Diana Sofija,
dobrodoslaa :) Neka bude skolska trudnoca :) Meni je doktor prije 2 dana pronasao mali polip na grlicu materice. Samo je rekao super sto smo uzeli bris cervikalni (valjda smo malo sklonije infekcijama)i da racunam da je sve uredno, uredan nalaz. I po istrazivanju sve je tako kako je Miranda objasnila :) I necu vise da mislim o njemu haha, nisam smedjarila ni krvarila zbog njega do sada, nadam se da ce tako ostati :)
Vidis ja sam kod doktora bila vec 4 puta jos mi nije uzeo nikakv bris niti papa test niti pregled,samo smo radili ultrazvuk.dakle da nisam panicno dosla zbog krvarenje mozda me jos uvijek nebi pregledao ili se varam?mogu li ga ja isforsat da napravimo briseve i papu?
Koja si nedelja? I mene je sad tek pregledao prvi put, 16 plus 4, i to mi je ok bilo, jer meni je taj pregled invazivan xD bas bolan :D
A da, pijem Duphaston i htio mi ga je iskljuciti, ali ostavio ga je i dalje, i to mi odgovara.
Diana Sofija,
dobrodoslaa :) Neka bude skolska trudnoca :) Meni je doktor prije 2 dana pronasao mali polip na grlicu materice. Samo je rekao super sto smo uzeli bris cervikalni (valjda smo malo sklonije infekcijama)i da racunam da je sve uredno, uredan nalaz. I po istrazivanju sve je tako kako je Miranda objasnila :) I necu vise da mislim o njemu haha, nisam smedjarila ni krvarila zbog njega do sada, nadam se da ce tako ostati :)
Vidis ja sam kod doktora bila vec 4 puta jos mi nije uzeo nikakv bris niti papa test niti pregled,samo smo radili ultrazvuk.dakle da nisam panicno dosla zbog krvarenje mozda me jos uvijek nebi pregledao ili se varam?mogu li ga ja isforsat da napravimo briseve i papu?
Koja si nedelja? I mene je sad tek pregledao prvi put, 16 plus 4, i to mi je ok bilo, jer meni je taj pregled invazivan xD bas bolan :D
A da, pijem Duphaston i htio mi ga je iskljuciti, ali ostavio ga je i dalje, i to mi odgovara.
U 12. tj sam,prva trudnoca pa mozda imam puno glupih i blesavih pitanja... i meni je pregled sad barem kada mi je radio na brzinu bio traumatican😂dakle mislis da ce mi uzet briseve i da cu dobiti terapiju?
Moguce, ako ne uzme sada, uzece na drugoj kontroli, nije hitno nista. Ja sam inace hipohondar haha i imala sam dvije neuspjele trudnoce i stvarno se ne bojim ovog. Doktor mi je surov, sigurno ne bi rekao da je uredno, a nesto strasno da je. Mozda je tebe vise zabrinulo zbog tog smedjarenja (vjer bi i mene tada), ali nemas brige, ne moze naskoditi trudnoci :)
Moguce, ako ne uzme sada, uzece na drugoj kontroli, nije hitno nista. Ja sam inace hipohondar haha i imala sam dvije neuspjele trudnoce i stvarno se ne bojim ovog. Doktor mi je surov, sigurno ne bi rekao da je uredno, a nesto strasno da je. Mozda je tebe vise zabrinulo zbog tog smedjarenja (vjer bi i mene tada), ali nemas brige, ne moze naskoditi trudnoci :)
Vidis ti me totalno razumjes☺
Hvala od srca
Hvala od srca
Nistaaa :))) Tu smo da dijelimo iskustva i pomazemo jedna drugoj :) Ima nas dosta sada, nadje se tu raznih iskustava haha :)
Ana jesi našla haljinu? Kako idu pripreme?
Haljinu da, sunčano žuta do koljena, gornji dio elastična čipka, donji til i podatan za širenje. Bit će 20-ak ljudi, najbliži prijatelji i familija, restoran imamo za ručak do navečer, tortu imamo- žuta, oblik srca, 4 kg teška. Prstenja ćemo već naći, najbolju ponudu tražim😆. Frizuru znam kakvu ću, dogovoreno je.
Ne znam što još fali na spisku, negdje imam zapisano.
E da, fale mi cipele još. Stres. 😂I buketić neki da sklepam u cvjećarni. I tako 😎.
mi prstenje uzeli u Prahiru i bas su neobicni i posebni..nisu klasika
Ana jesi našla haljinu? Kako idu pripreme?
Haljinu da, sunčano žuta do koljena, gornji dio elastična čipka, donji til i podatan za širenje. Bit će 20-ak ljudi, najbliži prijatelji i familija, restoran imamo za ručak do navečer, tortu imamo- žuta, oblik srca, 4 kg teška. Prstenja ćemo već naći, najbolju ponudu tražim😆. Frizuru znam kakvu ću, dogovoreno je.
Ne znam što još fali na spisku, negdje imam zapisano.
E da, fale mi cipele još. Stres. 😂I buketić neki da sklepam u cvjećarni. I tako 😎.
mi prstenje uzeli u Prahiru i bas su neobicni i posebni..nisu klasika
A da. Da imam vremena dala bi custom izradu prema našim nadimcima...ovako budem nešto poluklasično. Kasnije ću sebi za dušu dati izraditi tako nešto, za neku godišnjicu ili drugo 😁☺️. Hvala vam svima na savjetima i lijepim željama. Još dva tjedna do potpisa, ali zasad sam uzbuđenija zbog pregleda u ponedjeljak, nakon 5 tj. čekanja 😍😍
url=https://lilypie.com]
url=https://daisypath.com]
Drage moje... Nakon pocetkog uzbudenja i srece jer je na pregledu bilo sve super i bebac odlicno napreduje,sad sam pala u depresiju...
Dobila sam 2 kg u odnosu na proslu kontrolu prije 4 tjedna i ginekologica je komentirala da to kao nije puno ali da ipak pripazim jer nije to ni malo a u 15 sam tjednu.. i da vece debljanje tek dolazi... I sad se ja gledam u ogledalo, sva sam si debela, okrugla, nikakva, bljak... Uvijek sam imala koju kilu viska al sad sam si bas nikakva 😞😞
Inace sam visoka 168, krenula sa 68kg a sad sam vec na 70 ☹️☹️
Curke jeste li imale kratka probadanja u donjem dijelu stomaka sa lijeve ili desne strane? Danas i jucer me na momente uhvati probadanje, par puta i prestane. Krvarenja nemam nikakvog. Zadnja dva dana sam isla na posao po 2h i dobro se osjecala, da li je to od kretanja ili je normalna pojava u trudnoci? Prestane, to traje samo nakratko, pa se onda opet javi nakon nekog vremena. Je li to normalno? Sutra sam punih 11 tjedana.
Sortiraj odgovore
Najstariji