Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Salatica9192
    29. Lipanj 2018. 08:10

Hahaha, mi bas zajedno volimo imati slicne simptome :))) Dan za glavobolju, mucninu, super dan haha :) Ja sam ustala da spremam po kuci i nesto sam bez kondicije, srce zna zalupati kao da idem uz brdo, a ono obicni kucanski posao hahah, a dobro sam i doruckovala, izgleda da ne moze zajedno aktivnost i varenje mog lijenjog zeludca xD Jos neko se osjeca kao da ima osamdeset? :D

AllieH
    29. Lipanj 2018. 08:27

Ja sam jučer prehodala 5km, inače se osjećam tako šugavo jer cijelo vrijeme samo ležim, mislim da je tome došao kraj. Na noge mi se u 2 mjeseca toliko celulita nahvatalo i užasno izgleda, baš sam ljuta. Imam osjećaj da ga se nikad neću riješiti. 

Luka ❤

truskawka
    29. Lipanj 2018. 08:28

Hahaha Slastica tako mi je stalno jedva odem na vc 🤣🤣 srce mora pumpati k nasim bebicama pa smo mi nebitne 😋😋

❤N i V💙

Miranda
    29. Lipanj 2018. 08:31

Jutro!
    Mene za dobro jutro opet glava boli 😭
    Pregled u 12, jedva cekam 😍

Pticaselicazgst
    29. Lipanj 2018. 08:34

AllieH

Ja sam jučer prehodala 5km, inače se osjećam tako šugavo jer cijelo vrijeme samo ležim, mislim da je tome došao kraj. Na noge mi se u 2 mjeseca toliko celulita nahvatalo i užasno izgleda, baš sam ljuta. Imam osjećaj da ga se nikad neću riješiti.

I ja sam primjetila masu celulita po nogama koji prije nisam imala.. Ne smijemo mazat s nicim 🙁 pokušavam put puno vode ali mislim da ne pomaže.  I meni je grozno radi toga 😕 i nadam se da ću ga se riješit nakon poroda,  već imam plan vježbanja,  nadobudna sam 😀

Pticaselicazgst
    29. Lipanj 2018. 08:41

Miranda

Jutro!
    Mene za dobro jutro opet glava boli 😭
    Pregled u 12, jedva cekam 😍

Miranda sretno i javi nam kako su mrvice 😁

Salatica9192
    29. Lipanj 2018. 08:41

Hahah, daa, bebe imaju prednost :D A jos se ne mogu pohvaliti kondicijom i prije trudnoce xD Tad sam imala 50, sad 80 godina :D Sta li ce biti u novembru, decembru xD Zato sam mislila upisati neku skolicu za trudnice, malo da vjezbam disanje, itd, ali ne bih prije 21,22 nedelje. Hocete li i vi? 

Salatica9192
    29. Lipanj 2018. 08:42

Miranda, 
    srecnooo :-* Uzivaj u bebicama danas :)))

Blaza26
    29. Lipanj 2018. 08:49

Jutroo,mene jutros mucnina pere 😥😥😥😥 
    Bas se nemocno osjecam. 
    Miranda sretno na pregledu 😍😍😍
    I ja danas oko 13 idem po nalaze i doznake,nezz uopce oce me gledat,2 tjedna su prosla od zadnjeg pregleda. A bas bi volila da vidim moju mrvu 😍😍😍😍😍

_svjesna
    29. Lipanj 2018. 08:49

Ja sam danas mislila u malu setnju do trznog centra kupiti par stvarcica, koliko bih najduze mogla hodati? Smijem li uopce? Nekako se osjecam kao pod staklenim zvonom pa nisam bolesna... mislim da nam vise steti sjedenje nego lagana setnja? Jesam u pravu cure, da idem obici jedan djir? :)
    Na zadnjoj kontroli sve ok, nema hematoma.
    Miranda sretno danas:*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.