Boze, ovako kad citam tuđa iskustva, nevjerojatno koliko nas ima da smo prosle spontani. ☹️ I u svojoj okolini znam dosta slucajeva, prestrasno..
Zato mi i je tesko bit pozitivna, raspoloženje mi varira od totalne euforije zbog trudnoće do totalnog straha kako ce sve završit. Svi mi kažu da ne razmišljam o tome, da triba bit pozitivan i sve ja to znam i sama, al kad ne možeš protiv sebe i tog straha. Ne znam kako vi ostale po tom pitanju,nadam se da ste manje strašljivice od mene 😊
seudoHTML, UBBCode and BB Code
Iskreno,ja sad imam manje straha nego u toj trudnoci koja se zavrsila spontanim.Tada sam bila potpuno paranoicna,sve mi je bilo nepoznato,stalno sam iscekivala da nesto krene naopako i tako je i bilo. Sad sam malo drugacija,valjda sam se psihicki puno istrosila na tu prethodnu(a to je bilo pre samo 2 meseca),svesna sam da priroda radi svoje bez mog narocitog uticaja,mada sam i dalje vrlo oprezna i pazljiva.Mislim da necu moci skroz da se opustim dokle god ne prodje ovaj prvi trimestar
To get the code: Tap and
I ja sam strašljivica daze, nisi jedina. Ide mi 13. tj. trudnoće, a još nisam rekla svima na poslu, nekako mi je to preprivatna stvar. Svi će se tome veseliti i gledati na to kao na gotovu stvar, a ja sama još tako ne razmišljam, nije mi trudnoća još "stvarna", kako kaže moja frendica. Na pregledima imam dojam kao da mi netko pokazuje snimku neke druge trudnice. Valjda će se to promijeniti kad trbuh poraste, i kad budem mogla osjetiti bebu.
Čak je muža više primila euforija nego mene, on je svima u firmi rekao. Šali se da beba sad ne smije odustati kad smo platiti Nifty. Ma neka i tih novaca, samo da sve bude ok.
Maggie85 kako uspijevas sakriti na poslu zbog odjece. Neko je vec napisao kako sjedi na poslu otkopcan i ja sam ista😄 sve me klasicne pantole koje imam preko stomaka stezu. I kada su ti prestale mucnine ako si ih uopce imala? Ja sam u 8 tj i pravi sam baloncic
Maggie85 kako uspijevas sakriti na poslu zbog odjece. Neko je vec napisao kako sjedi na poslu otkopcan i ja sam ista😄 sve me klasicne pantole koje imam preko stomaka stezu. I kada su ti prestale mucnine ako si ih uopce imala? Ja sam u 8 tj i pravi sam baloncic
Napuhane smo zbog crijeva više nego zbog samog ploda. Ja sam u 8. tjednu još imala uvučen trbuh, sad je samo ravan iipolako mi se samo strukić širi ( iako samo ja to vidim) Mučnine nisu još prestale u 9. tjednu skroz, ali su se dobrano smanjile. Ali još spavam po pol dana i izbjegavam uske hlače. Kad se bude počelo vidjet, još ću istaknuti 😊😊
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Znam da je to samo napuhanost ali svejedno je vidljiva😅 ja sam puno tijesto pocela da jedem jer mi godi kad sam gladna i kad mi je muka a ne bi trebala udebljacu se bezveze ali stvarno ima momenata kada ne mogu nista drugo
Meni se isto trbuscic malo nazire, sta u 1. trudnoći nije bio slučaj do 5.mjeseca. Al sta kazete, vjerojatno je to zbog nadutosti😊 Maggie85 kad si radila nifti? Jesu bili vec rezultati? Ja se još mislim bi li radila taj test.
seudoHTML, UBBCode and BB Code
Dobro dosle nove curke 🤗
Maggie obavezno nam javi a i saznat cemo prvi spol zimskih beba 😍
Heej zene i ja sam nova, termin 30.12. 😊 vidim da je jos netko napisao osjecaj mucnine kad je gladna.. znam kak je to.. ja se u 4h ujutro probudim ispovracam, opet najedem i spavat 😎
Dobrodošle cure I ja sam odlučila što manje ljudi upoznati sa svojim drugim stanjem. Jednostavno mi se ne priča o tome i ne odgovara na nikakva pitanja. Smatram da je prerano i nekako mi je to preosobno. Oni koji to trebaju znati, znaju. Ostali će to sami skužiti i vidjeti.
Od jučer sam pod prehladom. Nadam se da će to biti neka light verzija koja neće zahtijevati ništa drugo osim odmora i čajeva.
Imam dojam da sam se udebljala, ali vaga pokazuje oko pola kg više pa je valjda to više neki dojam ili nadutost.
Sortiraj odgovore
Najstariji