Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Svibanj 2018. 11:15

I ja sam na folacinu, tako gin prepisao... Dobrodosle nove curke 🤗

Bulbi91
    09. Svibanj 2018. 11:19

Maggie85

Ja također ne koristim Folacin, već ovo: https://hr.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Fully-Active-Folate-400-with-Quatrefolic-400-mcg-90-Veggie-Caps/38067

Jel i kod tebe MTHFR heterozigot?🙈

• Kani07
    09. Svibanj 2018. 11:22

Dobro dosle nove mame😁!Ja pijem femibion od vitamina.

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    09. Svibanj 2018. 11:31

Pticaselicazgst

Ja si bas neki dan mislim kako mi ovdje pricamo o svojim iskustvima, strahovima i svemu sto prolazimo i kako o tome ne mogu pricat s nikim nego s vama jer mislim da me najbolje razumijete. 😊 bas mi je drago da postoji ovaj forum 🤗

Meni isto! Pogotovo što nikome nismo govorili za trudnoću i nećemo još neko vrijeme, a opet mi treba da mogu s nekim prolaziti kroz to sve. 

Luka ❤

Bulbi91
    09. Svibanj 2018. 11:35

AllieH

Pticaselicazgst

Ja si bas neki dan mislim kako mi ovdje pricamo o svojim iskustvima, strahovima i svemu sto prolazimo i kako o tome ne mogu pricat s nikim nego s vama jer mislim da me najbolje razumijete. 😊 bas mi je drago da postoji ovaj forum 🤗

Meni isto! Pogotovo što nikome nismo govorili za trudnoću i nećemo još neko vrijeme, a opet mi treba da mogu s nekim prolaziti kroz to sve.

Slazem se😊...uvijek se ovdje moze dobiti podrska i ohrabrenje i pokoji savjet😊

Maggie85
    09. Svibanj 2018. 11:42

Bulbi91

Maggie85

Ja također ne koristim Folacin, već ovo: https://hr.iherb.com/pr/Doctor-s-Best-Fully-Active-Folate-400-with-Quatrefolic-400-mcg-90-Veggie-Caps/38067

Jel i kod tebe MTHFR heterozigot?🙈

Yup!

• Enna010
    09. Svibanj 2018. 11:43

Uh nezgodne su ove mucnine i pospanost u isto vrijeme za funkcionisanje na poslu ja jedva samo odbrojavam kada ce vrijeme za ici doma i leci💤

Ana89
    09. Svibanj 2018. 11:44

Još mi koje smo prvi put trudne i sve je novo. Anyway , ja čekam svoj drugi ultrazvuk slijedeći tjedan.. Zadnji put sam bila 7. tjedan , bebač je bio centimetar velik. Jedva ga čekam opet vidjeti 😍. Ovaj put vodim i dečka sa sobom unutra, znam da će biti znatiželjan 😊😊

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

luks
    09. Svibanj 2018. 11:56

pozdrav cure, čitam Vas od početka, ali nikako se pridružiti (iako koliko sam čitala redovito, 100% sam upućena hehe). Ugl, moja trudnoća 6+1,  a prvi pregled sam naručena 23.5. , bit ću točno 8tt.   nisam se htjela prije naručivati, jer iza sebe imam 2 spontana i 1 urednu trudnoću tj. sinčića od 4 godine, pa iz opreza jer sam doživjela oba "ishoda" ...
    Što se tiče simptoma, meni je prošli tjedan bio grozan jer sam imala i upalu grla pa bila na antibiotiku... a mučnine sam imala, ali nisam povraćala. grudi su zona "ne diraj"   i meni je stomak malo izražen pa na poslu sjedim otkopčanih hlača  
    pijem Novalac još od prije trudnoće, i Andol 75 od kad sam napravila test (po preporuci ginekologice ,zbog prethodnih spontanih) ...
    eto curke, malo poduži post za upoznavanje
    i da, termin mi ispada 01.01.2019. (znam di ću na doček

Lovre

Eni.6
    09. Svibanj 2018. 12:21

Dobrodosla luks,tu smo sa terminom (29.12),ja jos 10 dana treba da cekam prvi pregled,i ja cu tada biti punih 8.
    Kod mene se simptomi ne menjaju,sva mi hrana odgovara,nemam mucnine,grudi iste kao pre ali znatno uvecane bradavice.Od svih novih simptoma lenjost mi je najizrazenija 😂 Ponekad se pitam sta se dole zbiva i da li sam stvarno trudna,posle prethodne trudnoce koja se zavrsila spontanim,ne mogu da se opustim i iscekam taj prvi pregled.

To get the code: Tap and

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.