Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Miranda
    28. Lipanj 2018. 13:41

Bruna super za pregled i veliku bebu 😍❤️

• Kani07
    28. Lipanj 2018. 13:44

Katarinak

Hvala cure na dobrodoslici. Sutra smo na pregledu pa drzite fige 😊 Ja u zadnje vrijeme muku mucim sa aftama, inace im nisam sklona.. danas idem kod zubara pa cu vidjet sto ce mi on savjetovat. Po preporuci doktorice opce prakse koristila sam anaftin sprej ali nije bilo od pomoci 😏
    Jeli netko od vas imao "posla" sa aftama i da ima nekakav dobar savjet kako si pomoci?

Dobro dosla,ja sam prije trudnoce imala dosta cesto afte godinama i probala svasta nesto ali slabo da je pomagalo ,uvjek su govorili pad imuniteta ,stres itd nitko nije spominjao vitaminski status.
    To sam izvadila i terapija D vitamin + B1,B2.
    Sad ne znam sta smijes u trudnoci.

💜Karla💜Nicol💙Anton

Mina93
    28. Lipanj 2018. 13:45

Ana89

Mina93

Ana89

Pticaselicazgst

Ana jesi našla haljinu? Kako idu pripreme?

Haljinu da, sunčano žuta do koljena, gornji dio elastična čipka, donji til i podatan za širenje. Bit će 20-ak ljudi, najbliži prijatelji i familija, restoran imamo za ručak do navečer, tortu imamo- žuta, oblik srca, 4 kg teška. Prstenja ćemo već naći, najbolju ponudu tražim😆. Frizuru znam kakvu ću, dogovoreno je.
    Ne znam što još fali na spisku, negdje imam zapisano.
    E da, fale mi cipele još. Stres. 😂I buketić neki da sklepam u cvjećarni. I tako 😎.

Mi smo imali vjencanje prije 2mj, ciljano smo isli na bebu malo prije tog ono da se ne skuzi trbuh tj da ne naraste puno i ja i kuma smo imale personalizirane tenke, shuzice, najbolja odluka ikad, naprave ih kako zelis i ostanu ti uspomena za cijeli zivot, a cijeli dan i noc u njima provela bez problema jer su kao startasice otprilike, milina 😁
    Pa eto ideja ukoliko zelis nesto drukcije tj ako nisi bas zapela za cipelice ili stiklice, ja stikle obozavam imam ih milijun al za taj dan su mi tenke dosle ko narucene 😁

Zanimljiva ideja, hvala! 😀 Štikle neću, bit ću skoro 20 tjedana trudna. Budem malo prosurfala po netu, po trgovinama kako mi forma da i tako 😀

Ove su ti malo skuplje al prosurfaj malo taman je neka marka izbacila isto tako neku wedding kolekciju pa pogledaj 😀

• MaggieMm
    28. Lipanj 2018. 13:51

Mame ima li mozda koja od vas nekog da radi u KBC Rebro Zg. Trebala bi kontakt broj ordinacije ili email endokrinologice Tanje Škorić Polovina. Naime zovem na info broj endokrinologije ali nikako da se tko javi i tako vec tjedan i nesto. 

• Diana Sofija
    28. Lipanj 2018. 13:58

Miranda

Miranda

Ana pazi da ne bi i ranije ostala bez njega 😂
    Diana dobrodosla! To ti je vjerojatno decidualni polip koji nastaje u trudnoci zbog prolapsa decidualnog tkiva (koje sudjeluje u stvaranju posteljice i dio je posteljice) kroz grlic maternice. Postoji mogucnost da ga oko 12-13 tt posteljica podigne jer je tada gotovo njezino formiranje i polip nestaje. Mozda i ostane do kraja trudnoce ali onda na porodu sigurno izlazi van zajedno s posteljicom. U globalu nije nista rizicno, iako se zbog njega cesto znaju pojavljivati lagana krvarenja ali to samo polip krvari. Ne znam jesi dobila terapiju progesterona?
    Katarina za afte smijes bezalkoholni propolis. I izbjegavaj kiselu hranu. To je sve u opisu posla trudnoce, zbog pada imuniteta i promjene sluznica i vece reaktivnosti na svasta. Isto kao i herpes i krvarenja desni…. sve cari trudnoce 😅
    Meni je hlaadno u pm 🤐😷 Dode mi da upalim grijanje 🙄

Nije mi nista propisao,pregledao me na 5 min vidio da je beba okej i narucena sam ponovno za 8 dana...mozda cemo tada detaljnije proci sve🤔

Mina93
    28. Lipanj 2018. 14:05

MaggieMm

Mame ima li mozda koja od vas nekog da radi u KBC Rebro Zg. Trebala bi kontakt broj ordinacije ili email endokrinologice Tanje Škorić Polovina. Naime zovem na info broj endokrinologije ali nikako da se tko javi i tako vec tjedan i nesto.

Ja imam al je cura trenutno na porodiljnom pa nzn jel ima tu info 😔

Salatica9192
    28. Lipanj 2018. 14:15

Diana Sofija, 
    dobrodoslaa :) Neka bude skolska trudnoca :) Meni je doktor prije 2 dana pronasao mali polip na grlicu materice. Samo je rekao super sto smo uzeli bris cervikalni (valjda smo malo sklonije infekcijama)i da racunam da je sve uredno, uredan nalaz. I po istrazivanju sve je tako kako je Miranda objasnila :) I necu vise da mislim o njemu haha, nisam smedjarila ni krvarila zbog njega do sada, nadam se da ce tako ostati :) 

Salatica9192
    28. Lipanj 2018. 14:19

Ana,
    tebi sada vrijemee leti :))) Pripreme i razno, imas fino popuniti vrijeme, a i ostale koje se udaju sada :))) A i ja sam bila nervozna noc prije, cak sam se i rasplakala haha (tada su bili isto trudnicki hormoni), a na dan svadbe, nistaa, opustenoo :)) Kao da se ne udajem ja haha. Uzivajte mlade :)) 

Miranda
    28. Lipanj 2018. 14:23

Diana vjerojatno, cim te narucio tako brzo opet 
    Maggie ako se narucujes, posalji uputnicu na mail. Na telefonu nisu bas azurni 😬 Mail ambulante je predbiljezbe.endokrinologija.poliklinika.int1@kbc-zagreb.hr. Ako ti treba samo savjet probaj dobiti tajnicu na telefon pa nek te preusmjeri. 

• Diana Sofija
    28. Lipanj 2018. 14:37

Salatica9192

Diana Sofija,
    dobrodoslaa :) Neka bude skolska trudnoca :) Meni je doktor prije 2 dana pronasao mali polip na grlicu materice. Samo je rekao super sto smo uzeli bris cervikalni (valjda smo malo sklonije infekcijama)i da racunam da je sve uredno, uredan nalaz. I po istrazivanju sve je tako kako je Miranda objasnila :) I necu vise da mislim o njemu haha, nisam smedjarila ni krvarila zbog njega do sada, nadam se da ce tako ostati :)

Vidis ja sam kod doktora bila vec 4 puta jos mi nije uzeo nikakv bris niti papa test niti pregled,samo smo radili ultrazvuk.dakle da nisam panicno dosla zbog krvarenje mozda me jos uvijek nebi pregledao ili se varam?mogu li ga ja isforsat da napravimo briseve i papu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.