Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina93
    06. Srpanj 2018. 19:16

barbiemama

Ana89

Kad si poslala za radosnicu? I hipp?

radosnica prije sigurno više od 3 tjedna, hipp prije 2 i pol. možda još dođe 😁

Doci ce ti sigurno ne brigaj 😁

Salatica9192
    06. Srpanj 2018. 19:25

Mina93

Salatica9192

Hahahaha,
    mene stomak nesto boli, zateze,opetttt, a rekla sam da necu da kukam oko tog vise (i evo kukam), pa istrazujem, lezim, itd :D
    Inace stigla mi zirafa iz Novalca :))) za par dana znaci.
    Nivea mi je odgovorila da ne salju van Hrvatske :D A Hipp nista jos.

Jel se za novalac treba samo registrirati ili saljes jos dodatno mejl😃

Samo registracija :) Ali sam se javila na fb stranicu Novalac Bosna i Hercegovina da vidim da li je to to i jeste :) To je bilo u ponedeljak.
    A imaju i besplatne uzorke prenatala, ali koliko sam skontala samo 4kom, i tu imas opciju da zatrazis, ali nisam to, sta cu od 4kom xD

Ana89
    06. Srpanj 2018. 19:28

barbiemama

Ana89

Kad si poslala za radosnicu? I hipp?

radosnica prije sigurno više od 3 tjedna, hipp prije 2 i pol. možda još dođe 😁

Radosnicu sam mjesec čekala. Hipp prije  tjedan u pol ili dva tjedna naručila pa očito još čekam haha 😆

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Ptičica
    06. Srpanj 2018. 20:24

Sustigle su i mene mucnine..i povracanje 😥 ali jednom dnevno pa se ne zalim. A mucnine krenu iza rucka. Popodnevne 😅
    E sad, kad krene povracanje zna me bas jako presjeci nisko u trbuhu. To mi je logicno, ipak je napor u pitanju i zeludac se grci. Ali ima li utjecaja na bebu? Bas zna na nekoliko sekunda jako zabolit 😟

Ana89
    06. Srpanj 2018. 20:31

Ptičica

Sustigle su i mene mucnine..i povracanje 😥 ali jednom dnevno pa se ne zalim. A mucnine krenu iza rucka. Popodnevne 😅
    E sad, kad krene povracanje zna me bas jako presjeci nisko u trbuhu. To mi je logicno, ipak je napor u pitanju i zeludac se grci. Ali ima li utjecaja na bebu? Bas zna na nekoliko sekunda jako zabolit 😟

Drži se čvrsto za trbuh ako kišeš, povraćaš, čak i teža nužda u 1. tromjesečju - ali izbjegavaj napore na wc u. Ako bol bude kratka nije strašno. Ili neka neugoda . Beba je još osjetljiva ful pa ipak malo pripazi. Sjećam se kad sam ja imala napadaje kašljanja od prehlade u 6. TT....uff...trbušni su me boljeli,, a beba unutra. Bojala sam se ful.

Ptičica
    06. Srpanj 2018. 20:41

Ana89

Ptičica

Drži se čvrsto za trbuh ako kišeš, povraćaš, čak i teža nužda u 1. tromjesečju - ali izbjegavaj napore na wc u. Ako bol bude kratka nije strašno. Ili neka neugoda . Beba je još osjetljiva ful pa ipak malo pripazi. Sjećam se kad sam ja imala napadaje kašljanja od prehlade u 6. TT….uff…trbušni su me boljeli,, a beba unutra. Bojala sam se ful.

Bas je nelagodno. Onako ostar ubod i sad mi je na tom mjestu osjecaj tupe boli. Ili kao pritisak, mozda bolje nego bol. A jbmti..iz lezeceg polozaja je dosao nagon i kako sam naglo poletjela "u zrak" tako me zabolilo. Dobro je, bice dobro. Odsad drzim trbuh svim silama 🙂

Ana89
    06. Srpanj 2018. 20:44

Ptičica

Ana89

Ptičica

Drži se čvrsto za trbuh ako kišeš, povraćaš, čak i teža nužda u 1. tromjesečju - ali izbjegavaj napore na wc u. Ako bol bude kratka nije strašno. Ili neka neugoda . Beba je još osjetljiva ful pa ipak malo pripazi. Sjećam se kad sam ja imala napadaje kašljanja od prehlade u 6. TT….uff…trbušni su me boljeli,, a beba unutra. Bojala sam se ful.

Bas je nelagodno. Onako ostar ubod i sad mi je na tom mjestu osjecaj tupe boli. Ili kao pritisak, mozda bolje nego bol. A jbmti..iz lezeceg polozaja je dosao nagon i kako sam naglo poletjela "u zrak" tako me zabolilo. Dobro je, bice dobro. Odsad drzim trbuh svim silama 🙂

Ako ikad budeš kihala, sjedni. Kontrakcija na trbuh je minimalna.

Ptičica
    06. Srpanj 2018. 20:49

Hvala ti Ana 😘

• Kani07
    06. Srpanj 2018. 20:58

Cure ja vam malo izisla s muzem da pogledamo nesto za vrt i na slsdoled da odemo,i tako u centru odjedanput mi je tako pozililo bez upozorenja ,prekid programa ulovio me je u zadnji tren ,sjeli me sok hladan malo me umili i dosla sebi,e da mi iz cista mira tako lose dode doslovno u minuti.Covjek mi se prepo necu ni u wc sama kaze😂😂😂.
    I ja sam se registrirala na svasta nesto ako nesto dode javim ,htjela sam sliku mog trbusica stavit ali nece da primi nikako probat cu kasnije s laptopa 3😉.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Pikica89
    06. Srpanj 2018. 21:00

Mina93

Curke jel kojoj trbuh izbocen vise s jedne str nego s druge? Ja imam grbicu dok lezim na ledjima i evo gledam nekako mi nepravilan 😂

😂😂😂 Tak je isto i kod mene al sam mislila da si umišljam... Znaci nisam jedina 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.