Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    08. Svibanj 2018. 16:07

Ja sam isto bila na kontroli, tsh mi je 1,57 nakon sto mi je povecala dozu- jedan dan 88 drugi 100. Tak da veselo al mi je drago da je tsh idealan i kak treba 😊

Dobro dosle nove curke 🤗

TPol
    08. Svibanj 2018. 17:00

Austrija 😀 Pijem svaki dan 50 eutirox , THS je bio 3,65 al meni on to ne mjenja nego tako sam cijelu prvu trudnoću pa cu valjda i sad tako 🤔 Ne idem na neke posebne kontrole radi toga ... vise problema stvara šećer nadam se da ga nemam sad već od početka . 🙄

Bulbi91
    08. Svibanj 2018. 18:12

Dobro dosle nove trudnice🤗.
    Cure moje,ja dozivjela sok...prije pregleda isla piskit kad ono opet svjeza krv i to je bas onak curkalo...ziva protrnula ,odmah mi svasta proslo u glavi...kad ono na pregledu sve u redu bebica se uredno razvija i srceko kuca♥...sad smo tocno 8tt i po ZM i po uzv-u....veliki smo 15mm,dobili smo i prve slicice i dr.mi je pustio da cujem srceko kako junacki kuca😍😍😍...za krvarenje mi je rekao da on ne vidi hematom...ali da vidi da se blizu cerviksa slijeva krv vjereojatno hematom koji je u pokusaju nastajanja,al posto curi nije se formirao...i rekao je da nema opasnosti za bebu jer nije u njenoj blizini ....al naputak je strogo mirovanje....osuđena sam na krevet ,al nije mi tesko sve za moju mrvu😍♥....

Maggie85 Hvala na savjetu proucavala sam prije tu prehranu ,također i paleo....al nekako se nisam vidjela u tome...ne volim zabrane ,ne smijes ovo ne smijes ono...vise balansiram....jedan dan mozda pojedem nesto nezdravije,a drugi dan se hranim.necim super zdravim😁...bila sam i na radionicama sirove prehrane i jako mi se svidjela...tako da se nekad baziram i na tome...na zalost sad sam osuđena da papam ono sto mi drugi skuhaju jer od dns sam dobila od dr.naputak da strogo mirujem....

Bulbi91
    08. Svibanj 2018. 18:16

P.s. cure i ja sam na euthyroxu zadnji tsh prije cca 3tj mi je bio 2,12 i malo mi je povisena terapija od pon -cet 50,pet-ned 75 ...također me i secer muci tako da sam i na sioforu uj 250,navecer 500...
    Kontrola obavezno svakih 6-8tj ....

Nunii
    08. Svibanj 2018. 18:57

Ja se sva prepala da je moja mala previse.
    1.29 cm.
    I meni je pustila da cujem srceko. Buduci da sam morala raditi vaginalni ultrazvuk,poslala sam dragog van. Kaze da je vani cuo srceko. Nije se mogao docekat da mi izvade krv i da vidi konacno prvu sliku bebaca.
    Ponudila mi je dosta toga za napraviti. Dogovor je pao na krv i mokracu. Nalaz dolazi kuci za tj dana.
    I bris napravila.

Bulbi91
    08. Svibanj 2018. 19:08

Ma bolje da je veca bebica 😊...je srceko se bas jako cuje...i osjecaj je predivan😍😍😍....
    Ja sam kks i urinokulturu obavila i sve je uredno...
    Sto se tice pregleda rekla sam da muza necu vodit bar dok mi jos radi vaginalni uzv...ako ce imat zelje uvijek moze kasnije ic samnom...a na slikice se dragi jako raznjezio 😍

Bulbi91
    08. Svibanj 2018. 19:11

Moze me netko uputit kako stavit ovu traku dolje liliypie...jel se to placa?ja usla na link i prikazalo mi nes da moram platit🙈

• Enna010
    08. Svibanj 2018. 19:20

I meni je muka konstantno najlakse mi je ujutru kada tek ustanem i kako vrijeme prolazi sve vise. Od zdrave hrane jedem samo smoothie i cijedim voce ovo ostalo mi najvise suha hrana godi na sve ostalo me jos veca muka uhvati

• Kani07
    08. Svibanj 2018. 19:22

Bulbi91 bravo za srceko drago mi je da je sve ok s bebicom,znaci zajedno smo osudeni na mirovanje😉ali sto se mora nije tesko sve za bebice❤️

💜Karla💜Nicol💙Anton

barbiemama
    08. Svibanj 2018. 19:33

Bulbi, baš mi je drago da je sve ok s bebicom 😊

moja bebica je na 8+3 bila 1.98cm.  doktorica je komentirala da je velika beba 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.