Zimske bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blaza26
    28. Lipanj 2018. 17:20

Svjesna mene zna nekad probost,al ja sam na mirovanju,pa npr.promijenim polozaj,ili nakon viseg kretanja osjetim neku neugodu

_svjesna
    28. Lipanj 2018. 17:41

blaza.14b

Svjesna mene zna nekad probost,al ja sam na mirovanju,pa npr.promijenim polozaj,ili nakon viseg kretanja osjetim neku neugodu

Meni se to od jucer desava, na par sekundi se javi u lijevom jajniku, pa onda nista par sati i onda opet pocne. Nekad predje i na desnu stranu. 

du1988
    28. Lipanj 2018. 17:43

blaza kad opet imas pregled?

url=https://lilypie.com]

Pticaselicazgst
    28. Lipanj 2018. 17:50

Bruna doktorica ti pretjeruje,  2 kg nisu puno. Za prvo tromjesecje se može dobit do 2 kg,  a onda poslije pola kile po tjednu..  Ti si u normalnim granicama tako da se ne brini i nemoj bit tužna. 😁😊 Možda te samo htjela upozorit da sad doslovno kreće debljanje preko noci, jer bebac sad brzo raste. 

Blaza26
    28. Lipanj 2018. 18:08

Sutra idem kod njeg po nalaze i doznake,pa nezz oce li me pregledat. Stvarno ne znam. Trebam li se zabrinjavat? Hvala Bogu vise ni krvarenja ni smedarenja nije bilo

du1988
    28. Lipanj 2018. 18:18

tako ni kod mene, ja sam narucena 11.7.pa reko da me ti prije obradujes s vijescu da ti se hematom povukao 😁

SarahZg
    28. Lipanj 2018. 18:19

Pozdrav. Htjela bih pitati koje vitamine pijete u drugom tromjesečju. Do kada se pije folna? Meni je folna u sklopu prenatal tableta od solgara s ostalim vitaminima.

Blaza26
    28. Lipanj 2018. 18:23

du1988

tako ni kod mene, ja sam narucena 11.7.pa reko da me ti prije obradujes s vijescu da ti se hematom povukao 😁

Uhhh da bar,al nekako mislim da nije posto je ogroman,4x5. 
    Koliki je tvoj hematom,zaboravila sam. Nadam se iskreno da ti je se povukao🙏

Miranda
    28. Lipanj 2018. 18:33

Svjesna probada i mene nekad. Dok god nije jaka bol i nema krvi normalno je 😘
    Sarah u prvom tromjesecju folat, u puno je boljem obliku i tijelu vise iskoristiv od folne kiseline u prenatalima a i nekad nema dovoljno folne u prenatalima, kako kojim. Od drugog tromjesecja nadalje samo prenatali, ne treba vise folat. 

du1988
    28. Lipanj 2018. 18:41

blaza moj je na zadnjem mjerenju oko 2 cm! Ma bit ce to sve ok 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.