Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pticaselicazgst
    28. Lipanj 2018. 20:07

Da vidi bebu. Ne braca, mobitel sam piše. 🙄

Ana89
    28. Lipanj 2018. 20:10

Pticaselicazgst

Da vidi bebu. Ne braca, mobitel sam piše. 🙄

To radi i 17 tt? Probably. Jel to  vaginalno neugodno sad već u ovoj fazi trudnoće?

url=https://lilypie.com]

url=https://daisypath.com]

Pticaselicazgst
    28. Lipanj 2018. 20:13

Mislim da više neće gledat bebu vaginalno,  sve preko trbuha.  A vaginalno gledaju cerviks. Meni je sljedeći pregled 16.7, svi imate pregled prije pa baš javite kako vas je pregledao..  

Pticaselicazgst
    28. Lipanj 2018. 20:14

Meni je više neugodno kad ide rukama unutra,  gleda da li smo zatvorene itd..  Vaginalno i nisam puno osjetila jer mislim da ne ide duboko. Ovo čudno zvuci 😢

SarahZg
    28. Lipanj 2018. 20:18

Miranda

Svjesna probada i mene nekad. Dok god nije jaka bol i nema krvi normalno je 😘
    Sarah u prvom tromjesecju folat, u puno je boljem obliku i tijelu vise iskoristiv od folne kiseline u prenatalima a i nekad nema dovoljno folne u prenatalima, kako kojim. Od drugog tromjesecja nadalje samo prenatali, ne treba vise folat.

Ove moje imaju pa neznam dal' da ih mjenjam ili nastavim pit. Jel steti folna kasnije? 
    Meni je na neki čudan način potpuno oporavila jajnike i očistila nakon svih operacija.

Bruna92
    28. Lipanj 2018. 20:28

Meni je danas prvi put radila uzv preko trbuha

pepe1907
    28. Lipanj 2018. 20:46

mene je samo zadnji put pregledavala prstima i uopce me nije bolilo..a ja se vec pripremila i bila u grcu 😂 inace ne volim zenske gin.jer su bahate..ova je okej

Miranda
    28. Lipanj 2018. 20:59

SarahZg

Ove moje imaju pa neznam dal' da ih mjenjam ili nastavim pit. Jel steti folna kasnije?
    Meni je na neki čudan način potpuno oporavila jajnike i očistila nakon svih operacija.

U kojem si tt? Nije stetna, preporuka je piti ju do kraja trudnoce. Jedino je apsorpcija folata bolja zbog njegovog oblika, folna se losije apsorbira pa je bolje u ranoj trudnoci piti folat jer se neuralna cijev zatvara jako rano. Poslije nije toliko bitno i nisu potrebne tolike kolicine vitamina B9 pa je oblik folne dobar. 
    Cak su najnovije preporuke da se samo B9 pije kroz cijelu trudnocu, bez tih prenatala uopce. Dodatci jedino po potrebi, prema krvnoj slici. Ali ja sam prevelik trtaros za izbaciti sve osim folne pa se drzim prenatala od drugog tromjeseja ali pazim prema ks da ne pretjeram.
    Sutra sam na pregledu pa javim kakav je bio. Vjerujem da ce biti uzv preko trbuha a samo pregled vaginalno. 

Salatica9192
    28. Lipanj 2018. 21:04

Ana, 
    hahahahah ista sam :( Cesto bih istovremeno plakala i smijala :D Zovem se lujka u tim fazama haha
    Miranda, 
    nadam se da je proslo, a vjerujem da jeste, prebacaji smo teski. xD
    Meni isto gleda bebu preko stomaka, a mjeri cerviks vaginalno. Nista mi to nije bolno, ali to prsti, ono horor zeljezo, ono silovanjeeee :( hahaha :( Ukocim se svaki put i sigurno me vise boli zato, ali nema sanse, nmg se opustiti, pogotovo me sad nesto jos vise boljelo, vjer i strah veci zbog trudnoce.
    Svjesna,
    i ja sam razne bolove imala i imam, da sam pocela misliti da se otvaram, covjek me pregleda, veze, zatvorena skroz, nigdje kontrakcija, znaci sve je to normalno, ali kad osjetis, uspori malo :) 

Mina93
    28. Lipanj 2018. 21:32

Ja sam imala pregled prije tj dana i radio mi je samo uzv preko trbuha 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.