A do 12 sati sam nekako ok ali poslije podne mucnina me ubi lakse mi je kad zvacem nesto tako da non stop zvacem😂😂😂,danas mi je dr rekla salame ,suho meso,pastete i to zaboravim radila mi je test na toxoplazmu ako sam dobro napisala za svaki slucaj kaze pa dok nalaz ne dode da to ne jedem a meni se jedu te nezdrave stvari.
💜Karla💜Nicol💙Anton
Kani07 Pa bas tako nekako 😏...kad sam gladna mucnina ubija,kad se najedem napuhnem se ko 🎈....
Valjda je to tako normalno.....cim zavrsim s jednim obrokom,legnem i razmisljam sta cu sljedece jest🙈
Drago mi je da je kod tebe sve ok😊...
Ja sutra pop imam kontrolu i moram priznat da sam jako nestrpljiva.....
Ajoj krenule su zabrane🙈...meni se bas zna pasteta jest i bas ju s gustom pojedem i to neku junior🙈...
Mah,ionak je pitanje sto je dns zaista zdravo..
Voce i povrce puno pesticida tako da smatram da pokoja pasteta ne moze nastetit...znam da se jedino s tunom ne treba pretjerivati radi zive i to mi ima logike...
Ja mislim da nista sto je previse nije dobro al hajde cekat ce mo taj test,drzim fige da sutra bude ok na pregledu 💪😘
💜Karla💜Nicol💙Anton
napokon sam se narucila u doktora, muz jos nista nezna, taman ce dan prije kontrole doci kuci tako da ide samnom ... nadam se da ce biti sve ok, to je prvi pregled i tada cu biti 5 +2 ako sam dobro uhvatila ovo vase racunanje. ja sam na samom pocetku, nemam neke simptome osim malo bolnijih grudi, nisam jos ni svjesna valjda da sam trudna, osim sto su tri testa bila pozitivna
Evo mene s drugog pregleda. Sluzbeno 6+3 ali je rekao da je plod razvijen za 7. Čula srčeko. Prekrasno 😍. Termin 15.12. 😍 pozdrav svim novim curama i zelim vam mirnu i sretnu trudnoću 😘
isti smo termin 😉
pepe, tek stizem odogovriti. Krivo sam napisala 19.12. je termin ali je rekao da će ga ranije pomaknuti ali za sad je tako Ja sam isto napuhnuta i sama sebi bljak
a dragom nikad više seksi. hahaha Ja sam krenula isto s malih viškom kilograma, i sve me strah što me čeka na kraju. Ali živi bili pa vidili
Cure,
Jel ima koja problema s konstantnim osjecajem gladi?Ja pojedem nesto i kroz 1,5-2h ja vec umirem od gladi…uj se budim nenormalno gladna….trudim se ne jesti bas previse gluposti i rasporedim si vise manjih obroka…inace imam i inzulinsku rezistenciju,ali mjerim secere i uredni su….imala sam osjecaj da sam se udebljala,a vaga pokazuje cak i nesto manju kilazu🤔🤔
Jako puno trudnica kaže da imaju te napadaje gladi... Što jedeš inače? Napiši nekoliko obroka poslije kojih si brzo gladna. Ja inače ne jedem skoro nikakve šećere ni škrobaste namirnice, više jedem povrće, meso i masnoće koje koristim za pripremu mesa i povrća. Pokušaj jesti više zdravih masnoća, maslac, oraščiće svih vrsta, sjemenke, čvarke i sl. Masnoća nas zapravo drži sitima. Ako pojedeš namirnicu tipa krumpir, riža, tjestenina, med, datulje ili bilo kakav slatkiš, brzo se podigne šećer u krvi i brzo pada.
Maggie85,
hvala na odgovoru :))) A nisam iz Hrvatske, ne znam na sta mislis gdje vodis trudnocu, ali istrazicu da vidim na sta mislite pod "Petrova", pretpostavljam neka velika privatna klinika.
Petrova bolnica je najpoznatija bolnica za trudnice/porode u Zagrebu. Nije privatna. Tamo mi sad prate trudnoću jer sam kod njih išla u Zavod za humanu reprodukciju, da mi prate ovulacije i da vidimo "gdje šteka" i na kraju ostala trudna s inseminacijom.
Ja sam isto konstantno gladna, a tek od prije koji dan su me pocele i grudi boliti, a danas imam one kao menstrualne bolove u trbuhu. Valjda to sad krecu lagano simptomi
Cherry, kad ti je pregled, koji dan?
Super mi je cuti lijepe vijesti i izvjesca s pregleda, samo nek se tako nastavi 😍
Luka ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji