Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zadranka86
    06. Srpanj 2018. 15:57

Strudlica

zadranka86

Hvala curke bass cu pitat i svog ginica sl put..jaoo sto se tice busica ja sam u 14+4..moj je kao da san neki 6mj.iskreno..kod mene jakooo brzo se pojavi trbuscic i dosta velik bude za recimo tjedne trudnoce..nezz tako mi je i do sad bilo jer nije mi prva trudnoca..ali sve je to od zene do zene….ali ponosno isticemo busicu…😍😍😍😍samo da je sve ok.to je naj vaznije😗

U prvoj trudnoći mi se tek nešto naziralo krajem 4 mjeseca, a ovaj puta koda je iskočio čim sam saznala da sam trudna… To me baš zbunilo jer sam mislila da sam se možda udebljala (vrlo teško moguće),ali vidim da nas ima još :)

Draga tako i kod mene istooo..i kad pokusam uvuci ne ide..znaci ipak je pravi trudnicki😗😗😗

url=https://lilypie.com]

Blaza26
    06. Srpanj 2018. 17:49

Curkee,sta ste se usutile 😁😁😁 jel to popodnevni spavanac? Kod nas je tako sparno,oblacno kao da ce kisa,a nece. Vani kao da je neko upalio fen pa puse,tako kopal zrak 😴

• Strudlica
    06. Srpanj 2018. 18:14

Ma kakav spavanjac, radno punom parom 
    Ja nikad ne spavam popodne,kad se probudim sam nervozna i ne znam di sam tako da to nije za mene 

Salatica9192
    06. Srpanj 2018. 18:18

Hahahaha,
    mene stomak nesto boli, zateze,opetttt, a rekla sam da necu da kukam oko tog vise (i evo kukam), pa istrazujem, lezim, itd :D
    Inace stigla mi zirafa iz Novalca :))) za par dana znaci. 
    Nivea mi je odgovorila da ne salju van Hrvatske :D A Hipp nista jos. 

• Strudlica
    06. Srpanj 2018. 18:36

Ja sam na Hippu ispunila registracijskih dio i nisam dobila mail za potvrdu i kad se probam logirat neće... I onda stavim  kao da sam zaboravila lozinku da mi mail pošalju i nikad ne dobijem taj mail,baš ne kužim 

barbiemama
    06. Srpanj 2018. 18:53

meni još nije stigao hipp. a ni radosnica.

Mina93
    06. Srpanj 2018. 18:56

Curke jel kojoj trbuh izbocen vise s jedne str nego s druge? Ja imam grbicu dok lezim na ledjima i evo gledam nekako mi nepravilan 😂

Ana89
    06. Srpanj 2018. 18:59

barbiemama

meni još nije stigao hipp. a ni radosnica.

Kad si poslala za radosnicu?  I hipp?

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Mina93
    06. Srpanj 2018. 19:01

Salatica9192

Hahahaha,
    mene stomak nesto boli, zateze,opetttt, a rekla sam da necu da kukam oko tog vise (i evo kukam), pa istrazujem, lezim, itd :D
    Inace stigla mi zirafa iz Novalca :))) za par dana znaci.
    Nivea mi je odgovorila da ne salju van Hrvatske :D A Hipp nista jos.

Jel se za novalac treba samo registrirati ili saljes jos dodatno mejl😃

barbiemama
    06. Srpanj 2018. 19:13

Ana89

Kad si poslala za radosnicu? I hipp?

radosnica prije sigurno više od 3 tjedna, hipp prije 2 i pol. možda još dođe 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.