Meni su za kupanje rekli da izbjegavam oko Rijeke i tako na mjestima gdje je zagađeno more...na čistim plažama nema zapreka :)
Onaj UZV je prekrasan! <3 Ja ne mogu vjerovat da se to tako brzo razvija :D
Moj trbuh je vidljiv inače i sada kada me zatvor muči grooozno. Kada dobro obavim wc sam u kao netrudnom stanju. Grozno
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
Tako je i meni rečeno, sve dok je dolje sve ok da radim sve aktivnosti kao i do sada, a kad osjetim neki napor jednostavno da stanem ili smanjim tempo
Hvala curke bass cu pitat i svog ginica sl put..jaoo sto se tice busica ja sam u 14+4..moj je kao da san neki 6mj.iskreno..kod mene jakooo brzo se pojavi trbuscic i dosta velik bude za recimo tjedne trudnoce..nezz tako mi je i do sad bilo jer nije mi prva trudnoca..ali sve je to od zene do zene....ali ponosno isticemo busicu...😍😍😍😍samo da je sve ok.to je naj vaznije😗
url=https://lilypie.com]
zadranka gdje se uopce kupati a da je provjereno cisto more? Sve mi se cini krcato, eventualno Puntamika? 🤔 ja sanjam o kupanju, ali strpljen, spasen!
Hvala curke bass cu pitat i svog ginica sl put..jaoo sto se tice busica ja sam u 14+4..moj je kao da san neki 6mj.iskreno..kod mene jakooo brzo se pojavi trbuscic i dosta velik bude za recimo tjedne trudnoce..nezz tako mi je i do sad bilo jer nije mi prva trudnoca..ali sve je to od zene do zene….ali ponosno isticemo busicu…😍😍😍😍samo da je sve ok.to je naj vaznije😗
U prvoj trudnoći mi se tek nešto naziralo krajem 4 mjeseca, a ovaj puta koda je iskočio čim sam saznala da sam trudna... To me baš zbunilo jer sam mislila da sam se možda udebljala (vrlo teško moguće),ali vidim da nas ima još :)
da li je mozda netko krajem prvog tromj. Bio na masazi?
Ja ju kronicno trebam ali ne znam hocu moci lezat na trbuhu 40min?
Nije važno odakle dolaziš ni kuda ideš ako si sretan dok hodaš.
da li je mozda netko krajem prvog tromj. Bio na masazi?
Ja ju kronicno trebam ali ne znam hocu moci lezat na trbuhu 40min?
Pa ako ne možeš ma trbuh onda ćeš na bok,tako sam ja :) prilagode se oni tvojim potrebama :)
Meni su za kupanje rekli da izbjegavam oko Rijeke i tako na mjestima gdje je zagađeno more…na čistim plažama nema zapreka :)
Onaj UZV je prekrasan! <3 Ja ne mogu vjerovat da se to tako brzo razvija :D
Moj trbuh je vidljiv inače i sada kada me zatvor muči grooozno. Kada dobro obavim wc sam u kao netrudnom stanju. Grozno
Također,odem na wc,vratim se kao da sam rodila 😂😂😂😂😂 nevjerovatno haha,onda me uhvate lude misli kao je li sve u redu s bebom posto nemam stomak 😂😂😂😂😂 bas sam puna zraka,kad ce ova nadutost proc 😡😬
zadranka gdje se uopce kupati a da je provjereno cisto more? Sve mi se cini krcato, eventualno Puntamika? 🤔 ja sanjam o kupanju, ali strpljen, spasen!
Du,strpljen spasen,ja se samo tjesim da cu dogodine s bebom na more,odmah mi lakse 😍😍
Ejjj.draga a iskreno nezz ni ja koliko covik igdi moze sad nac cisto..jer sve je krcato....cak i one plaze koje su inace malo pustije sad su zatrpane..a nezz puntamika...uffffff....ako mene pitas naj nekako mi je ona naj vise u ❤...mislim da bi trebalo ic dalje zd..na divlje plaze..
Sortiraj odgovore
Najstariji