim taj miris 

Bulbi91
    08. Svibanj 2018. 23:10

Maraska nisi jedina😁...Ocito hormoni odrađuju svoje...sto se tice kose i meni se jako pocela mastit...operem ju i drugi dan bi mogla ulje iscjedit 🙈 ...lice isto postalo uzasno masno i pocela dobivat pristice ko pubertetlija....i iako samo lezim skuzila sam da se dosta znojim ,a nije bas da mi je vruce....

barbiemama
    09. Svibanj 2018. 08:36

meni su se sad malo prištići povukli i smirili. jedno dva tjedna sam bila prištava kao pubertetlija. najviše mi je muka od onih sintetičkih mirisa u wcu na poslu. mogla bih se porigati odmah.

kosa mi se isto brže masni i kao da nije onako sjajna kao inače. slamnatija je :D  što se madeža tiče, nisam ništa novoga primijetila.

AllieH
    09. Svibanj 2018. 09:06

Ja ne primjećujem ništa od tih simptoma... Lice mi je i inače čisto, ali sad u zadnje vrijeme baš posebno, još sam dobila i boje u licu kako je ljeto rano krenulo ove godine tako da zadnjih mjesec dana hodam bez pudera. 

Jedino što sam skužila da mi dim cigareta užasno užasno smeta ako sam u društvu nekoga tko puši. Moram se maknuti, inače mi stvarno ne bude dobro i dobijem užasnu glavobolju. 

Luka ❤

AllieH
    09. Svibanj 2018. 09:10

E i još nešto, puno brže se umaram. Sinoć nisam mogla opeglati u komadu cijelu mašinu veša, a inače kad se zalaufam, znam peglati po 3 sata. Iako, te neke stvari se mogu prepisati i proljetnom umoru, ne trudnoći. 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.