Cure,
Jel ima koja problema s konstantnim osjecajem gladi?Ja pojedem nesto i kroz 1,5-2h ja vec umirem od gladi…uj se budim nenormalno gladna….trudim se ne jesti bas previse gluposti i rasporedim si vise manjih obroka…inace imam i inzulinsku rezistenciju,ali mjerim secere i uredni su….imala sam osjecaj da sam se udebljala,a vaga pokazuje cak i nesto manju kilazu🤔🤔
Jako puno trudnica kaže da imaju te napadaje gladi… Što jedeš inače? Napiši nekoliko obroka poslije kojih si brzo gladna. Ja inače ne jedem skoro nikakve šećere ni škrobaste namirnice, više jedem povrće, meso i masnoće koje koristim za pripremu mesa i povrća. Pokušaj jesti više zdravih masnoća, maslac, oraščiće svih vrsta, sjemenke, čvarke i sl. Masnoća nas zapravo drži sitima. Ako pojedeš namirnicu tipa krumpir, riža, tjestenina, med, datulje ili bilo kakav slatkiš, brzo se podigne šećer u krvi i brzo pada.
Secere uopce ne jedem radi inzulinske rezistencije ne smijem...to je stvarno rijetko,bas ako mi dođe zelja...
Evo tipa za dorucak pojedem snitu kruha sa namazom sirnim ili pasteta,nakon toga kad sam ogladnila od domaceg kefira,banane i jagoda sam napravila shake i to popila...za rucak sam radila spagete carbonaru i ciklu...nakon tog san jela ananas i grozde...
Ali nekidan sam imala full zdravi rucak spinat i jaja i 3x sam morala "rucat"....neovisno sto jedem gladna sam...a sto se tice cvaraka i suhomesnatih proizvoda ne bi ih smjela uopce jesti....tako da to fkt pokusavam izbjegavati...bademe znam tu i tamo hrickat i brusnicu....al iskreno to me uopce ne zasiti...od previse badema mi samo bude lose u zelucu :/..
EVo me zenske,vratili se kuci taman. Ginic kaze da je beba super, ulazim u osmi tjedan,srceko radi ko veliko. Vadila sam krv i cekam rezultate tjedan dana.
Termin 19.12 😃
Lijepo ste se raspisale. Kada se smire dozivljaji citam ❤️
Bas mi je drago radi dobrih vjesti s pregleda 😍😍 samo neka se tako i nastavi 😊
EVo me zenske,vratili se kuci taman. Ginic kaze da je beba super, ulazim u osmi tjedan,srceko radi ko veliko. Vadila sam krv i cekam rezultate tjedan dana.
Termin 19.12 😃
Lijepo ste se raspisale. Kada se smire dozivljaji citam ❤️
Bas lijepe vijesti😍...Nunii mi smo onda tu negdje,mi smo sutra tocno 8tt😊
Rekla mi je da ne smijem jesti jaja,piti mlijeko,salame i sir ni slucajno
Jaja mi svejedno uzasno smrde,mlijeko ne pijem ima 4 godine. Sir mi je jedina slabost.
Zasto ne mlijeko i jaja?Kuzim za svjeze mlijeko,al zasto ne trajno ili termicki obrađeno...jaja isto neces sirova jesti🤔
https://klokanica.24sata.hr/trudnoca/trudnica/zasto-bi-trudnice-trebale-redovito-jesti-jaja-6702
Nunii👍Drago mi je da je sve ok i mi smo danas na pregledu bili 8+4 blizu smo😉.Meni je rekla salame,suho meso,pastete ali zasto mlijeko i jaja ne?
💜Karla💜Nicol💙Anton
Maggie85
istrazila sam bas na netu oko tog :))
Nuni,
jos jedne pozitivne vijesti danas :)))) Uzivaj :))
A inace, ja jedem sve, sir obozavam :O Niko mi nista nije zabranio, a kako frka trka okp trombofilije I krvne grupe, nisam ni gledala sta nije preporucljivo. Nekako mi, ako cu uspijeti savladati ove probleme oko krvi, nije valjda da ce me hrana zeznuti :D
A dva dana jedem tesku hranu, mojim roditeljima slava (pravoslavni obicaj), supa, sarma, rolana piletina, prasetina, sir, sos I na kraju kolaci hahaha.Mama i muz danas galame da pretjerujem haha :)) Ove sto su gladne, ajde na rucak :D
Nije mi puno objasnjavala.
Dobila sam i papir,razumijem da ne smijem piti alkohol. Inace alkohol ne podnosim bas,ali cigarete...
Mozda jaja ne kada su tu kod nas zarazena. Pocele opet pizdarije.
Pola toga mi smrdi i ne mogu jesti. Jos mi ona kaze nemoj ovo ni ovo.
Zivjeti cu na sojinom mlijeku,rajcicama i pomfriju. Svaki dan mi je nesto novo fuj za jesti. A ono gledam,sline teku i jede mi se. Onda uzmem i vratim jer mi miris ne odgovara.
Sortiraj odgovore
Najstariji