Sad kad vidim da vam sve brane, navalila na cokoladnu tortu... Da uzivam jos tjedan dana dok i meni ne pocne branit 😂
Ja sam isto konstantno gladna, a tek od prije koji dan su me pocele i grudi boliti, a danas imam one kao menstrualne bolove u trbuhu. Valjda to sad krecu lagano simptomi
Cherry, kad ti je pregled, koji dan?
Super mi je cuti lijepe vijesti i izvjesca s pregleda, samo nek se tako nastavi 😍
U utorak, 15.5 i vjerujem da ce biti sve ok. Ja sam cak i prije same trudnoce a pila tablete, tipa prenatal. Ginekolog mi rekao da ne moze stetit i da ce organizam tako bolje funkcionirat. I pocela pit jer smo svakako krenuli u akciju 😀
Da, u glavi mi je ostalo da smo ti i ja tu negdje u par dana, pa kontam da ces pregledu biti vise od 5+2. Mene su narucili 26.05., trazila sam da me me narucuju prije punih 6tt.
Ja sam zadnju imala 04.04., ciklusi su mi 25 dana.
Luka ❤
Sad kad vidim da vam sve brane, navalila na cokoladnu tortu… Da uzivam jos tjedan dana dok i meni ne pocne branit 😂
Sad me vec pomalo pacela hvata panika...pa jedino mi hrana u zivotu ide i da mi sad i to doktor zabrani pa sta onda 😂🤣🤣🤣...tako da apsolutno se slazem s odlukom
AllieH, meni je prvi dan bio 29.3 (zadnji dan 4.4.)a nemam pojma to racunanje, netko od prvog dana, netko od zadnjeg dana...aaahhhhh...ja sam dosta dugo bila na kontracepciji,kad smo odlucili da zelimo bebu doktor je rekao prestani pit, pricekaj jedan ciklus i onda slobodno..tako je i bilo, pa mi ciklusi u ovih par zadnih mjeseci i nisu bili bas dosljedni
Od prvog dana se racuna, jer tad ti zapocinje novi ciklus. Ti ces onda biti punih 7 vjerojatno.
A vise cemo ionako znati nakon prvih pregleda 😊
Luka ❤
Ma bitno da sve bude dobro, a tjedan gore dole proc ce i to AllieH 😀
Bucka & Nunni, Vama je termin 19.12?? Jako lijep datum, govorim Vam iz osobnog iskustva, mi strijelci smo zakon, bit ce to super bebe
uspjela sam nać soc ginekologicu u novom zg. ne očekujem čudesa. zapravo, ne očekujem ništa. mislim nastaviti voditi trudnoću kod svoje ginekologice.
Dobro jutro cure!
Nisam imala pojma da je u Zagrebu toliki problem s ginekolozima, mislila sam da je bar tamo lako naći dobrog liječnika.
Žalosno koliko plaćamo to zdravstveno osiguranje i na kraju ipak tko god može ide privatno.
Luka ❤
Dobro jutro cure!
Nisam imala pojma da je u Zagrebu toliki problem s ginekolozima, mislila sam da je bar tamo lako naći dobrog liječnika.
Žalosno koliko plaćamo to zdravstveno osiguranje i na kraju ipak tko god može ide privatno.
Jutro🤗,
Ma ima dobrih gin.ali ne primaju jer su pretrpani pacijenticama ...a ovi sto primaju su opet po pricama ne tako dobri...prvih par god.sam se trudila trazit i istrazivat,onda sam se pomirila da moram privatno...i privstnika sam par izmijenila dok nisam dosla do svog dr....a za soc.mi je bitno da mi hoce otvorit bo i dat uputnice i recepte...
Sortiraj odgovore
Najstariji