Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Strudlica
    06. Srpanj 2018. 11:35

Maggie slikice su divne :))))
    Salatice da svaki put, ali kod mene je predostrožnost zbog otvaranja u prošloj trudnoći pa sad svaki put sve kontrolira.. samo što je to meni tako neugodno, kao da mi to umanjuje vrijednost trudnoće kad tako kopaju... 
    Ali sve za naše mrcice i svaki put samo da mi ne kaže cerviks se smanjuje i kad kaže dobro je reko sad nek radi šta god treba 

pepillu
    06. Srpanj 2018. 11:35

Uspilo je, hvalaa 

Ana89
    06. Srpanj 2018. 11:48
    Evo cure, mala porukica iz aplikacije HiMommy ako je nemate 😀
    Evo cure, mala porukica iz aplikacije HiMommy ako je nemate 😀

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

AllieH
    06. Srpanj 2018. 11:50

Cure koje ste na Utrogestanima vaginalno, bojite li se da tim silnim čačkanjem i svakodnevnim guranjem toga možemo izazvati neko sranje? Meni je to ovih dana počelo prolaziti kroz glavu. 

Luka ❤

Pticaselicazgst
    06. Srpanj 2018. 11:57

AllieH

Cure koje ste na Utrogestanima vaginalno, bojite li se da tim silnim čačkanjem i svakodnevnim guranjem toga možemo izazvati neko sranje? Meni je to ovih dana počelo prolaziti kroz glavu.

Allie na sto tocno mislis? 
    Ja ga stavljam svaki dan, nisam razmisljala o tome. 😕 pazim da operem ruke prije i nakon, tako da ne pokupim neku infekciju. 

Maggie85
    06. Srpanj 2018. 12:00

AllieH, meni je već puna kapa vaginalnih utrogestana, stavljam ih već 15 tjedana, a rekla je danas doktorica da bi ih ona još zadržala barem 4-5 tjedana. Ali ne bojim se da čačkanje smeta, svaki put dobro operem ruke, a i daleko je to od bebe. Rekla sam doktorici da idemo na more pa me pitala želim li zamijeniti utrogestan s Duphastonom, dok sam na moru, da nemam iscjedak, pa ću sad tako par dana.
    Hvala svima na dragim komentarima. 😍
    Smijem na more, cerviks je 46 mm, zatvorena skroz, i evo napokon smo na Lučkom! Pozdravljam Zagreb na par dana! 😘 svima vama!

• Kani07
    06. Srpanj 2018. 12:02

Maggie85

AllieH, meni je već puna kapa vaginalnih utrogestana, stavljam ih već 15 tjedana, a rekla je danas doktorica da bi ih ona još zadržala barem 4-5 tjedana. Ali ne bojim se da čačkanje smeta, svaki put dobro operem ruke, a i daleko je to od bebe. Rekla sam doktorici da idemo na more pa me pitala želim li zamijeniti utrogestan s Duphastonom, dok sam na moru, da nemam iscjedak, pa ću sad tako par dana.
    Hvala svima na dragim komentarima. 😍
    Smijem na more, cerviks je 46 mm, zatvorena skroz, i evo napokon smo na Lučkom! Pozdravljam Zagreb na par dana! 😘 svima vama!

Sretno i fino se odmorite,neku morsku slicicu za nas koji ne smijemo nikud😘

💜Karla💜Nicol💙Anton

• Kani07
    06. Srpanj 2018. 12:07

Pticaselicazgst

AllieH

Allie na sto tocno mislis?
    Ja ga stavljam svaki dan, nisam razmisljala o tome. 😕 pazim da operem ruke prije i nakon, tako da ne pokupim neku infekciju.

Cure ja jos do pon na utrogestanu i iskljucujemo ga potpuno ,nadam se da bude ok,u prijasnjim trudnocama sam nastavljala sa Prepar tabletama ali te su tablete uzasne i sad pitam tu dr i govori ona meni da je to iz starog vjeka da se to ne koristi tu vec 30 god, luda kuca .

💜Karla💜Nicol💙Anton

AllieH
    06. Srpanj 2018. 12:13

Ne znam ni sama što točno mislim, valjda time ne možemo izazvati neko prerano otvaranje ili nešto slično... A i infekcije, da. Bez obzira na pranje ruku. 

Luka ❤

AllieH
    06. Srpanj 2018. 12:13

Maggie, uživaj na moru! 

Luka ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.